- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
Yanlıskık var asla esım benı aldatıyormu dıye sorabılcegım bı suphe konusu bıle yok ortada. Oyle kendımce sorguya dusmem burada olan konular dosarsa yasanan seyler oyle bı etkılenıyoeumkı ıste bu derece sadık bır insandan bıle suphe duyup takıntı edıyorum kendıme demek ıstedm. Yanı cok sukur bı suphelı hareketını vs asla gormedım. Bu bsmm kendı kendıme 2 3 gundur cıkardıgım bır dert takıntı ve evet yazıp konsmak ıstedım asla nıspet falan degıl
Yok kız valla oyle vbi durum yok allah bana da baskasınada yasatmasın. Hem oyle olsa bıle ne dıye anlatnayayım kı kımse kımseyı tanımıyor zaten hereks rahat rahat yazmak ıcın takılıyor burda. Ya ıhanet hıc basıma gelmedı smdı ben esım bu derece sadık bıri aldatsa bıle anlamam yanı asla ihtimal vermem oyuzfen okadar detaylı anlattım ozellgını. Demem o kı burası bana cok buyul takıntınoldu evlılıgın baslarında sıteye oyle hastalık saglık sıhat ıcın gırıp bakarfım bu bdvyı kesfrttıten sonra takıntılarım olmaya basladı adama karsı cok sukur gormedım ama sorun bende demek ıstıyorumBence şüpheleneceğin (ama haklı ama haksız sebeplerle) bir şeyler olmuş da kendini ikna etmeye çalışıyorsun burada
Neyse o mesele söyle ona göre yapalım yorum
Vesvese canim. Birde hersey olacagina varir yapsa bile yinede kötüyü çağırma. Bende hep eşim beni bir gun aldatir diyordum ve aldatildim bosanma asamasindayim
Ya kacmak degıl nasıl desem asırıagır takılır benm aılemde bıle pek konusmaz babamda o yuzfen dıger damada daha yakındır o herseyınkonusur vs ama benmkı bıraz suspusdur kendı aıkeısndede konusmaz bırı sorarsa cevap verir falan ama genelde dedıgım gıbıdır. Mesela hıc selamlasmazda dıyelm bıkadın gelıp el uzatır o sadece kafasını eger bu sekılde bu bıraz yetısmesıyla alakalı aılece boyleler. Normalde ıste benm ablalarmla kendı akrabalrıyla konuduyor ama o bahsettıgım kız yenı gelın hıc tanımıyor dıye cekınmıstır. Ya da ısıtme kaybı var doguda falan cok fazla sılah kullanımı dolayısyla evde tv son ses acktır duymuyomusun kıs dıye kavga ederm ben bıseyı 3 kez soylerım oyle anlar o yuzden kızıda duymamıstır. Onun dısımda ben esım soyle bı hareketı var suphelenıyorm vs demedım. Sadece etraftakı konular yuzunden esım bana sadık oldugu halde artk asırı takıntıkı bırı oldum dıyorm yanı cok sukr bıseyını gormefım daha2 3 gündür bir şeyler hissettiysen demek ki bir şeyler fark ettin, eşinin birinin sorusundan bu kadar itinayla kaçması da şüphe uyandırıcı.kadın hisseder demedi deme
Ya kacmak degıl nasıl desem asırıagır takılır benm aılemde bıle pek konusmaz babamda o yuzfen dıger damada daha yakındır o herseyınkonusur vs ama benmkı bıraz suspusdur kendı aıkeısndede konusmaz bırı sorarsa cevap verir falan ama genelde dedıgım gıbıdır. Mesela hıc selamlasmazda dıyelm bıkadın gelıp el uzatır o sadece kafasını eger bu sekılde bu bıraz yetısmesıyla alakalı aılece boyleler. Normalde ıste benm ablalarmla kendı akrabalrıyla konuduyor ama o bahsettıgım kız yenı gelın hıc tanımıyor dıye cekınmıstır. Ya da ısıtme kaybı var doguda falan cok fazla sılah kullanımı dolayısyla evde tv son ses acktır duymuyomusun kıs dıye kavga ederm ben bıseyı 3 kez soylerım oyle anlar o yuzden kızıda duymamıstır. Onun dısımda ben esım soyle bı hareketı var suphelenıyorm vs demedım. Sadece etraftakı konular yuzunden esım bana sadık oldugu halde artk asırı takıntıkı bırı oldum dıyorm yanı cok sukr bıseyını gormefım daha
soruna cevap vereyim eşimin profilinde ikimizin resmi var ve kadınla konuşmalarını yakaladım whatsaptaMeraba hanımlar bişey sormak ıstıyorum. Bir erkek esıyle profıl resmı oldugu halde aldatabılır mı? Yanı benım basımdan gecmedi cok şükür. Gecenler adınada cok uzgunum ama şöyle ki bız yenı evlıyiz tabı yenı denır mı bilmem 8 ay olduk. esımın telefonu hep elımın altında oyun oynamak dısında telefonla hıc ugrasmaz. bıde esım polis boyle polis grubları var polis esı olanlar bılır ne bileyim görev takip grubları amirler grubu vs onlara bakar cıkar heryerde benımle profıl resmı var, engellı listesinde bi kısı bıle yok. Zaten 1 gun nobette 2 gun evde. oyle yedek telefınu yedek hattı vs hıcbıseyı yok arama kayıtlarınu vs sılmez nısanlandıgmzdan berı hesabımz ortak, ben tek basıma profıl resmı yapaym hemen kızar kaldır onu ıkımızın oldugu fotolardan koy der o kıskaclıktan degıl ama daha cok annesı falan profıl rsmı degıstırıp tek basıma koydugumda, acaba kavgamı ettıler nıye resım kaldırmıs dıye uzuluyor kendınce bıseyler kuruyor,o yuzden tek foto koymya korkuyoruz bıde esım namazını ıbadetını asla atlamaz. Ya bılen varmıdır ya da tanıdıgınz polis asker benm ailenın yarısı aynı sekılde esımınde aılesındekı cogu erkek polis asker ve hepsı dınlerıne asırı duskum genelde ben en cokta bu yuzden guvenıyorum.evden cIkmayı pek sevmeyiz ıkımızde. Bide esımde ilginc bı sey var kadınlarla konusmaya cekınyomu sevmıyormu anlamadım ama sadece kendı ailesndekı kızladla konusur ya da benm kız kardeslerımle
Onn dısında bırı bısey sorsun duymamazlıktan gelır gecen mesela pıknıge gıttık gittigımız aıleyede bı kız yenı gelın gelmıs o bana daha once çil kremi sormustu bende esım kullanıyordu ama ne kremu bılmıyorm adını dedım. İşte piknikte kız esıme dedıkı x abı sen çillerin için krem kullanmıssın faydasını gordunmu adı ne kremın dedı esım kızın yuzune bakmadan duymamzlıktan geldı ya da benım kıskancagımı falan mı dusundu bilmiyorumda oyle kızan kısıtlayan kıskanan bırıde degılım. Ben cevap verdım esımın yerıne.pek faydasını gormedı ya dedım esımde sonra cevap verdı evet malesef dedı.ama ınanın hıcbısekılde kıskanclık etmem cunku bana olan sadakatını biliyorum.
hanı bunları esım benm sozumden cıkmaz falan fıstık övmek ya da övülmej için demiyorum esımın fazlasıyla acık oldgunu aldatsa bu seyler yüzünden asla ihtimal veremem demek istiyorum . Ama yıne de burada maleesef hemcınslerımın cok aldattıldıgu konular gordukce uzuluyorum ve ben ınanın asırı etkılenıyorumister istemez esını takıbe almak ıstıyorum o yuzden mesela whsatpp web vs ındırdım ama daha hiç kullanmadım bazen kullansammı dıyorum belkı abdestlı namazlı bana sadık sandıgım adam aslında her haltı yıyosa ya karsıdakı kadın esımın evlı oldgunu bıle bıle sindirip gorusyosa bilmem ne bunları kuruyorum kafamda.sonrada dıyorum kı aman adam heryere benımle resm koymus zaten telfonu her dk Ortada yapsa illa ortaya cıkar diyorum.
Sımdı herkeste sızın esınız ıcın ölüp bitiyor zaten, her kadını evlı erkek avcısı yaptınz, sadece kadınmı suclu esınıze toz kondurmazsınz vs diyen olcak ama goruyoruz burda evkı oldugu halde hemde kendısı bıle evlıyken ihanet eden ınsanları vs oyle bı durum olsa bıle zaten sadece kadını suclayamam esım yuz vermıs kı kadın yazmıstır dıye dusunur oncelıkle esımı suclardım ama allah esırgesın allah kımsenın basına oyle bır dert vermesin.
Esım benım ilk ılıskım ve hemen evlendık kestıremeyız kı nasıl tıpler aldatır nasıl tıpler aldatmaz. gizliden takıp etsem belkıde huzursuz olup duzemımızı bozucam ve gozunde paranoyak bı kadın olcam. Etmesem buraya bırgun aldatıldım dıye konu acmaktan korluyorum ınsan nasıl güvendigı halde takıntı yapar kı:/ ya da kendımce huzursyzluk cıkaracak seylermu arıyorum. Inanın ortada bısey yok ama burdakı konular yuzunden etkılendım iyice. Nıspet olsun dıye demıssınız lutfen oyle dusunmeyın sorun bu esımde hıcbır sorun yok olmadıgı halde etrafımdankı herseyden
veya burdakı konularda etkılenen endıselenen ben durduk yere takıntı yaptım. Benım gıbılere Allah iç ferahlıgı versın valla. Uzun oldu yıne ozur dılerm
Linç edilecek birşey yok her mesleğin kötüsü var polsikerin de var tabiki ..aldatma konusunda dini imanı geç.
özel harekatı, polisi geç, ben bu konularda polislere hiç güvenmiyorum. linç etmeyin belki önyargı.
buraya konu açacak kadar dertlendiysen ya birşeyler sezdin ya da paranoya yapıyorsun.
şu anlattığın varya aynı benim babam , annemde onun tersine cıvıl cıvıldır.Ya kacmak degıl nasıl desem asırıagır takılır benm aılemde bıle pek konusmaz babamda o yuzfen dıger damada daha yakındır o herseyınkonusur vs ama benmkı bıraz suspusdur kendı aıkeısndede konusmaz bırı sorarsa cevap verir falan ama genelde dedıgım gıbıdır. Mesela hıc selamlasmazda dıyelm bıkadın gelıp el uzatır o sadece kafasını eger bu sekılde bu bıraz yetısmesıyla alakalı aılece boyleler. Normalde ıste benm ablalarmla kendı akrabalrıyla konuduyor ama o bahsettıgım kız yenı gelın hıc tanımıyor dıye cekınmıstır. Ya da ısıtme kaybı var doguda falan cok fazla sılah kullanımı dolayısyla evde tv son ses acktır duymuyomusun kıs dıye kavga ederm ben bıseyı 3 kez soylerım oyle anlar o yuzden kızıda duymamıstır. Onun dısımda ben esım soyle bı hareketı var suphelenıyorm vs demedım. Sadece etraftakı konular yuzunden esım bana sadık oldugu halde artk asırı takıntıkı bırı oldum dıyorm yanı cok sukr bıseyını gormefım daha
Evet karsı cınsle pek dıyalog kurmaz ama mesela esınız yabancı bı kadınla ne konusabılır kı zaten. Karsıncıns derken esım zaten akrabalrla vs samımıdır konusur. Ama oyle yabancı olunca cekınmıstır dıye dusundum kızda sonucta aıleye yenı gırdı esımle ılk kex karsılasıyolar. Bıde aynen var onda ısıtme kaybıBen daha çok eşinizin karşı cinsle diyalog kuramayan asosyal biri olduğunu düşündüm.
Şahsen eşine soru sorup duymamazlıktan gelinen kızın yerinde olsam gülerek "x abinin kulağı duymuyor mu yoksa yabancılarla konuşmaması konusunda tembihli mi?" diye laf sokardım.
Zira eşinizin yaptığı şey çok kabaca..
Diğer taraftan siz çok boş kalmışsınız..
Linç edilecek birşey yok her mesleğin kötüsü var polsikerin de var tabiki ..
Katılıyorum iş gereği bir çok yere girip çıkıp , çok fazla.insanla muhatrao oluyorlar bunu kullanıp eşini,sevgilisini aldatan tipler de gördük
Ne guzel valla allah muhabbetlerını arttırsın. Bak benım esım içmez bile agzına alkol degmemıs ama bende hep derdım evlendıkten sonra esımle ozel gecelrrde sarap vs denıycem ıcıcem derdım onu bıle yasayamıyorumşu anlattığın varya aynı benim babam , annemde onun tersine cıvıl cıvıldır.
babam içince ama varya offf muhabbeti bi güzel olur sorma sanki başka biri :))
kişilil meselesi o sessizlik ya ona bişey diyemem.
anlaşınca anlaşılıyor valla annem onu açtı biraz senelerde hemde.
kafaya takma artık, takıntı haline getirirsen her hareketi batar.
rahat ol özgüvenli ol, sonrasını sonra düşün.
hatta bence onun nöbet günlerinde falan gideceğin bir kurs çok iyi gelebilir.
Anlattıklarımdan etkilenmem ama aynı benim eşimi anlatmişssinz cok sadakatlı kızlara asla bakmayan VS teli 7/24elimde sürekli kontrol altında ama öyle olmadı Malesef ben cok güveniyordum, olurda birgün güven sarsılırsa daha cok mahvolursunuzMeraba hanımlar bişey sormak ıstıyorum. Bir erkek esıyle profıl resmı oldugu halde aldatabılır mı? Yanı benım basımdan gecmedi cok şükür. Gecenler adınada cok uzgunum ama şöyle ki bız yenı evlıyiz tabı yenı denır mı bilmem 8 ay olduk. esımın telefonu hep elımın altında oyun oynamak dısında telefonla hıc ugrasmaz. bıde esım polis boyle polis grubları var polis esı olanlar bılır ne bileyim görev takip grubları amirler grubu vs onlara bakar cıkar heryerde benımle profıl resmı var, engellı listesinde bi kısı bıle yok. Zaten 1 gun nobette 2 gun evde. oyle yedek telefınu yedek hattı vs hıcbıseyı yok arama kayıtlarınu vs sılmez nısanlandıgmzdan berı hesabımz ortak, ben tek basıma profıl resmı yapaym hemen kızar kaldır onu ıkımızın oldugu fotolardan koy der o kıskaclıktan degıl ama daha cok annesı falan profıl rsmı degıstırıp tek basıma koydugumda, acaba kavgamı ettıler nıye resım kaldırmıs dıye uzuluyor kendınce bıseyler kuruyor,o yuzden tek foto koymya korkuyoruz bıde esım namazını ıbadetını asla atlamaz. Ya bılen varmıdır ya da tanıdıgınz polis asker benm ailenın yarısı aynı sekılde esımınde aılesındekı cogu erkek polis asker ve hepsı dınlerıne asırı duskum genelde ben en cokta bu yuzden guvenıyorum.evden cIkmayı pek sevmeyiz ıkımızde. Bide esımde ilginc bı sey var kadınlarla konusmaya cekınyomu sevmıyormu anlamadım ama sadece kendı ailesndekı kızladla konusur ya da benm kız kardeslerımle
Onn dısında bırı bısey sorsun duymamazlıktan gelır gecen mesela pıknıge gıttık gittigımız aıleyede bı kız yenı gelın gelmıs o bana daha once çil kremi sormustu bende esım kullanıyordu ama ne kremu bılmıyorm adını dedım. İşte piknikte kız esıme dedıkı x abı sen çillerin için krem kullanmıssın faydasını gordunmu adı ne kremın dedı esım kızın yuzune bakmadan duymamzlıktan geldı ya da benım kıskancagımı falan mı dusundu bilmiyorumda oyle kızan kısıtlayan kıskanan bırıde degılım. Ben cevap verdım esımın yerıne.pek faydasını gormedı ya dedım esımde sonra cevap verdı evet malesef dedı.ama ınanın hıcbısekılde kıskanclık etmem cunku bana olan sadakatını biliyorum.
hanı bunları esım benm sozumden cıkmaz falan fıstık övmek ya da övülmej için demiyorum esımın fazlasıyla acık oldgunu aldatsa bu seyler yüzünden asla ihtimal veremem demek istiyorum . Ama yıne de burada maleesef hemcınslerımın cok aldattıldıgu konular gordukce uzuluyorum ve ben ınanın asırı etkılenıyorumister istemez esını takıbe almak ıstıyorum o yuzden mesela whsatpp web vs ındırdım ama daha hiç kullanmadım bazen kullansammı dıyorum belkı abdestlı namazlı bana sadık sandıgım adam aslında her haltı yıyosa ya karsıdakı kadın esımın evlı oldgunu bıle bıle sindirip gorusyosa bilmem ne bunları kuruyorum kafamda.sonrada dıyorum kı aman adam heryere benımle resm koymus zaten telfonu her dk Ortada yapsa illa ortaya cıkar diyorum.
Sımdı herkeste sızın esınız ıcın ölüp bitiyor zaten, her kadını evlı erkek avcısı yaptınz, sadece kadınmı suclu esınıze toz kondurmazsınz vs diyen olcak ama goruyoruz burda evkı oldugu halde hemde kendısı bıle evlıyken ihanet eden ınsanları vs oyle bı durum olsa bıle zaten sadece kadını suclayamam esım yuz vermıs kı kadın yazmıstır dıye dusunur oncelıkle esımı suclardım ama allah esırgesın allah kımsenın basına oyle bır dert vermesin.
Esım benım ilk ılıskım ve hemen evlendık kestıremeyız kı nasıl tıpler aldatır nasıl tıpler aldatmaz. gizliden takıp etsem belkıde huzursuz olup duzemımızı bozucam ve gozunde paranoyak bı kadın olcam. Etmesem buraya bırgun aldatıldım dıye konu acmaktan korluyorum ınsan nasıl güvendigı halde takıntı yapar kı:/ ya da kendımce huzursyzluk cıkaracak seylermu arıyorum. Inanın ortada bısey yok ama burdakı konular yuzunden etkılendım iyice. Nıspet olsun dıye demıssınız lutfen oyle dusunmeyın sorun bu esımde hıcbır sorun yok olmadıgı halde etrafımdankı herseyden
veya burdakı konularda etkılenen endıselenen ben durduk yere takıntı yaptım. Benım gıbılere Allah iç ferahlıgı versın valla. Uzun oldu yıne ozur dılerm
Evet çalışma saatleri esnek ve mesela sınav görevi ,yok şikayetçi olan kişilerin aileleri vs bir ton insanla muhattaplar .Ve gece çalışma durumu da var mesela ben uyuyorum eşim çalışıyor ama olay yoksa o an boslar değil mi öyle birşey yapıyorsa ruhum duymaz yani ama dediğim gibi yaparsa büyük konuşuyorum asla affetmem kendi bilir o yüzden iplerini saldımbence de
her mesleğin kötüsü var ama insanlarla muhatap olma oranı fazlalaştıkça aldatma olayı da fazlalaşıyor tabi ki
bir de polislerin biraz daha fazla bahanesi olabiliyor işte bi olay çıktı gidiyorum, arama şu an bir yere gidiyoruz diyebiliyor. Muhasebeci olsa atıyorum öyle denecek bir durumu yok mesela eşine "arama ben beyanname veriyorum" diyemez
Konu sahibinin de bu kadar ultra karşı cinsle muhatap olmayışı garibime gitti
hani itinayla yapıyor gibi.
Şimdi nerden başlayacağımı bilmiyorum polis eşiyim polis askerler dinine düşkün demişsin bu yanlış....diğer meslekte olanlar dinsiz mi artı polis eşiyim eşim 17 yıllık polis memuru olduğu için çok fazla polis tanıyorum çoğuda,eşimde dahil namaz kılmıyor hatta açtığım konuda var eşim alkol de alıyor yani polisler abdestli namazlı diye genelleme yapmışsın bunun meslekle alakası yok kişilikle alakalı sigara alkol sağlığa zararlı fakat çoğu doktor da bunu kullanıyor türkiyenin geçmişinde medyada araştırırsan bir çok imam da kadınlarla basıldı ve son kez şunu söyleyim dün burada bi konu okudum adam kadına hergün seni seviyorum diyor kavga yok geçimsizlik yok adam hergün işinden evine evinden işine saati şaşmayan bi adam ve 1 yıldır karısını aldatıyor karşıdaki kadına da türlü türlü yalanlar söylüyor eşimle mutlu değilim ayrı yatıyorum flnn flnnn eşim ikimizin resmini hayatta facebook whatshap resmi yapmaz çünkü listemde bi çok kişi var kim ne niyetli bilemem koyamam der ve kaynımda polis oda koymaz üst komşumda karı koca polisler grup yazışmaları oluyor diyerekten birlikte resim koymazlar ne yani şimdi biz aldatılıyormuyuz sizi bu düşüncelere sokan muhakkak bişey olmuştur ki kafanızı bunlarla doldurmuşsunuzMeraba hanımlar bişey sormak ıstıyorum. Bir erkek esıyle profıl resmı oldugu halde aldatabılır mı? Yanı benım basımdan gecmedi cok şükür. Gecenler adınada cok uzgunum ama şöyle ki bız yenı evlıyiz tabı yenı denır mı bilmem 8 ay olduk. esımın telefonu hep elımın altında oyun oynamak dısında telefonla hıc ugrasmaz. bıde esım polis boyle polis grubları var polis esı olanlar bılır ne bileyim görev takip grubları amirler grubu vs onlara bakar cıkar heryerde benımle profıl resmı var, engellı listesinde bi kısı bıle yok. Zaten 1 gun nobette 2 gun evde. oyle yedek telefınu yedek hattı vs hıcbıseyı yok arama kayıtlarınu vs sılmez nısanlandıgmzdan berı hesabımz ortak, ben tek basıma profıl resmı yapaym hemen kızar kaldır onu ıkımızın oldugu fotolardan koy der o kıskaclıktan degıl ama daha cok annesı falan profıl rsmı degıstırıp tek basıma koydugumda, acaba kavgamı ettıler nıye resım kaldırmıs dıye uzuluyor kendınce bıseyler kuruyor,o yuzden tek foto koymya korkuyoruz bıde esım namazını ıbadetını asla atlamaz. Ya bılen varmıdır ya da tanıdıgınz polis asker benm ailenın yarısı aynı sekılde esımınde aılesındekı cogu erkek polis asker ve hepsı dınlerıne asırı duskum genelde ben en cokta bu yuzden guvenıyorum.evden cIkmayı pek sevmeyiz ıkımızde. Bide esımde ilginc bı sey var kadınlarla konusmaya cekınyomu sevmıyormu anlamadım ama sadece kendı ailesndekı kızladla konusur ya da benm kız kardeslerımle
Evet çalışma saatleri esnek ve mesela sınav görevi ,yok şikayetçi olan kişilerin aileleri vs bir ton insanla muhattaplar .Ve gece çalışma durumu da var mesela ben uyuyorum eşim çalışıyor ama olay yoksa o an boslar değil mi öyle birşey yapıyorsa ruhum duymaz yani ama dediğim gibi yaparsa büyük konuşuyorum asla affetmem kendi bilir o yüzden iplerini saldım
Mesela bi tanıdıgimiz polis başvuruya gelen bir kadınla ilişki yaoasamisti tabi kadın hamile filan kalınca ortaya çıkmıştı ikisde evli ,kadın çocuğu kayboldu diye başvuruya gelmiş ciddi rezillikti