Proje okuluna geri dönmek

Zor soru ama sanırım dilekçemi verirdim, olursa olur olmazsa çay demleriz hesabı. Kadronuz okulunuzda duruyor nasıl olsa, denemekle bir şey kaybetmezsiniz. O yanar dönerler torpilli birine denk gelmezse belki gidersiniz.

Ben de öğretmenim ve imkanım olsa düşünmeden proje okuluna geçerim. Bütün idareciler benziyor birbirine. Olaylara o yüzden profesyonel bakmak lazım. Kırgınlık duymamalısınız. Kendi çıkarınızı düşünmelisiniz.

Ben de lisede branş öğretmeniyim, norm durumunu düşünerek kadromun bulunduğu okulda kalmak isterdim. Her sene okul değiştirmek hoşuma gitmezdi.
Katılıyorum, bir de proje okulunda her sene daha kosturmacali oluyor her zaman bu tempoyu isteyecek mısınız ?

Tek mesele mudurun tavrı değil, ilerde norm fazlası olabilirim proje okulunda. Sürekli okul değiştirme fikri hoş gelmiyor. Üstelik bu durumda aynı ilcede gideceğim okul gene su anki okulum olacak yüzde 90.

Proje okuluna kadro onayı bakanlıktan iptal olunca yapacak hiçbir şeyiniz yok. Bizzat bakan yardımcısının aracı olduğu durumda bile kadrosunu alamayan birini tanıyorum şartları taşımadığı için. Müdüre kırılmanızı gerektirecek bir durum yok yani. 2 saat size seçmeli açmak başka branşları mağdur edebilirdi o kadar basit değil.

Ben olsam proje okuluna geçerdim.

Katılıyorum, bir de proje okulunda her sene daha kosturmacali oluyor her zaman bu tempoyu isteyecek mısınız ?
Yani arada nefes almak istesen Aldırmaz proje okulu o bir gerçek. Gerçi kendine is üreten bir tipim, çalışma temposu sorun olmaz ama bu seneki öğrencilerimi seneye mezun edemeden birakmak( önceki sene de gene bu okula geçerken öyle olmuştu) fikri hiç güzel gelmiyor

Hocam valla bakanlıktan iptal mi oldu, yoksa bakanliga gitmedi bile mi emin değilim. Şeffaf olmadığını düşünüyorum idarenin bu süreçte. Keşke baştan Hocam atama işi normdan dolayi sorun olabilir deselerdi. Ben de kendimi ona göre hazirlardim. Hep seneye beraberiz vs dendi. Ama gelecek senenin planlaması yapılırken sanki biliyormuş gibi bana sınıf verilmedi haziranda vs ( atama sonuçlarını temmuzda öğrendik) . Yani bu kadar yanar donerlige gerek var mıydı bilmiyorum

Hocam idareciler kendi mebbislerinden kadro onaylandı-onaylanmadı şeklinde gördüler teklif sonuçlarını. Öğretmenler için de aynısı geçerli mi bilmiyorum.

Ben de lisede branşçıyım, proje okulundayım. Ama proje okulu ilan edilmeden önce de oradaydım ben. Memnunum. Yerinde olsam oraya geçerdim. Mevcudun az olduğu okullarda iletişim, arkadaş ortamı vs. daha güzel oluyor.

Norm fazlası olmayacağım okulu seçerdim. Senelerce ders sayısından dolayı okul okul gezdim artık gezmek istemediğim için çok daha yorucu olan ama full derse girdiğim okuldayim. Bir yere de kıpırdamak istemiyorum. Ders sayısı tamamlamak için okul okul gezmekten 3 ayrı müdürle aynı anda çalışmaktan yorulmuştum

Müdür de hiç yol yordam bilmiyormuş.Ben ilk yazdiginizda sadece çalışmaya devam edemediğiniz için sogudunuz zannettim.İdarenin tavrı üslubu okul işleyişini çok belirliyor.Ben sizin yerinizde olsam değiştirmem ama sanki siz proje okulunda çalışmak istiyor gibisiniz.Oğretmen ortamı benim için belirleyici değil acikcasi çünkü eninde sonunda iş arkadaşliklarinin çoğu sarpa sarıyor.
Ben kendi adıma proje okulunda calismak istemem.Yurt nöbeti,projeler,sınava öğrenci hazırlama var,ama ücret aynı.Tabi benim branşım ağır ve minik bebeğim var.Calisma tempom düşük olsun istiyorum.

Öğrenci profili çok başka olsa geçin elbette ama o açıdan da fark yok diyorsunuz. Bilemedim ben. Şimdi nitelikli okul var nitelikli okul var. Eşim ilçe fen lisede ama merkezde düzgün bir okula denk gelse geçmek için can atıyor açıkçası.

Esim de ucret ayni mi aynı, bosver diyor. Düz mantık ama doğru bir yerde :)

Yani evet gittim gördüm bir yıl. Öğrenci profili aynı aşağı yukarı. Sınıf mevcutlari 5 kişi kadar daha az sadece. Okullar aynı ilcede ve mesafe olarak bana aynı. Sadece şu andaki okulumda kesinlikle kaynak kitap kullanmamız yasakken proje okulunda istedigim kaynagi secebiliyorum bu yani

Ben lisede brans ogretmeniydim. Gecmiste olani gecmiste birak hocam, bu yil cagiriyorlarsa ve normun düsmeyecekse git. Bazi sanslar insanin ayagina bir defa gelir.

Yalniz, tayinler haziranda isteniyor. Iktidar değişirse, tüm müdürler degisir. Bu müdürün teklifinin, hicbir gecerliligi kalmaz. Bence karar vermede acele etme hocam. Basarilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…