Ama bu ilaç yapiyosa yapıyor bence. Benim reglim hiç gecikmez gününde olurum hep ama bu ay hiç gelesi yokmuşcasina belirtilerim azaldıİste bende de aynı siiintilar oldu hep adet geciktikçe kan vermeler testler beklemeler sonunda oldum ama hep bi düzensizdi son 2 aydır yeni duzene girdi 6,7 aydır
İns hayırlı haberdir canım ins haber ver sonucunuAma bu ilaç yapiyosa yapıyor bence. Benim reglim hiç gecikmez gününde olurum hep ama bu ay hiç gelesi yokmuşcasina belirtilerim azaldı
Tamam canımİns hayırlı haberdir canım ins haber ver sonucunu
Kaçtan kaça kaç günde düştü canım brhcg baktırdın mıBugün kan testi verdim prolaktinim 15e düşmüş. Ama hala adet olmadım.
111den 15e 24 günde düşmüş işte. Baktırdım beta hcg de yok gebelik.Kaçtan kaça kaç günde düştü canım brhcg baktırdın mı
Masallah güzel düşmüş ilacı bıraktın mı canım olsun üzülme ins o günlerde gelecek111den 15e 24 günde düşmüş işte. Baktırdım beta hcg de yok gebelik.
Evet bugün almam lazımdı artık almayacağım. Doktor 50nin altına düşünce bırak demişti.Masallah güzel düşmüş ilacı bıraktın mı canım olsun üzülme ins o günlerde gelecek
Bakalım hayırlısı.Kimisinde ilacı bırakınca hamile kalio
Ama yine de kontrol et bence birden çıkmasın sonraEvet bugün almam lazımdı artık almayacağım. Doktor 50nin altına düşünce bırak demişti.
Doğum kontrol hapını aralıkta bıraktım belki ondan olmamıştır bazen belli bir süre olmayabiliyormuşEn kötüsünde bu bilio musun adetin neden olmuyor sorusu bunun cevabını bende alamamıştım
Bilimsel olarak bir zararı yok. Eskiden öyle bir söylenti varmış işte kısırlık yapar falan diye ama gerçek değil. Kuzenim kadın doğum uzmanı o detaylı açıklamıştı ben kullanmaya başlarken.Haaa evet doğru o engelliyor Muş keşke almasaydın canım ya ona çok zararlı diyorlar
Ya doğrudur bende söylenti olarak duymuştum aslında ama bu ilaçtan sonra hemen olmuyor Muş var öyle tandigim biraz beklenmesi gerekiyor misBilimsel olarak bir zararı yok. Eskiden öyle bir söylenti varmış işte kısırlık yapar falan diye ama gerçek değil. Kuzenim kadın doğum uzmanı o detaylı açıklamıştı ben kullanmaya başlarken.
Valla benim ilacı kullanırken bir gün aksattı diye hamile kalan arkadaşım var, bıraktığı ay kalan var. Kişiden kişiye değişiyor yani. Benim yaşım itibariyle normal karşılıyorum bu gecikmeyi. Panik değilim yani.Ya doğrudur bende söylenti olarak duymuştum aslında ama bu ilaçtan sonra hemen olmuyor Muş var öyle tandigim biraz beklenmesi gerekiyor mis
Bugün regl günümdu regl olmadım canım hatta sağ kasık ağrım hafif gel git yaptı. Bide Umut etmek istemiyorum da uçuk çıktı dudak kenarındaİns hayırlı haberdir canım ins haber ver sonucunu
Uçuk çıkınca ne oluyor canım ins hamileleiktirBugün regl günümdu regl olmadım canım hatta sağ kasık ağrım hafif gel git yaptı. Bide Umut etmek istemiyorum da uçuk çıktı dudak kenarında
Sağ kasık ağrım ilk kez oldu bende normalde hep soldan ağrım olurdu ucukta gebelik belirtisi diyorlardi bı yerde okumuştum. Ama belkide regl gecikicek ondan stresten falan ÇıktıUçuk çıkınca ne oluyor canım ins hamileleiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?