Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akıntı iyi bisi bende de çok gelmişti adetin gecikti mi

Ben zaten prolaktin sebebiyle adet olmadım son adetim Aralık başındaydı. Dostinex kullanmaya başlayalı bir ay oldu. Olurum diye bekliyorum adet.
Ay aynıyız seninle yarın doktora gideceğim adet olamadım hala

Anlattığına göre büyük ihtimal adet gecikmesi yaşıyor olabilrsin canim
Bu illet bunu çok yapıyor
Çarşamba gününe bekle bence git kan ver bthcg iste bide Prolaktin iste bende oule
Cokmbekledim
Çarşamba günü bir geçsin bakalım ona göre hallederim diye düşünüyorum . Normalde benim adetim düzenlidir. Gecikme olursa o zaman giderim hemde dediğin gibi prolaktin de baktiririm

Demek ki benim prolaktin düşmedi henüz diye yorumladım. Kutu bitsin öyle gideyim. Bulunduğum yerde kadın doğum uzmanı yok zaten.
Benim ki öyle ben bitirdim 1,5 ayda göğsüm çok ağrıyordu yani sütyensiz adım bile atamazdım düşünün şuan çok şükür ne ağrı ne sızı ama bende adet geciktirdi düzene sokacagı yerde

Ben daha evvel daha yüksek değerle kullandım ama çok çabul adet olmuştum. Kasık ağrım da çok habire koşturuyorum tuvalete ahanda oldum diye :)

Yok geçen hafta test yaptım negatifti perşembe ya da cumaydı sanırım
Baya geçmiş yarın tekrar bi yapsana bende yarın yapacağım ve doktora gideceğim korkuyorum ama kötü bir şey der diye ama işte yapacak bir şey yok

Baya geçmiş yarın tekrar bi yapsana bende yarın yapacağım ve doktora gideceğim korkuyorum ama kötü bir şey der diye ama işte yapacak bir şey yok
Elimde tek bir testim kaldı idareli davranıyorum iki üç gün daha bekleyeyim. Bir de çalıştığım için doktora gitmek de sıkıntı vakit yaratamıyorum. Siz de içinizi ferah tutun neden kötü şeyler çıksın. İyi düşünelim iyi olsun.

Allahım gönlümüze göre versin inşallah inşallah hamileyizdir. Ya benim yaş 26 ama hep doktorlardan korkan kötü Birsey der korkusu ile resmen panik geçiriyoruö kazık kadar oldum ama şuan uyuyamıyorum bile

Allahım gönlümüze göre versin inşallah inşallah hamileyizdir. Ya benim yaş 26 ama hep doktorlardan korkan kötü Birsey der korkusu ile resmen panik geçiriyoruö kazık kadar oldum ama şuan uyuyamıyorum bile
Esasen hijyenik sebeplerden nefret ediyorum hastaneye gitmekten. Özele gittiğim halde aşırı rahatsız ediyor. Gelince direkt banyo yıka sil falan. Yaşla alakası yok ki bu panik durumunun. Belki vardır sizin de bununla ilgili bir geçmiş travması.

Evet maalesef ki depremden dolayı hastanelerdeki yorgsna sarılıp ... aklımdan o travmaları atlatamıyorum sanki bende öyle olacakmışım gibi, 2 yıl oldu ama ben her gittiğimde ölüm korkusunu yaşıyorum

cok sor o travma bende aynı kızlar hastaneden çok korkuyorum bu prl den sonra önceleri aklikamdahi gelmezdi şimdi bisey diyecek diye korkuyorum

Ara kanamalar falan çok yaptı bende
Bende de ara kanama olurdu arada. Etkisi var mı ki acaba..Ama hiç adet düzensizliği sorunu yaşamadım ben ikinci kez prolaktin hormonuna baktırdım biliyosun bahsetmistim ilki düşüktü ikinci yüksek. Şuan öyle kafam karıştı ki acaba benimde hep yükseliyor mu. Bide şuan sanki adet olmayacak gibiyim ya gecikmemi yapacak korkusu sardı beni. Gebeysem gecikme yasayimda yoksa yasamayim

İste bende de aynı siiintilar oldu hep adet geciktikçe kan vermeler testler beklemeler sonunda oldum ama hep bi düzensizdi son 2 aydır yeni duzene girdi 6,7 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…