Profil resmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2 3 gündür bir şeyler hissettiysen demek ki bir şeyler fark ettin, eşinin birinin sorusundan bu kadar itinayla kaçması da şüphe uyandırıcı.kadın hisseder demedi deme

aldatma konusunda dini imanı geç.
özel harekatı, polisi geç, ben bu konularda polislere hiç güvenmiyorum. linç etmeyin belki önyargı.
buraya konu açacak kadar dertlendiysen ya birşeyler sezdin ya da paranoya yapıyorsun.

Bence şüpheleneceğin (ama haklı ama haksız sebeplerle) bir şeyler olmuş da kendini ikna etmeye çalışıyorsun burada

Neyse o mesele söyle ona göre yapalım yorum
Yok kız valla oyle vbi durum yok allah bana da baskasınada yasatmasın. Hem oyle olsa bıle ne dıye anlatnayayım kı kımse kımseyı tanımıyor zaten hereks rahat rahat yazmak ıcın takılıyor burda. Ya ıhanet hıc basıma gelmedı smdı ben esım bu derece sadık bıri aldatsa bıle anlamam yanı asla ihtimal vermem oyuzfen okadar detaylı anlattım ozellgını. Demem o kı burası bana cok buyul takıntınoldu evlılıgın baslarında sıteye oyle hastalık saglık sıhat ıcın gırıp bakarfım bu bdvyı kesfrttıten sonra takıntılarım olmaya basladı adama karsı cok sukur gormedım ama sorun bende demek ıstıyorum hele etraftakı olaylar vs apartmandakı ihanetler ay duydukca adama suphelı suphelı bakıyorum. Sımdı farklı bı sehırden adam doguya tuncelıye gıöreve yolluyolar dıyo esıne ve eskısehırden kırkkaleye gelıyor. Esıde onu tuncelıde gorevde sanıyor. Meger adam kendu bubalarıbdakı komsu kızları kırkkalede memur ve orda yasadıgı ıcın onunla kalmaya gıdıyormus 1 aylıguna.bız o bınadan tasıbdık cubku daha yepyenı evlıyız korktum bızede musalllat olur boyle olaylar dıye. Onu demek ıstıyorum polıste olsa namazında da olsa artk onca olay duyunca esım baba cok sadık oldugu halde kenfı kendıme takıntı yaratıyorum. Sımdı esım subatta sark yazalım dıyor hıı oldu ne bılecem ben senınde benı bırakıp bırakıp baska işler pesıne dusmeyecegıjı dıyorum adamda baskasında gordugun seyle benı ıtham edıp durma dıyor ama bu denılmemelı evet onuda kendımıde huzursuz edıyorum boyle seylerle. Korkuyorm valla bu gıdısle evlılıgım artk kendı kuruntularım yuzunden bıtecek dıye

Vesvese canim. Birde hersey olacagina varir yapsa bile yinede kötüyü çağırma. Bende hep eşim beni bir gun aldatir diyordum ve aldatildim bosanma asamasindayim

Ben daha çok eşinizin karşı cinsle diyalog kuramayan asosyal biri olduğunu düşündüm.

Şahsen eşine soru sorup duymamazlıktan gelinen kızın yerinde olsam gülerek "x abinin kulağı duymuyor mu yoksa yabancılarla konuşmaması konusunda tembihli mi?" diye laf sokardım.
Zira eşinizin yaptığı şey çok kabaca..

Diğer taraftan siz çok boş kalmışsınız..

2 3 gündür bir şeyler hissettiysen demek ki bir şeyler fark ettin, eşinin birinin sorusundan bu kadar itinayla kaçması da şüphe uyandırıcı.kadın hisseder demedi deme
Ya kacmak degıl nasıl desem asırıagır takılır benm aılemde bıle pek konusmaz babamda o yuzfen dıger damada daha yakındır o herseyınkonusur vs ama benmkı bıraz suspusdur kendı aıkeısndede konusmaz bırı sorarsa cevap verir falan ama genelde dedıgım gıbıdır. Mesela hıc selamlasmazda dıyelm bıkadın gelıp el uzatır o sadece kafasını eger bu sekılde bu bıraz yetısmesıyla alakalı aılece boyleler. Normalde ıste benm ablalarmla kendı akrabalrıyla konuduyor ama o bahsettıgım kız yenı gelın hıc tanımıyor dıye cekınmıstır. Ya da ısıtme kaybı var doguda falan cok fazla sılah kullanımı dolayısyla evde tv son ses acktır duymuyomusun kıs dıye kavga ederm ben bıseyı 3 kez soylerım oyle anlar o yuzden kızıda duymamıstır. Onun dısımda ben esım soyle bı hareketı var suphelenıyorm vs demedım. Sadece etraftakı konular yuzunden esım bana sadık oldugu halde artk asırı takıntıkı bırı oldum dıyorm yanı cok sukr bıseyını gormefım daha

valla öyle deme
buraya konu açtığına göre, kendini sürekli telkin etmeye çalıştığına göre muhakkak bişeyler hissettin.
üzüldüm senin adına umarım aldatmıyodur ve aldatmaz

soruna cevap vereyim eşimin profilinde ikimizin resmi var ve kadınla konuşmalarını yakaladım whatsapta

Linç edilecek birşey yok her mesleğin kötüsü var polsikerin de var tabiki ..
Katılıyorum iş gereği bir çok yere girip çıkıp , çok fazla.insanla muhatrao oluyorlar bunu kullanıp eşini,sevgilisini aldatan tipler de gördük

şu anlattığın varya aynı benim babam , annemde onun tersine cıvıl cıvıldır.
babam içince ama varya offf muhabbeti bi güzel olur sorma sanki başka biri :))
kişilil meselesi o sessizlik ya ona bişey diyemem.
anlaşınca anlaşılıyor valla annem onu açtı biraz senelerde hemde.
kafaya takma artık, takıntı haline getirirsen her hareketi batar.
rahat ol özgüvenli ol, sonrasını sonra düşün.
hatta bence onun nöbet günlerinde falan gideceğin bir kurs çok iyi gelebilir.

Evet karsı cınsle pek dıyalog kurmaz ama mesela esınız yabancı bı kadınla ne konusabılır kı zaten. Karsıncıns derken esım zaten akrabalrla vs samımıdır konusur. Ama oyle yabancı olunca cekınmıstır dıye dusundum kızda sonucta aıleye yenı gırdı esımle ılk kex karsılasıyolar. Bıde aynen var onda ısıtme kaybı ben de bıseuı ısterken 3 kez soyluyorm. Tembıhlemem hıc sunla bunla konusma dıye yabancı bı kadınsa tabıkı konusmasın canım ama akraba es dost olunca nıye tembıhleyeyım kı. Benımkı ıste bu sorunum malesef kac gundur burda bısey oku dısarda bısey gör derken adama takıntılı oldum

bence de
her mesleğin kötüsü var ama insanlarla muhatap olma oranı fazlalaştıkça aldatma olayı da fazlalaşıyor tabi ki
bir de polislerin biraz daha fazla bahanesi olabiliyor işte bi olay çıktı gidiyorum, arama şu an bir yere gidiyoruz diyebiliyor. Muhasebeci olsa atıyorum öyle denecek bir durumu yok mesela eşine "arama ben beyanname veriyorum" diyemez

Konu sahibinin de bu kadar ultra karşı cinsle muhatap olmayışı garibime gitti
hani itinayla yapıyor gibi.

Ne guzel valla allah muhabbetlerını arttırsın. Bak benım esım içmez bile agzına alkol degmemıs ama bende hep derdım evlendıkten sonra esımle ozel gecelrrde sarap vs denıycem ıcıcem derdım onu bıle yasayamıyorum sevmıyor oyle seylerı. Ya ankarada ym yenıde geldık nerde ne var tam bılmıyorum daha ıkımızde alısmaya calısıyoruz esım yıne ıs arkadaslaeı vs ortamı varda benm komsum bıle yok daha kımse kapımı calıp hosgeldın dememıs. Ben de o yuzden kımseye gıtmıyorum 11 katlı ıcınde 10 blok olam bır sitede hıc komsum yok cok sıkıcı bende esımle yetınyorum arada ona sarıyorum boyle

Anlattıklarımdan etkilenmem ama aynı benim eşimi anlatmişssinz cok sadakatlı kızlara asla bakmayan VS teli 7/24elimde sürekli kontrol altında ama öyle olmadı Malesef ben cok güveniyordum, olurda birgün güven sarsılırsa daha cok mahvolursunuz

Evet çalışma saatleri esnek ve mesela sınav görevi ,yok şikayetçi olan kişilerin aileleri vs bir ton insanla muhattaplar .Ve gece çalışma durumu da var mesela ben uyuyorum eşim çalışıyor ama olay yoksa o an boslar değil mi öyle birşey yapıyorsa ruhum duymaz yani ama dediğim gibi yaparsa büyük konuşuyorum asla affetmem kendi bilir o yüzden iplerini saldım
Mesela bi tanıdıgimiz polis başvuruya gelen bir kadınla ilişki yaoasamisti tabi kadın hamile filan kalınca ortaya çıkmıştı ikisde evli ,kadın çocuğu kayboldu diye başvuruya gelmiş ciddi rezillikti

Şimdi nerden başlayacağımı bilmiyorum polis eşiyim polis askerler dinine düşkün demişsin bu yanlış....diğer meslekte olanlar dinsiz mi artı polis eşiyim eşim 17 yıllık polis memuru olduğu için çok fazla polis tanıyorum çoğuda,eşimde dahil namaz kılmıyor hatta açtığım konuda var eşim alkol de alıyor yani polisler abdestli namazlı diye genelleme yapmışsın bunun meslekle alakası yok kişilikle alakalı sigara alkol sağlığa zararlı fakat çoğu doktor da bunu kullanıyor türkiyenin geçmişinde medyada araştırırsan bir çok imam da kadınlarla basıldı ve son kez şunu söyleyim dün burada bi konu okudum adam kadına hergün seni seviyorum diyor kavga yok geçimsizlik yok adam hergün işinden evine evinden işine saati şaşmayan bi adam ve 1 yıldır karısını aldatıyor karşıdaki kadına da türlü türlü yalanlar söylüyor eşimle mutlu değilim ayrı yatıyorum flnn flnnn eşim ikimizin resmini hayatta facebook whatshap resmi yapmaz çünkü listemde bi çok kişi var kim ne niyetli bilemem koyamam der ve kaynımda polis oda koymaz üst komşumda karı koca polisler grup yazışmaları oluyor diyerekten birlikte resim koymazlar ne yani şimdi biz aldatılıyormuyuz sizi bu düşüncelere sokan muhakkak bişey olmuştur ki kafanızı bunlarla doldurmuşsunuz

off çok kötüymüş, işte bir sürü bahane olunca sıkıntı olabiliyor. Tabi ki sonuçta kişide bitiyor, adam 8-5 çalışsa bile koymuşsa kafasına bir yolunu bulup aldatır zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…