• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herseyin fazlası zarar ya ölçülü yemek gerekiyor bilio musun incir hurma da prl yükseltiyor diyorlar
Evet evet onuda öğrenmiş oldum hatta benim prolaktin o yüzden yükselmiş olabilir ben full hurma yemiştim teyzemlerin hurma bağı var onlar bayağı getirmiş her gün gömdüm 🙈 bilmiyodum prolaktin yüksek çıkınca araştırdım

Evet evet onuda öğrenmiş oldum hatta benim prolaktin o yüzden yükselmiş olabilir ben full hurma yemiştim teyzemlerin hurma bağı var onlar bayağı getirmiş her gün gömdüm 🙈 bilmiyodum prolaktin yüksek çıkınca araştırd

Su illetten bi kurtulaydik her şeyi az az yicem :)

Bu ay ben kontrole giderim ay sonunda sende paylaş mutlaka canım değerlerini guzel
Haberlerini ❤️
Tamam canım zaten bende regl olursam giderim en azindan yine hap falan verirse yumurtlama gelmeden aradan çıkartırım. Sende paylaş inşallah güzel haberler veririz 💜🌺

Pcosu tam bilmiyorum canım hamilelegie sıkıntı değil miki
Şöyle gebeliğe engel değil sadece geciktiriyor tabi yanlış bilgi vermeyim ama 2 ayda 6 ayda bir adet olan varmış bu hastalıktan kaynaklı bunlar da sıkıntı olabiliyor benim gibi düzenli adet olanlar daha şanslı olanlardan

Ben bugün testi yeniledimde negatif çıktı. Durum degismez galiba olsa çıkardı. Çarşamba günü regl olmam gerekiyor
Yaa testler de hemen çıkmıyor zaten benim adetim 10’gun gecikmişti hala silik çıkılmıştı ins öyle biseydir canım ya

Yaa testler de hemen çıkmıyor zaten benim adetim 10’gun gecikmişti hala silik çıkılmıştı ins öyle biseydir canım ya
İnşallah öyle bişeydir canım bilemiyorum. Akintimda yok hiç. Göğüsler zaten hiç agrimiyor sanki regl belirtilerim ortadan kalkmış gibi. Eskiden olsa oldum olucam diyodum şuanda adet olacami düşünmüyorm hissetmiyorum çünkü. Ama gebe gibi de hissetmiyorum 🤦🏻‍♀️

İnşallah öyle bişeydir canım bilemiyorum. Akintimda yok hiç. Göğüsler zaten hiç agrimiyor sanki regl belirtilerim ortadan kalkmış gibi. Eskiden olsa oldum olucam diyodum şuanda adet olacami düşünmüyorm hissetmiyorum çünkü. Ama gebe gibi de hissetmiyorum 🤦🏻‍♀️
Anlattığına göre büyük ihtimal adet gecikmesi yaşıyor olabilrsin canim
Bu illet bunu çok yapıyor

Çarşamba gününe bekle bence git kan ver bthcg iste bide Prolaktin iste bende oule
Cokmbekledim

Bende ağrısı kokusu olmayan sarı sümüksü akıntı var. Bir de kasıklarım sanki içinde balon var gibi şiş hissediyorum dokununca bile ağrıyor. Adet öncesi belirtiler diye düşünüyorum uzun zamandır olmayınca.

Back