- 10 Şubat 2016
- 35
- 21
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İmza alanı yalnızca Pro üyelerde var, hamilelik takviminizin altındaki yazıyı mı kaldırmak istiyorsunuz? Onu ana panelden kaldırabiliriz istiyorsanız.imza alanımı düzelteceğim ama artık yapamıyor muyuz ben mi bulamadım anlamadım
İmza ayarı yapamiyor muyum hamilelik takvimi yaoacaktim
Mrb profil fotoğrafı ni değiştirmek istiyorum ama avatar dan değiştir i yorum olmuyo rEvt avatar yazan yerden yapiliomuş
Mrb dosya yükleye mi yorum ve avatar resmi ni değiştirmek istiyorum .dosya seç diyor ama fotoğraf lar çıkmıyorAyrıca eklediğim görüntüde "şimdiki etkinliği göster "in hemen üstünde "çevrimiçi durumumu göster" seçeneğide işaretli olmasın. Bendeki işaretli sizi yanıltmasın.
Mrb dosya yükleye mi yorum ve avatar resmi ni değiştirmek istiyorum .dosya seç diyor ama fotoğraf lar çıkmıyor
mune imza ekleyemiyorum, var olan imzam da kendiliğinden gitmiş neden ki acaba?İmza alanı yalnızca Pro üyelerde var, hamilelik takviminizin altındaki yazıyı mı kaldırmak istiyorsunuz? Onu ana panelden kaldırabiliriz istiyorsanız.
İmza eklenemiyor, neden ayarlar yok oldu sorarım yöneticilerimize, imzan büyükse, site kurallarına aykırıysa kaldırılır, öyle bir durum yaşamış olabilirsin.mune imza ekleyemiyorum, var olan imzam da kendiliğinden gitmiş neden ki acaba?
Teşekkür ederim :)İmza eklenemiyor, neden ayarlar yok oldu sorarım yöneticilerimize, imzan büyükse, site kurallarına aykırıysa kaldırılır, öyle bir durum yaşamış olabilirsin.
Teşekkür ederim :)
Gif eklemeye çalışıyorum ama olmadı çok büyük değildir herhalde
Eski imzamda masum Bi öpücük vardı bayadır kullanıyordum ama
Hamilelik Takviminizi eklemişsiniz görünüyor mesajınızın altında.Cevap alabilirmyim yoneticelerden
Müdürüm pro olmayan bazı üyelerin de imzaları varBenim imzamda uçmuş:)
Hamilelik Takviminizi eklemişsiniz görünüyor mesajınızın altında.
Onlar eski üyelerdir, birkaç yıl önce yazılımımız farklıydı sonra yazılım değiştirdik tüm üyelikleri siteyi yeni yazılıma taşıdı yöneticilerimiz, sitenin yeni yazılımının ayarlarının yapıldığı süre zarfında imzalar etkinlik gizliliği ayarları tüm üyelere açıktı, imza ekleyenler etkinlik gizliliği ayarı yapanlar oldu, bu özellikler yeniden sadece Pro üyelere özel hale getirilince de Pro olmayanların imzaları vb aktif kaldı ama artık isteselerde değiştiremiyorlar.Müdürüm pro olmayan bazı üyelerin de imzaları var
Bu nasıl oluyor?
Aynı şekilde etkinlikleride kapalı.