Profil resmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten sen daha beter bırısın kı orada beddua edılmedıgını anlamamıssın kı ben de bebek bekleyen bırıyım. Neden oyle bı tavırsa bulunayım. Ne anlamıssanız artık. Leşte sızsınız.cehalet akanda. Anlamamıssın bıle orda yazanı. Duada etmedım bedduada. Dedımkı bırbırmıze karsı bu kadar kotu kalplıysek belkıde o yuzdem mujdemızı alamıyoruz. Yanı kendımıde bekleyen herkesıde bu sekılde genelledım. Kımın kalbı ak pak bılınmez ama senın kı daha beter anlayıp dınlemeden boyle leş cehalet bılmem ne dıye yorum yapıyorsan kokmus çürümüş ozaman kalbın degıl mı. Ne dedıgımı anlamadan bana esimle yuvamla ımtıhan temennısınde bulunuyorsan aynı sekılde allah kalbıne gore versın.

Oku bakalım beddua ettin diyen olmuş mu? "beddua" kelimesi bir kez bile geçmiş mi? Daha yazdığım mesajı okumaktan acizsin, yuvamla imtihan temennisinde bulunuyorsan demişsin halbuki ben eşinle imtihan edilmemeni dilemiştim yukarda.

Kadını bebeği olmamasıyla vurmuşsun ve bunu kalbinin kötülüğüne bağlamışsın, bak şöyle bir
Yanı teyze gunduz gelenı gecenı elestır begenme kınayıp dur sonra gece olunca dua et ne anladık

cümle kurmuşsun bir de karşındakini salak yerine koyar gibi ben müjdemizi o yüzden alamıyoruz filan dedim diyorsun. Sana ne elalemin müjdesinden sanki çok yakınısın kadının da, müjdeyi neden alamadığını dert etmişsin. basbayağı bebeği olmamasını kadının kalbinin kötülüğüyle ilişkilendirmişsin işte.

aynı sekılde allah kalbıne gore versın.

Amin, teşekkürler.

Son düzenleme:
konuda dikkatimi ceken tek sey adamin kadinlarla konusmamasi oldu.

polis bir de, sokakta bir kadin yardim istese kafasini cevirir gider bu kesin. sosyal yonden cok beceriksizmis kocan bence aldatmayi birak kadinlarin yuzune bakacak medeni cesareti yoktur hic dertlenme.

Oku bakalım beddua ettin diyen olmuş mu? "beddua" kelimesi bir kez bile geçmiş mi? Daha yazdığım mesajı okumaktan acizsin, yuvamla imtihan temennisinde bulunuyorsan demişsin halbuki ben eşinle imtihan edilmemeni dilemiştim yukarda.

Kadını bebeği olmamasıyla vurmuşsun ve bunu kalbinin kötülüğüne bağlamışsın, bak şöyle bir

cümle kurmuşsun bir de karşındakini salak yerine koyar gibi ben müjdemizi o yüzden alamıyoruz filan dedim diyorsun. Sana ne elalemin müjdesinden sanki çok yakınısın kadının da, müjdeyi neden alamadığını dert etmişsin. basbayağı bebeği olmamasını kadının kalbinin kötülüğüyle ilişkilendirmişsin işte.

Amin, teşekkürler.
Onu ben ddgıl anneannem kalple ılıskılendırdıgı ıcın ben de haklımı acaba dıye buraya yazarak daha dıkkat etmelıyız dıyorum. Ayy baydın valla yahu kadıb mujdemızı alamamk bende yenı evlıyım ve bebek beklıyoruz denıyoruz olmuyor bu gercekte kendımde olan bıseyden soz edıyorum. Bazı konularıma bakarsan gebelık planıyla ılgılı odlgunu gorursun ben bu konuda hassasken nefen baskasını o konudan vurayım. Arkadas bazı konuşarda alga gecer gıbı yorum yapan bırıymıs bende o yuzdrn ınsanları asagıkayıp yukardan bakmayalm belkıde o yuzfen bebek haberı almıyoruzdur dedum. Kendımıde katarak yanı soncta benımde ckııstıgım dıklendıgım yerler var. Ay ne zormus bıdr burada yaptıgın yoruma acıklık getırmek kız valla uykulu uykulu yazıyorm

konuda dikkatimi ceken tek sey adamin kadinlarla konusmamasi oldu.

polis bir de, sokakta bir kadin yardim istese kafasini cevirir gider bu kesin. sosyal yonden cok beceriksizmis kocan bence aldatmayi birak kadinlarin yuzune bakacak medeni cesareti yoktur hic dertlenme.
Medenı cesaret le alakası vaemı bılmıyorum. Mahremıyet mı desem muhafazakaelıkmı nasıl desem esım bı kadınla el bıle sıkısmaz sadece kafasıyla selamlar ne el ne kafa tokusturmaz. Ya da ne bıleyım hanı eve bayan arkadasım gelır o hosgeldınz der sonra gecer bızı rahatsız etmemek ıcın mutfakta yada baska odada takılır hanı gelıp kadınların arasınd oturmaz vs tabı bunı herkesın esı boyle yapıyordur ama ben ornek olrak. Yanı boyle diyelım bı erkek arkadası yemege xagırır gıderiz esıyle esım ilk defa karsılasacaklar ben kadınla samımıyet kurmadan esım hıc konusmaz vs bunlar belkıde herkeste olam seyler ama hanı oyle yabanı gıbı bırı degıl. Sadece aılece boyle yetısmısler. Esım evet polıs ama boyle hakkarı gıbı bıyerde gorev yaptı yıllarca ve bol erkegın ıcınde dag operasyon hendek opersyonları zamanı esım oradaydı bırcok arkadasını sehıt verdık asırı etkılendı bıldıgın benımle bıle konusmaz hale geldı 2 gunde 4 arkadssı sehıt dustu ve onun tekrar duzelmesı ıcın psıkolojısınn iyilesmesı ıcın xok agladım artık batıya gıdelım diye en son ankaraya geldık burda acıldı bıraz sımdı koruma olarsk devam edıyor ısı okdr yogun ve kosturmalı kı sosyalligede vaktı kalmıyor baska seyede. Yanı ben o xekımserlıgını flan artık yasadıklsrına ve muhafazakarlıgına yoruyorum :KK43: ha sunuda ekleyım senın hakkarıde ne ısın vardı dıyenler olacak bız nısnlandıgımzda esım zaten hakkarıde 3.yılıydı nışandan 6 ay sonra ızne geldı resmı nıkahımız oldu sonra evlendık ynı 3.yılın sonlarında yanuna gıtmıs oldum. Sımdıde abkaradayız huzurluyuz bakalm 🙏🙏🙏😊

Son düzenleme:
Genele yazmak istedim burada evet bazı konularla dalga geçiliyor yapacak bişey yok çünkü karşındaki de o konuyu açarak seninle dalga geçiyor aslında ama bir kişiyi arayıp bulup en zayıf noktasınından vurmak , beddua vari konuşmak çok çok büyük ayıp konu sahibi burada sizi empatiye davet etmek durumundayım.
Ve bence artık bu tartışma uzamasın kimse birbirinin hayatını tam anlamıyla bilemez ne burada ne reelde
Beddu varı konusmuyorum ısye bende bı beklenrıdeyım neden oyle dıyeyım bende bı arkadasa salak salak yorum yapöa demısım ve cok pısmanım xunku o arkadasa baktıgımda bana daha onceden gebelıkle ılgılı yardımcı olan kısıymıs :KK43: yorumumu kaldıramıyorum da kadını uzmus oldum hanı bu tarz seyler yuzunden bıle ıstedogımz seyı nasıp etmıyprdur allah oyuzden kımseyı asagılamak dalga gecmek damarına vasmak dogeu degl. Bu arada tesekkur ederm yapıcısınız

Onca kocam şöyle iyidir böyle iyidir anlatmışsınız. Sonra acaba kocamda beni aldatıyo mu diye soruyosunuz elinizde somut bişey bile yok. Dertsiz başınıza dert arıyosunuz valla

Meraba hanımlar bişey sormak ıstıyorum. Bir erkek esıyle profıl resmı oldugu halde aldatabılır mı? Yanı benım basımdan gecmedi cok şükür. Gecenler adınada cok uzgunum ama şöyle ki bız yenı evlıyiz tabı yenı denır mı bilmem 8 ay olduk. esımın telefonu hep elımın altında oyun oynamak dısında telefonla hıc ugrasmaz. bıde esım polis boyle polis grubları var polis esı olanlar bılır ne bileyim görev takip grubları amirler grubu vs onlara bakar cıkar heryerde benımle profıl resmı var, engellı listesinde bi kısı bıle yok. Zaten 1 gun nobette 2 gun evde. oyle yedek telefınu yedek hattı vs hıcbıseyı yok arama kayıtlarınu vs sılmez nısanlandıgmzdan berı hesabımz ortak, ben tek basıma profıl resmı yapaym hemen kızar kaldır onu ıkımızın oldugu fotolardan koy der o kıskaclıktan degıl ama daha cok annesı falan profıl rsmı degıstırıp tek basıma koydugumda, acaba kavgamı ettıler nıye resım kaldırmıs dıye uzuluyor kendınce bıseyler kuruyor,🤷‍♀️ o yuzden tek foto koymya korkuyoruz 😩 bıde esım namazını ıbadetını asla atlamaz. Ya bılen varmıdır ya da tanıdıgınz polis asker benm ailenın yarısı aynı sekılde esımınde aılesındekı cogu erkek polis asker ve hepsı dınlerıne asırı duskum genelde ben en cokta bu yuzden guvenıyorum.evden cIkmayı pek sevmeyiz ıkımızde. Bide esımde ilginc bı sey var kadınlarla konusmaya cekınyomu sevmıyormu anlamadım ama sadece kendı ailesndekı kızladla konusur ya da benm kız kardeslerımle

Onn dısında bırı bısey sorsun duymamazlıktan gelır gecen mesela pıknıge gıttık gittigımız aıleyede bı kız yenı gelın gelmıs o bana daha once çil kremi sormustu bende esım kullanıyordu ama ne kremu bılmıyorm adını dedım. İşte piknikte kız esıme dedıkı x abı sen çillerin için krem kullanmıssın faydasını gordunmu adı ne kremın dedı esım kızın yuzune bakmadan duymamzlıktan geldı ya da benım kıskancagımı falan mı dusundu bilmiyorumda oyle kızan kısıtlayan kıskanan bırıde degılım. Ben cevap verdım esımın yerıne.pek faydasını gormedı ya dedım esımde sonra cevap verdı evet malesef dedı.ama ınanın hıcbısekılde kıskanclık etmem cunku bana olan sadakatını biliyorum.

hanı bunları esım benm sozumden cıkmaz falan fıstık övmek ya da övülmej için demiyorum esımın fazlasıyla acık oldgunu aldatsa bu seyler yüzünden asla ihtimal veremem demek istiyorum . Ama yıne de burada maleesef hemcınslerımın cok aldattıldıgu konular gordukce uzuluyorum ve ben ınanın asırı etkılenıyorum :KK43: ister istemez esını takıbe almak ıstıyorum o yuzden mesela whsatpp web vs ındırdım ama daha hiç kullanmadım🙄 bazen kullansammı dıyorum belkı abdestlı namazlı bana sadık sandıgım adam aslında her haltı yıyosa ya karsıdakı kadın esımın evlı oldgunu bıle bıle sindirip gorusyosa bilmem ne bunları kuruyorum kafamda.sonrada dıyorum kı aman adam heryere benımle resm koymus zaten telfonu her dk Ortada yapsa illa ortaya cıkar diyorum.

Sımdı herkeste sızın esınız ıcın ölüp bitiyor zaten, her kadını evlı erkek avcısı yaptınz, sadece kadınmı suclu esınıze toz kondurmazsınz vs diyen olcak ama goruyoruz burda evkı oldugu halde hemde kendısı bıle evlıyken ihanet eden ınsanları vs oyle bı durum olsa bıle zaten sadece kadını suclayamam esım yuz vermıs kı kadın yazmıstır dıye dusunur oncelıkle esımı suclardım ama allah esırgesın allah kımsenın basına oyle bır dert vermesin.
Esım benım ilk ılıskım ve hemen evlendık kestıremeyız kı nasıl tıpler aldatır nasıl tıpler aldatmaz. gizliden takıp etsem belkıde huzursuz olup duzemımızı bozucam ve gozunde paranoyak bı kadın olcam. Etmesem buraya bırgun aldatıldım dıye konu acmaktan korluyorum ınsan nasıl güvendigı halde takıntı yapar kı:/ ya da kendımce huzursyzluk cıkaracak seylermu arıyorum. Inanın ortada bısey yok ama burdakı konular yuzunden etkılendım iyice. Nıspet olsun dıye demıssınız lutfen oyle dusunmeyın sorun bu esımde hıcbır sorun yok olmadıgı halde etrafımdankı herseyden
veya burdakı konularda etkılenen endıselenen ben durduk yere takıntı yaptım. Benım gıbılere Allah iç ferahlıgı versın valla. Uzun oldu yıne ozur dılerm
Açacak derdin yok heralde can sıkıntısına sohbet olsun diye mi açtın. Allah herkese böyle dersin inş başta bana

Yazının sonunda sorduğunuz “kocam beni aldatıyor mu ?” cümlesini okuyunca o koca paragrafı aslında kendinizi avutmak için yazdığınızı düşünüyorum.

Yazının sonunda sorduğunuz “kocam beni aldatıyor mu ?” cümlesini okuyunca o koca paragrafı aslında kendinizi avutmak için yazdığınızı düşünüyorum.
Bana aynen o cumlemı kopyalayıp gosterır mısın nerde oyle bısey demısım.

Yanlıskık var asla esım benı aldatıyormu dıye sorabılcegım bı suphe konusu bıle yok ortada. Oyle kendımce sorguya dusmem burada olan konular dosarsa yasanan seyler oyle bı etkılenıyoeumkı ıste bu derece sadık bır insandan bıle suphe duyup takıntı edıyorum kendıme demek ıstedm. Yanı cok sukur bı suphelı hareketını vs asla gormedım. Bu bsmm kendı kendıme 2 3 gundur cıkardıgım bır dert takıntı ve evet yazıp konsmak ıstedım asla nıspet falan degıl

Bana aynen o cumlemı kopyalayıp gosterır mısın nerde oyle bısey demısım. Sonra gel sacma sapan yorum yap. Anlamamıs ki konuyu. Onu dıyorum ıste burdkı konular veya etraftakı olaylar yuzunden okadr sadık adama bıle suphe duyuyor ımsan ıster ıstemez bı takıntı olustu korkmaya basladım buda benim derdim işte. Dıyorum. Yok illa boş yorum yapacak sacmalayacak ya tamda hıc olmayan yerden yakalayıp rencıde ettıgınu sanmıs sayın dut.
Dutu çok severim :)) cümlemde rencide olunacak birşey yok. Yapacağı varsa engel olamazsınız zaten. Ama takıntı haline gelecek bu sizde belli ki. Ve bunu eşinize de yansıtırsanız yoktan yere eşinin aklına sokarsın bu düşünceyi. Bence bir süre aldatılma içerikli mesajları es geçin okumayın

neden mesaji sildiniz??? siz bence cok terbiyesizsiniz. madem konuya gelecek yorumlari kaldiramayacaksiniz hic acmasaydiniz. boyle herkese saldiramazsiniz.
neden mesaji sildiniz??? siz bence cok terbiyesizsiniz. madem konuya gelecek yorumlari kaldiramayacaksiniz hic acmasaydiniz. boyle herkese saldiramazsiniz.
Bence haddıni bil terbıyesız sensin kimsin ki benım konuma gelıp sacmalıyorsun ayrıca hanımla ozeldende konusuyoruz dıye gerek yok gergınlıge dedım. Ahkama bak ya sankı benım konumun yöneticisi hayret bısey.

Dutu çok severim :)) cümlemde rencide olunacak birşey yok. Yapacağı varsa engel olamazsınız zaten. Ama takıntı haline gelecek bu sizde belli ki. Ve bunu eşinize de yansıtırsanız yoktan yere eşinin aklına sokarsın bu düşünceyi. Bence bir süre aldatılma içerikli mesajları es geçin okumayın
Kusura bakma demınkı tepkım ıcın ay oyle bır gerıyolar kı konu acmasaydın dıyolar bıde ee ben actım o zaman sende konuma yorum yapma.dıyorum dıyorum anlamayanlar var. Gercekten kusura bakma demıbkı tepkım ıcın. Sen bemı anladın 😉

Bence haddıni bil terbıyesız sensin kimsin ki benım konuma gelıp sacmalıyorsun ayrıca hanımla ozeldende konusuyoruz dıye gerek yok gergınlıge dedım. Ahkama bak ya sankı benım konumun yöneticisi hayret bısey.

ya ahshshahshshsh
Kusura bakma demınkı tepkım ıcın ay oyle bır gerıyolar kı konu acmasaydın dıyolar bıde ee ben actım o zaman sende konuma yorum yapma.dıyorum dıyorum anlamayanlar var. Gercekten kusura bakma demıbkı tepkım ıcın. Sen bemı anladın 😉

rrrrrrr :KK66:

uzatmayin daha hadi.

Bu yazdığınız detaylarla hiç bir şey anlaşılmaz. Profil resmi çok basit bir detay. Gizlilikten görünürlüğünü kapatırsa, sizinle olan profil resmi ve durumu istediği kişilere görünmez. Abdestli namazlı olmak da bir şey değiştirmiyor. Kimsenin ibadetine güvenmeyin. O Allah’la onun arasında. Eşiniz bile olsa kalbinden ne geçiyor bilemezsiniz. Benim de eşin aynı meslek grubunda. Çok Whatsapp grupları oluyor, çok insan yazıyor. İlk evlendiğimiz dönemler merak ve kıskançlık oluyordu bende ama artık merak bile etmiyorum çoğu şeyi. Ne yaparsa kendine yapar diye. Aman aman asla yapmaz da demiyorum, yapar da demiyorum. Eşinizin karşı cinsle hiç konuşmaması tuhaf. Bir kadın bir şey sorunca duymamazlıktan gelmek, bence ona yapılan ayıp, saygısızlıktır. Yani eşini kadınlara cevap vermiyor, konuşmuyor diye, bu sizin için bir mutluluk sebebi olmamalı. Cevap vermeyeceği insanlarla aynı ortamda bulunmamalı.

Bana göre eşinin övünülecek tarafı yok. Sorulan soruya cevap vermek edep kuralıdır. Ben olsam orda onun adına utanırdım.
Ve ayrıca herkesin kendi hayatı da olmalı. Eşiniz size güvense de siz kesinlikle güvenmiyorsunuz. Güvenen insan engelli listesine kadar didiklemez.
Birşey olacaksa er veya geç olur. Yaşanmamış birseyi deşmek sadece aranızı açar. Bence sağlıklı bir ilişki yaşamıyorsunuz. Eşinin senden ve ailenizden başka kadınlarla konuşmaması sağlıklı değil bunu kabullenin. Veya çok dindar olması sizi aldatmayacağı anlamına gelmez.
Şüphelenecek bir durum yaşamadıysanız neden deşiyorsunuz ?

Eşim polis .O dediğiniz gruplar bizde de var ve bulunduğu birimdeki görevi sebebiyle gecenin yarısı bile nöbetçi savcı ,avukat,psikolog vs talebinde bulunması gerekebiliyor bunların içinde kadın da var erkek te. yani birisinin adını atıyorum Ayşe savcı diye kaydetse anlamam .
Evli olduğunu sindirip görüşen kadınlar da olabiliyora benzer birşey Demissiniz ya evet tabiki kadınında pisliği var erkeğinde ..Ama ben her zaman eşime şunu derim ."Bir gün olurda böyle birseyini görürsem benim için tek suçlu sen olursun .Elin kadını beni ilgilendirmez .Kadın şöyle yapıştı böyle peşini bırakmadı vs anlamam . Ailene sahip çıkması gereken sensin .." o yüzden böyle bir durumda inanın tek suçlu eşiniz olur elin kadını değil ...

Son olarak benim esim çok ciddi bir tiptir .Kendi cinsiyle de çok yilis yapış olmaz karşı cinsle de mesafeli olur samimi bile olsak ama bu benim Talebim değil kendi yapısı böyle .Yinede birisi soru sorduğunda duymamzliktan gelip cevap vermese filan cook çok sinirlenirim bu çok terbiyesizce bir durum benim için ..

Yani tabiki kötü örnekler var ama sürekli kafaniza bu şüpheyle yaşamayin.Yani yapacak olduktan sonra iş yerinde de bilgisayar var sahte hesap açıp oradan girebilir ruhujuz duymaz .Bu benim için de geçerli ama böyle bir durumda 1 dk bile durmayacagimi çok iyi bilir ki ne kavgalar ettik ne kırıcı laflarımiz oldu yeri geldi ama bunu yutmayacagimi bilir hee yaparsa da anında defolur gider .Böyle rahatlatin kendinizi ...:)

Bence şüpheleneceğin (ama haklı ama haksız sebeplerle) bir şeyler olmuş da kendini ikna etmeye çalışıyorsun burada

Neyse o mesele söyle ona göre yapalım yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X