Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım okudum tekrar (Pınar markasına ait bir ürün(Pınar Süt, Pınar Krema vb.) mutlaka fotoğrafta yer almalıdır.) Pınar ürünü olması yeterli sanırım.Pınar marka olan her şey olabilir heralde canım
Evet bitanemEvet canım okudum tekrar (Pınar markasına ait bir ürün(Pınar Süt, Pınar Krema vb.) mutlaka fotoğrafta yer almalıdır.) Pınar ürünü olması yeterli sanırım.
Ay gerçekten mi çok sevindim teşekkür ederim canımEllerin sağlık canım çok güzel görünüyor eşim görür görmez kesin birinci dediçok seve kendisi de
Eşin dedi ise, kesin 1.Ellerin sağlık canım çok güzel görünüyor eşim görür görmez kesin birinci dediçok seve kendisi de
Aa cidden eşinin dediği tarif kazanmıştı demi ervanazlımınEşin dedi ise, kesin 1.Hazır yufka böreklerinde görmüş olduk günümüzü.
Biz katılmasak mı?![]()
Evet canım tarifler öğreniyoruz sunumumuzu geliştiriyoruzKim kazanırsa kazansın kardeşlik olsun hep ben takip ediyorum yarışmalar rekabet içinde değilde böyle dostluk içinde geçiyo hasretlik yok yani o yüzden seviyorum kadınlar kulübünü![]()
KülahtakiAy gerçekten mi çok sevindim teşekkür ederim canım
Hangi fotoyu beğendiniz tabaktaki hali mi külahtaki mi![]()
Aynen kuzum önceden sunumlara dikkat etmezdim şimdi göre göre kendimce bişeyler yapiyorumEvet canım tarifler öğreniyoruz sunumumuzu geliştiriyoruz![]()
Teşekkür ederim canım beğenmenize sevindimKülahtakiçok güze olmuş gerçekten tekrardan ellerine sağlık
![]()
Sunum çok önemli insanın görüşte etkilendiği iştahını kabarttıgı ilk şey sunum sonra kokusu sonra da tadıAynen kuzum önceden sunumlara dikkat etmezdim şimdi göre göre kendimce bişeyler yapiyorum
Ben katılmayı düşünmüyorum ama çok yakın birine katılması için baskı yapacağımEşin dedi ise, kesin 1.Hazır yufka böreklerinde görmüş olduk günümüzü.
Biz katılmasak mı?![]()
Katılacağım sağlığım el verirse inşallah canım, aklımda 5 tarif var, hangisini yapacağıma eşimin kararı öncü olacak sanırım.Ben katılmayı düşünmüyorum ama çok yakın birine katılması için baskı yapacağımsen katılacak mısın var mı aklında tarif
Bende seçimi eşime bıraktım kuzumm bu defa, bakalım neler olacak.Aa cidden eşinin dediği tarif kazanmıştı demi ervanazlımın
Katıl yasminim daha ne tarifler gelir kazanma iddiam yok bu yarışmada çok güzel şeyler gelecek
Biri de seninki![]()
Bakalım kuzum senin sunumuna yetişebilicekmiyiz bizim çeyizler kullan kullan eskidiSunum çok önemli insanın görüşte etkilendiği iştahını kabarttıgı ilk şey sunum sonra kokusu sonra da tadı![]()
Estağfurullah eminim senin tatlın da şahane olurBakalım kuzum senin sunumuna yetişebilicekmiyiz bizim çeyizler kullan kullan eskidisen ne güzel çeyizinden çıkarıp sunumu güzelleştirmişsin
![]()