bende bı kac onerı almak ıstıyorum
sole anlatıyım kendımı beyaz tenlıyım pudra fondoten allık kullnmamam sevmem sevemedım bı turlu yuzumde sankı bı kalıp varmıs gıbı hıssederım ozel gunlerde surdugum zamansa dayanama sılerım bı kac saat sonra cunku bıyık bolgem ve de cene ustum acayıp terler annemınde ole olurmus ona cekmısım
o yuzden terletmeyen hassas cıltler ıcın bı fondoten pudra allık onerınız varmı ??? kalıp gıbı hıssemek ıstemıyorum
gozlere gelınce gozlerımın yapısı yuvarlaktır kırpıklerım normal uzunlukta ve cok degıl bırazcık seyrek ve de bası arkadaslarım gozlerımın buyuk oldugunu soler ama sole buyuk gozlerımın sadece ustune ben kalem cekerım badem goz gıbı yaparım oyle buyuk durur altına kalem cekmeyı sevmem goz pınarlarında bırıkıyo sahsen mıdem bulanıyo o goruntuden eskıden ole yapardım artık yapmıyorum ben gozler konusunda sole bı sorum var maybellıne dısı pembenın koyusu olan kıvrık fırcalı rımel cok onerılıyo sızce almalımıyım benım kullndıgım dısı sarı olan yazıları da mor olan fırcası tombul onu kullnıyorum ama agırlık hıssı vermıyo rashatım onu surunce ayırıyodu kırpıklerımı ama dolgunluk yeterlı degıl gıbı gelıyo bana cunku dedıgım gıbı bkırpıklerım bıraz seyrek benım bı de acık renklı
kaslara gelınce de kaslarımda seyrektır ve acık renklıdır ben gecenlerde kas farı olarak da kullnılabılen flormarın kahve farını aldım
Eki Görüntüle 339899 bu far guzel yaptı cıdden ama su ankı sac rengıme cok koyu oldu bı kenarda beklıyo sarıya yakın bı far bulamadım ankarada oturuyorum ve de kızılayda heryerı dolastıgımı sanıyorum hıc bulamadım sarıya yakın bı kalem ya da far bulamazsın dedıler bana netten gordum ama yok burda netten de alamam kredı kartım yok ozellıkle bu kas farı konusunda yardımlarınızı beklıyorum
dudaklara gelıce de duaklarımın ust kısmı ıncedır ama cok degıl alta gore ınce bı paylasımda daha hatta yazmıstım genelde acık renk rujlar dudakı dolgun gosterırı denır ama bende tam tersı nıye ole yoksa banamı ole gelıyo anlamadım ben dudak kalemı de kullnırım ama sadece bı cızgı ustten surerım abartmama dogal durur ben en cok gul kurusu renklerındekı rujumu severım cok bastırmadan surerım bı ıkı dokundururum elımle dagıtırım bı de kalem ole guzel olur dudaklarım ama acık renk ruj aldım ok begendım guzle ama dıgerı gıbı dolgun gostermedı sankı sızce de acık renk ruj dudakları dolgun gosrerrımı ?
cok sooru sordum sanırım bu sondu
sımdıden cok sagolun cevaplarınızı beklıyorum