Ayy bendeeOnu da çok yerim :)
Herseyin fazlası zarar ya ölçülü yemek gerekiyor bilio musun incir hurma da prl yükseltiyor diyorlarAyy bendee
Evet evet onuda öğrenmiş oldum hatta benim prolaktin o yüzden yükselmiş olabilir ben full hurma yemiştim teyzemlerin hurma bağı var onlar bayağı getirmiş her gün gömdümHerseyin fazlası zarar ya ölçülü yemek gerekiyor bilio musun incir hurma da prl yükseltiyor diyorlar
Evet evet onuda öğrenmiş oldum hatta benim prolaktin o yüzden yükselmiş olabilir ben full hurma yemiştim teyzemlerin hurma bağı var onlar bayağı getirmiş her gün gömdümbilmiyodum prolaktin yüksek çıkınca araştırd
İnşallah canımSu illetten bi kurtulaydik her şeyi az az yicem :)
Bu ay ben kontrole giderim ay sonunda sende paylaş mutlaka canım değerlerini guzelİnşallah canım
Tamam canım zaten bende regl olursam giderim en azindan yine hap falan verirse yumurtlama gelmeden aradan çıkartırım. Sende paylaş inşallah güzel haberler veririzBu ay ben kontrole giderim ay sonunda sende paylaş mutlaka canım değerlerini guzel
Haberlerini
Tamam canım benim insallahTamam canım zaten bende regl olursam giderim en azindan yine hap falan verirse yumurtlama gelmeden aradan çıkartırım. Sende paylaş inşallah güzel haberler veririz
Ya benimdeHerseyin fazlası zarar ya ölçülü yemek gerekiyor bilio musun incir hurma da prl yükseltiyor diyorlar
Vala canım tek anladigimYa benimde
amh 1.55
Tsh 4.03
Fsh 7.27
Prolaktin 24.4
Lh 7.42
Normal mi sizce hepsi referans aralığında gösteriyor ama
Bende pcos var ama adetim düzenli bi sıkıntım yok doktorum yumurta rezervim falanda iyi olduğunu söyledi 1.5 senelik evliyiz bakalım nasipVala canım tek anladigim
Prolaktin oda Max 25 biliyorum olmuyor mu şeninde
Pcosu tam bilmiyorum canım hamilelegie sıkıntı değil mikiBende pcos var ama adetim düzenli bi sıkıntım yok doktorum yumurta rezervim falanda iyi olduğunu söyledi 1.5 senelik evliyiz bakalım nasip
Şöyle gebeliğe engel değil sadece geciktiriyor tabi yanlış bilgi vermeyim ama 2 ayda 6 ayda bir adet olan varmış bu hastalıktan kaynaklı bunlar da sıkıntı olabiliyor benim gibi düzenli adet olanlar daha şanslı olanlardanPcosu tam bilmiyorum canım hamilelegie sıkıntı değil miki
Ben bugün testi yeniledimde negatif çıktı. Durum degismez galiba olsa çıkardı. Çarşamba günü regl olmam gerekiyorTamam canım benim insallah
Yaa testler de hemen çıkmıyor zaten benim adetim 10’gun gecikmişti hala silik çıkılmıştı ins öyle biseydir canım yaBen bugün testi yeniledimde negatif çıktı. Durum degismez galiba olsa çıkardı. Çarşamba günü regl olmam gerekiyor
İnşallah öyle bişeydir canım bilemiyorum. Akintimda yok hiç. Göğüsler zaten hiç agrimiyor sanki regl belirtilerim ortadan kalkmış gibi. Eskiden olsa oldum olucam diyodum şuanda adet olacami düşünmüyorm hissetmiyorum çünkü. Ama gebe gibi de hissetmiyorumYaa testler de hemen çıkmıyor zaten benim adetim 10’gun gecikmişti hala silik çıkılmıştı ins öyle biseydir canım ya
Anlattığına göre büyük ihtimal adet gecikmesi yaşıyor olabilrsin canimİnşallah öyle bişeydir canım bilemiyorum. Akintimda yok hiç. Göğüsler zaten hiç agrimiyor sanki regl belirtilerim ortadan kalkmış gibi. Eskiden olsa oldum olucam diyodum şuanda adet olacami düşünmüyorm hissetmiyorum çünkü. Ama gebe gibi de hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?