• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İste bende de aynı siiintilar oldu hep adet geciktikçe kan vermeler testler beklemeler sonunda oldum ama hep bi düzensizdi son 2 aydır yeni duzene girdi 6,7 aydır
Ama bu ilaç yapiyosa yapıyor bence. Benim reglim hiç gecikmez gününde olurum hep ama bu ay hiç gelesi yokmuşcasina belirtilerim azaldı

Haaa evet doğru o engelliyor Muş keşke almasaydın canım ya ona çok zararlı diyorlar
Bilimsel olarak bir zararı yok. Eskiden öyle bir söylenti varmış işte kısırlık yapar falan diye ama gerçek değil. Kuzenim kadın doğum uzmanı o detaylı açıklamıştı ben kullanmaya başlarken.

Bilimsel olarak bir zararı yok. Eskiden öyle bir söylenti varmış işte kısırlık yapar falan diye ama gerçek değil. Kuzenim kadın doğum uzmanı o detaylı açıklamıştı ben kullanmaya başlarken.
Ya doğrudur bende söylenti olarak duymuştum aslında ama bu ilaçtan sonra hemen olmuyor Muş var öyle tandigim biraz beklenmesi gerekiyor mis

Ya doğrudur bende söylenti olarak duymuştum aslında ama bu ilaçtan sonra hemen olmuyor Muş var öyle tandigim biraz beklenmesi gerekiyor mis
Valla benim ilacı kullanırken bir gün aksattı diye hamile kalan arkadaşım var, bıraktığı ay kalan var. Kişiden kişiye değişiyor yani. Benim yaşım itibariyle normal karşılıyorum bu gecikmeyi. Panik değilim yani.

Uçuk çıkınca ne oluyor canım ins hamileleiktir
Sağ kasık ağrım ilk kez oldu bende normalde hep soldan ağrım olurdu ucukta gebelik belirtisi diyorlardi bı yerde okumuştum. Ama belkide regl gecikicek ondan stresten falan Çıktı

Back