merhabalar,
1. sağda solda "bepanten'i güneşe çıkmazdan önce sürme, leke yapar.'' benzeri şeyler okudum. bunların aslı astarı var mıdır?
2. fikrinizce en hakiki gül suyu markası nedir ve nereden temin edilir? piyasadaki çoğu marka bildiğimiz suya boya ve gül esansı atıp satıyorlarmış. fayda gördüğünüz bir gül suyu markası var mı?
3. okuduğum kadarıyla günlük makyajda fondöten kullanımına karşıymışsınız. ben haftada iki-üç kere dışarı çıkarken amway'den artistry çok amaçlı koruyucu (30 faktör) kullanıyorum. kendisinin hafif bej bir rengi var ve renk bozukluklarını dengeliyor. makyaj bazı olarak da kullanılıyor. size sorum şu: bu ürün de fondöten kadar zararlı mıdır? kullanmayı kesmeli miyim?
4. burnumda ve çenemde siyah noktalarım var ve banyodan çıktıktan sonra bile mendil dolayarak sıkmam imkansız. illa ki tırnak gücü istiyorlar. o zaman da cildim kızarıyor ve sıktığım bölge kuruyup soyuluyor. bu ahvalin bir çaresi yok mudur? diyelim ki bütün siyah noktalarımı sıkmayı başarıp haftada bir kil maskesi, tonik, nemlendirici uyguladım. zamanla siyah noktalarım -kalıcı olarak- azalır mı? yar bana bir çareee
(
5. ortalama olarak ayda 1 kere rimel kullanmama rağmen enteresan bir şekilde özellikle alt kirpiklerim döküldü. hint yağı+badem yağı yazmışsınız ama badem yağı kullanabilmemin mümkünatı yok. gözlerimi mahvediyor. sırf hint yağı kullansam dökülenleri geri getirir mi? beslemesinde, uzatmasında falan değilim. sadece 3-4 ay önceki kirpiklerimi geri istiyorum. kaş başlarında da ilginç bir dökülme var, hint yağı buraya da etki eder mi? sizin başka bir öneriniz var mı? bu dökülmeler neyden kaynaklanıyor olabilir?