Proje okuluna geri dönmek

Esim de ucret ayni mi aynı, bosver diyor. Düz mantık ama doğru bir yerde :)
Ben matematik öğretmeniyim.Gectigimiz eylül fen lisesinden teklif geldi.Kimse tercih etmiyormus çalışmayı.Mudurun canına tak etmiş.Ben hamileyim dediğim halde olsun hocam gel diyordu.Eksikleri iki olmuş çünkü Ücretli öğretmen çalıştırınca veliler isyan etmiş .İlk atamaya açalim demiş kabul edilmemis.Kabuk etmedim. Görece iyi bir okulda 10 sene çalıştım.Yurdun derdi ayrı ,tasimalinin derdi ayrı,Veli'nin derdi ayrı .Tenefuslerde soru çözmekten öğretmenler odasina giremezdim.ders hazırlıkları ,akıllı tahta için sunum hazırlıkları,test çektir,çözdür,ünite değerlendirme sınavı yap.Sonra veliler gelir bizim çocuğumuzu çok sıkıştırıyor.Notu neden düşük.Bir de hiç kimse takdir bile etmez.Maas zaten aynı.Nw gerek var.Ben yıldım açıkçası.Bir de yurtlu ise haftasonu nöbetleri sorunu çabası..şimdiki okulumdan memnunum.Yillarca ben ne yaşamışım diyorum.
Ogretmen ortamları da dışardan daha iyi içine girdikçe kötüleşiyor.Simdi okul dışında kimseyle görüşmüyorum.Okulda sohbet muhabbet.Evine çağıran kahveye çağıran oluyor ,diyorum olmaz böyle böyle alinmayin ,sorun sizde değil bende.kafam çok rahat.

Triplenmenize gerek yok bence kabul edin geçin

Aşırı katılıyorum hocam, performansa göre ücret artışı olmalı, proje okullarının bazıları sadece sömürüyor ve alınan ücret aynı . Çoğu arkadaşım kaçtılar

Aşırı katılıyorum hocam, performansa göre ücret artışı olmalı, proje okullarının bazıları sadece sömürüyor ve alınan ücret aynı . Çoğu arkadaşım kaçtılar
Performansa göre olsa bunu kim belileyecek ? Müdür desen olmaz öğrenci desen hiç olmaz.Ben bir cozumu olduğunu da düşünmüyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…