Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi huylu bu tümörler. Görme de sıkıntı olursa ameliyat ile alınıyor. Stres çok etkili birde kuru üzün türü şeyler de yükseltiyor sanırım. Bende de baş ağrısı oluyor sadece. Şuan ilaçla iyi gibi ama bırakınca hemen yükselir mi bilmiyorum.

Gözlerimde bir etkisi yok şükür. Hatta adenomdan sonra miyop ve astigmat için lazer ameliyat oldum göz doktoru da baktı. Ama baş ağrısı yapıyor bende çok fena.
Düşmüş ama acaba ondan mı ağrı yapıyor ki ilaçla yok öpüyormuş

Mikroadenom iken cerrahi müdehale yapılmıyor. Makroya dönerse cerrahi işlem. Ben teşhis alalı 13 yıl oldu. Üç defa ilaç kullandım. Çok dikkatli kullanmıyorum açıkçası ilaçları şikayetim geçince hemen kesiveriyorum. Bakalım hayırlısı.

Evet makrolar görmede sıkıntı yapıyor o nedenle demiştim. Bende ilacı kesmek istiyorum aslında ama endokrin doktoru kullan diyor. Kadın doğum doktoru önemli değil diyor anlamadım

Evet makrolar görmede sıkıntı yapıyor o nedenle demiştim. Bende ilacı kesmek istiyorum aslında ama endokrin doktoru kullan diyor. Kadın doğum doktoru önemli değil diyor anlamadım
Siz doktorlarınıza güvenin. Vardır bir bildikleri. Gönlünüzden geçen neyse onu diliyorum sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…