- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Teşekkür ederim canımıniçi beğenmene çok sevindimEllerine sağlık canım benim, nefis görünüyor. Sunumunda süper, bayıldım.![]()

Katılıyosun değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımıniçi beğenmene çok sevindimEllerine sağlık canım benim, nefis görünüyor. Sunumunda süper, bayıldım.![]()
Teşekkür ederim şimdiden ellerinize sağlık :)Başarılar. Bende katılmaya karar verdim:)
Teşekkür ederim
Ama üzülürüm şimdidiyetten sonra yapıp gönderiyim olur mu
![]()
Aaa canım ssy'mEllerine sağlık bitanem çok güzel gözüküyo sunumda çok güzel olmuş yarışmada başarılar diliyorum![]()
Bende katılıcam ALLAH'IN izniyle hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum çokta heyecan yaptimBaşarılar. Bende katılmaya karar verdim:)
Tamam külahla paket yapıp göndericem
Oluurrrr. ❤❤❤ Anlaştıkk.![]()
Ama aynısından böyle en şahanesinden..![]()
En sevdiğim tatlı marifetli güzel ellerden çıkmış tabiki beğenirimAaa canım ssy'm
Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canımıniçi![]()
Yaa canımsınEn sevdiğim tatlı marifetli güzel ellerden çıkmış tabiki beğenirim![]()
sizinde elinize sağlık:)Teşekkür ederim şimdiden ellerinize sağlık :)
ben risk alacağım:) uzun zamandır dikkatimi çeken bir tarif vardı onu deneyeceğim. Sürekli yaptığım tatlıları muhtemelen herkes yapacak çünküBende katılıcam ALLAH'IN izniyle hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum çokta heyecan yaptim![]()
Teşekkür ederimsizinde elinize sağlık:)
ben risk alacağım:) uzun zamandır dikkatimi çeken bir tarif vardı onu deneyeceğim. Sürekli yaptığım tatlıları muhtemelen herkes yapacak çünkü
INŞAALLAH güzel bi tarif ortaya çıkartırım ya diyorum ya heyecan yaptım kuzumYaa canımsın
Senin tarifini de bekliyoruz şimdiden ellerine sağlık![]()
Sen yaparsın da güzel olmaz mıINŞAALLAH güzel bi tarif ortaya çıkartırım ya diyorum ya heyecan yaptım kuzum![]()
Benimde korkum herkesin aynı tatlı yapması neyse sunumda geçeriz kuzumsizinde elinize sağlık:)
ben risk alacağım:) uzun zamandır dikkatimi çeken bir tarif vardı onu deneyeceğim. Sürekli yaptığım tatlıları muhtemelen herkes yapacak çünkü
İlk defa katılacağım için sunumda korkutuyor beni.Benimde korkum herkesin aynı tatlı yapması neyse sunumda geçeriz kuzum![]()
Oy teşekkür ederim cancazimmmSen yaparsın da güzel olmaz mı![]()
Ay madalyan gelmiş süper olmuşTatlın harika görünüyor canım
Ellerine sağlık, bayıldım![]()
Ben de teşekkür ederimAy madalyan gelmiş süper olmuş
Teşekkür ederim beğenmene sevindim şampiyon![]()
Beğenilmesine sevindimBen de teşekkür ederim
Tatlı aşığıyımdır zaten ama çikolatayı külahtan akıtman filan süper olmuş![]()
Bende bende ilk defa katılıcam vıra bismillah diyip kolları siviyacam bakalım kuzum birbirimize dua edelim INŞAALLAH üstesinden geliriz çok hoşuma gitti yarışma takip ediyorum bayadır daİlk defa katılacağım için sunumda korkutuyor beni.