- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.899
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
Hanımlar size iyi bi haberim var. Çok üzgünken çok üşürüm hep. Şu yazın sıcağında üşüyorum, yine kârlı ben çıktım bkz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz kafa dağıtacağın kişiler yok mu? Arkadaşların vs bende kücük bir yere taşındım çok arkadaşım yok ufak tefek oluşturdum ama herkes çalışıyor bende evden çalışıyorum evden olunca boş vakit oluyor daha çok sarıyorum sorunlara ..Hanımlar size iyi bi haberim var. Çok üzgünken çok üşürüm hep. Şu yazın sıcağında üşüyorum, yine kârlı ben çıktım bkz
Nasıl kayıt edildigini görebilmek içinOrenge, bir telefon uygulaması var. Yazdığın telefon numarasının, diğer rehberlde nasıl kayıt edildiğini görüyorsun. 7-8 rehber sonucu çıkıyor. Dilersen böyle arat eşinin numarasını.
Nuumara: Caller ID & Block - Apps on Google Play
Search phone number worldwide and block unwanted spam calls.play.google.com
Ben insan sevmiyorum ya direkt, rahatsız hissediyorum insanların yanında. Ama çalışıcam az insan görmeyeBiraz kafa dağıtacağın kişiler yok mu? Arkadaşların vs bende kücük bir yere taşındım çok arkadaşım yok ufak tefek oluşturdum ama herkes çalışıyor bende evden çalışıyorum evden olunca boş vakit oluyor daha çok sarıyorum sorunlara ..
Bir süre kendine yönel yeni kişilerle tanış işin rahatsa cafelere gidip çalış eşinin de artık senin sosyalleşecek olmanı görmesi lazım. Elbet çıkacak karşına ne varsa akışa güven delil toplamaya bak
Kafana uyan rahat olabileceğin 2-3 arkadaş yeter hatta 1 tane bile olsa en azından bir ses bir eğlence olur arkadaş şart insana çok kalabalık olmasın ben de sevmiyorum ama tamamen yalnızlık evlilikte hiç iyi değil adamların kaybetme korkusu olmuyorBen insan sevmiyorum ya direkt, rahatsız hissediyorum insanların yanında. Ama çalışıcam az insan görmeye
Muhtemelen hayata karşı tecrübesizsiniz. Burada aldatılan veya en iyi ihtimalle aldatılmak üzere olan bir kadına iyi niyetle yazdığınız şeyler gerçeği görmesini geciktiriyor uzun vadede kötülük yapıyorsunuz. Durum açık ve net adam bir haltlar karıştırıyorUlan herkes mi aynı şeyi yazar beee tabii ben hariç. Ben daha minnoş düşünüyorum.djdjdjd
Tamam ben de zaten aldattığı ya da aldatacağı yönünde bir şeyler yazdım ama iş yerindeki kadınlara evliyim ama mutsuzum mesajı vermeye çalışması aklıma gelen bir ihtimal değildi.Muhtemelen hayata karşı tecrübesizsiniz. Burada aldatılan veya en iyi ihtimalle aldatılmak üzere olan bir kadına iyi niyetle yazdığınız şeyler gerçeği görmesini geciktiriyor uzun vadede kötülük yapıyorsunuz. Durum açık ve net adam bir haltlar karıştırıyor
Sen aşırı derecede tipik bir boğa burcusun canım benim ben de öyleyim çünkü ama sağlam da bir arkadaş çevrem vardır biraz tezat bir durum. Mesleğin birebir insan ilişkisi gerektiren bir meslek bu yönünü törpülemeni tavsiye ediyorum.Ben insan sevmiyorum ya direkt, rahatsız hissediyorum insanların yanında. Ama çalışıcam az insan görmeye
Olayı anladım. Bende ki durumu anlattım :/Olay hiç koymaması değil bence bazı kadınlardan gizlemiş olması
Mesleğimi yapmıyorum ki evden farklı bi şirkette farklı bi sektörde çalışıyorum. Bu iş düzeni mi hayat stilimi etkiledi yoksa hayat stilim sebebiyle mi mesleğimde tutunamadım bilmiyorumSen aşırı derecede tipik bir boğa burcusun canım benim ben de öyleyim çünkü ama sağlam da bir arkadaş çevrem vardır biraz tezat bir durum. Mesleğin birebir insan ilişkisi gerektiren bir meslek bu yönünü törpülemeni tavsiye ediyorum.
İkinci seçenek daha olası ama B Buffalosos yorumunda çok haklı, eşinde "tek arkadaşı benim, benden başka ortamı yok" rahatlığı da olabilir.Mesleğimi yapmıyorum ki evden farklı bi şirkette farklı bi sektörde çalışıyorum. Bu iş düzeni mi hayat stilimi etkiledi yoksa hayat stilim sebebiyle mi mesleğimde tutunamadım bilmiyorum
Nasıl kayıt edildigini görebilmek için
Arattırılan numaranin da bu uygulamayı indirmiş olması gerekli maalesef
Eğer o kişi ( yükleyip silse bile olur ) hiç yüklemedi ise görülemiyor nasıl kayıtlı oldugu
Nasıl kayıt edildigini görebilmek için
Arattırılan numaranin da bu uygulamayı indirmiş olması gerekli maalesef
Eğer o kişi ( yükleyip silse bile olur ) hiç yüklemedi ise görülemiyor nasıl kayıtlı oldugu
Eşim denen soysuz da çocugumuzun üstüne yemin ediyorduAçtım diyor işte şu an bilmiyorum. Aynısını sen yapsan burnundan getirirdim ama bu kadar değerli sevdiklerin üzerine yemin edersen inanırdım diyor. Gülsem gülemiyorum cidden sinirlerim bozuk