Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde eylül ayında yüksekti. 2 ay haftada 2 kere kullandım. Sıfırlara düştü. Gebelik düşüncem olduğu için ilacı kesmedi ve Haftada 1 kez diye devam et dedi. Dün 1 kutu daha bitti , değerim 1 . Yani korunmana gerek yok demişti bana

Değeriniz kaçtı peki ? Ben yaptırdığım da 33 falandı bana ilaç vermediler ama.

Bekardım öncesinde. Evlenmeden bir ay önce başladım doğum kontrol hapına. İşte yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya ocakta bıraktık korunmayı.
Prl dustugu halde hamile kalamadınız mı son gittigim
Doktor da prl tek başına engel değil dedi bana iyice moralim bozuldu

Ne kadar yüksekti ben 79 la
Öğrendim adenomdan kaynaklı olduğunu öğrendim bide

Başta bana da söylememişti böyle bir şeyi. Ben prospektüste okuyunca mesaj attım doktoruma emin olmak için. Evet doğru önerilmiyor dedi. Benim adet olmamı engellediği için adet olunca korunmayı bırakabilirsin dedi.

Doktor iyi değil ama burdaki belki de ondan şehirde tek doktor seçeneğim de yok

Ne kadar yüksekti ben 79 la
Öğrendim adenomdan kaynaklı olduğunu öğrendim bide
Benimde 79 du. MR çekildi. 1.4 mm çıktı. İlaca başladık. Eylülden beri 1 de değerim. Hala haftada 1 tam içiyorum. Gebelik olursa duruma göre bıraktıracak sanırım. Sizin adenom kaç çıktı?

Stres çok etkiliyormuş. Benim de oldukça stresli bir yapım var. Hastane ortamı daha da geriyor beni.
Bende engel olamiuorum geceleri dişlerimi sıkıyorum bu gi n dişçiye gittim aparat yaotirmakmicim sabah kalktığımda stresden dislerim agriyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…