Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 46 çıktı. Aralıkta 22’ymiş. İlaca başladım. Perşembe - pazartesi kullanıcam. (Yarım yarım 1 tane yani. ) sizde de sivilce ve meme hassasiyeti yaptı mı ?

Benim de 46 çıktı. Aralıkta 22’ymiş. İlaca başladım. Perşembe - pazartesi kullanıcam. (Yarım yarım 1 tane yani. ) sizde de sivilce ve meme hassasiyeti yaptı mı ?
Bende kullanmadan önce meme hassasiyeti çok yüksekti. Hatta iki üç gün ağrıdan elleyemedim bile. Ama ilaçla beraber rahatladım. Sivilce hiç olmadı

Bende de sivilce meme hassasiyeti olmadı bende parlodel kullanıyorum acaba niye dostinexe devam ettirmedi hamilelik düşünüyorsan parlodel kullan dedi bana da ilacı değiştirdi

3. tableti içtim bugün. Aşırı gaz, şişkinlik ve baskı var kasıklarımda. Patlayacak gibi hissediyorum. Adet olsam da kurtulsam artık.

Başka konuda gördüm, silik de olsa hamilelik şüphesi var sanırım. Umarım pozitif sonuçlanır :)
Ayy çok teşekkür ederim evet silik çizgi çıktı🥹 sabah tekrarlayacağım eğer pozitif çıkarsa uzun uzun anlatacağım prolaktin seviyem hafif yüksekti..

Back