6.4 benimkiBenimde 79 du. MR çekildi. 1.4 mm çıktı. İlaca başladık. Eylülden beri 1 de değerim. Hala haftada 1 tam içiyorum. Gebelik olursa duruma göre bıraktıracak sanırım. Sizin adenom kaç çıktı?
Benim de 6.4x8.4Benim 3*4 mm dedi iyi huylu tümör dedi
Düşmüş ama acaba ondan mı ağrı yapıyor ki ilaçla yok öpüyormuşGözlerimde bir etkisi yok şükür. Hatta adenomdan sonra miyop ve astigmat için lazer ameliyat oldum göz doktoru da baktı. Ama baş ağrısı yapıyor bende çok fena.
Mikroadenom iken cerrahi müdehale yapılmıyor. Makroya dönerse cerrahi işlem. Ben teşhis alalı 13 yıl oldu. Üç defa ilaç kullandım. Çok dikkatli kullanmıyorum açıkçası ilaçları şikayetim geçince hemen kesiveriyorum. Bakalım hayırlısı.İyi huylu bu tümörler. Görme de sıkıntı olursa ameliyat ile alınıyor. Stres çok etkili birde kuru üzün türü şeyler de yükseltiyor sanırım. Bende de baş ağrısı oluyor sadece. Şuan ilaçla iyi gibi ama bırakınca hemen yükselir mi bilmiyorum.
Yani ağrı ondan mı yoksa migren mi ben de tam ayırt edemiyorum açıkçasıDüşmüş ama acaba ondan mı ağrı yapıyor ki ilaçla yok öpüyormuş
Evet makrolar görmede sıkıntı yapıyor o nedenle demiştim. Bende ilacı kesmek istiyorum aslında ama endokrin doktoru kullan diyor. Kadın doğum doktoru önemli değil diyor anlamadımMikroadenom iken cerrahi müdehale yapılmıyor. Makroya dönerse cerrahi işlem. Ben teşhis alalı 13 yıl oldu. Üç defa ilaç kullandım. Çok dikkatli kullanmıyorum açıkçası ilaçları şikayetim geçince hemen kesiveriyorum. Bakalım hayırlısı.
Adet olmamak çok sıkıntılı benim için. Çok etkileniyor vücudum. O sebeple bu defa düzenli kullanırım. Bebek konusu da kısmet. O konuda daha rahatım. Olmazsa vardır bunda da bir hayır diyorum.Bence sende ilaçlarını ihmal etme
Siz doktorlarınıza güvenin. Vardır bir bildikleri. Gönlünüzden geçen neyse onu diliyorum sizin içinEvet makrolar görmede sıkıntı yapıyor o nedenle demiştim. Bende ilacı kesmek istiyorum aslında ama endokrin doktoru kullan diyor. Kadın doğum doktoru önemli değil diyor anlamadım
Çok geçmiş olsun kzum düzenli kullanın inşallah bebiş sahibi olursunuz bebiş istiyorsanız.Sizin çok yüksek değilmiş ondandır. Benim 111 çıktı.
Teşekkür ederim, amin inşallah :)Çok geçmiş olsun kzum düzenli kullanın inşallah bebiş sahibi olursunuz bebiş istiyorsanız.
Migren varsa tetikliyor da olabilir seninki yüksekmiş ama 10 un üzerine bakiyoruz demistiYani ağrı ondan mı yoksa migren mi ben de tam ayırt edemiyorum açıkçası
Benim de aynı oluyordu 47 gün adet olmamistim ilaca başlayınca da 12 gün sonra adet olmaya başladım adetlerimi takip edemiyorum geçen ay zamanında oldu bakalim bu ay nasıl olacakAdet olmamak çok sıkıntılı benim için. Çok etkileniyor vücudum. O sebeple bu defa düzenli kullanırım. Bebek konusu da kısmet. O konuda daha rahatım. Olmazsa vardır bunda da bir hayır diyorum.
Yasmin kullanırken çok güzeldi saat bile şaşmıyordu :) Şişkinlik ve huzursuzluk yapıyor adet olamamak.Benim de aynı oluyordu 47 gün adet olmamistim ilaca başlayınca da 12 gün sonra adet olmaya başladım adetlerimi takip edemiyorum geçen ay zamanında oldu bakalim bu ay nasıl olacak
Ben kullanırken hamile kaldım. Haftada 1 yarım içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktırdı doktorumMerhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Siz ne kadar süredir deniyorsunuzAynen acaba hamile miyim diye öyle kaç defa umuda girmiştim
Sizin prolaktin kaç çıkmıştı? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBen kullanırken hamile kaldım. Haftada 1 yarım içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktırdı doktorum
40-50 arası gidip geliyordu benim. Kimi doktor ilaca gerek yok dedi kimisi gerek var dedi. Ben sanki ilaç kullanmasam hamile kalamayacakmışım gibi düşündüğüm için ilaç kullanmıştımSizin prolaktin kaç çıkmıştı? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?