Madalyan hayırlı olsun kuzum tarifin çok güzeldiTatlın harika görünüyor canım
Ellerine sağlık, bayıldım
Teşekkür ederim canımMadalyan hayırlı olsun kuzum tarifin çok güzeldi
Nevo etiketledi hemen başladım yapmayaYuh be kadin ne ara yaptinnnn
Eline saglik muhtesem gorunuyor
Nasipse yarın katılacağım inşallah canım benimTeşekkür ederim canımıniçi beğenmene çok sevindim
Katılıyosun değil mi
İlk tarifte acemiliği attın sonra çorban efsaneydi bunda artık madalya gelebilir sana süper şeyler yapıyosun yasminim canımsın bekliyorum tarifiniNasipse yarın katılacağım inşallah canım benim
Teşekkür ederim canım çok seviyorum tatlıyı hergün olsa yerim hemen yaptımTarifler ışık hızıyla gelmeye başladı ben daha pınar süt alamadım
Pınar bana gerçek sponsor olurmusun kargolarmısın 1 paket sütü
Sarım ellerine sağlık gülüm muhteşemsin
Cansınİlk tarifte acemiliği attın sonra çorban efsaneydi bunda artık madalya gelebilir sana süper şeyler yapıyosun yasminim canımsın bekliyorum tarifini
Çok tarif var aslında pişti olunmayabilirCansın
Fakat ben pek umutlu değilim, çok piştiler olacak bir kategori ve ne yapacağıma karar veremedim.
Bakalım kuzumm, yarın ola hayr ola.Çok tarif var aslında pişti olunmayabilirSunum da önemli senin sunumların çok güzel oluyo
Ben hayatımda hiç krema kullanmadımTeşekkür ederim canım çok seviyorum tatlıyı hergün olsa yerim hemen yaptım
24üne kadar vakit var yaparsın ama sadece süt değil heralde pınarın başka bi ürününü de kullanabilirsin
Mutlaka dene kullanıldıgı her şeye çok güzel tad veriyoBen hayatımda hiç krema kullanmadım
Teşekkürler canımOo çok hızlısın. Ellerine sağlık canım. Bayılırım profiterolebaşarılar
Teşekkür ederimCanım Çok hızlısın ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?