- 14 Temmuz 2011
- 339
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
güzel bi topig mis insani bilgilendiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi ve tüm arkadaslara selamlar
benim sormak istedigim şey kızkardeşim kryolan marka tüm fondoten ve pudraları almıs
ancak hafif yağlı bir cildi var ve yüzü dudak üstü, alnın ortası ve burun kısmından terliyor
makyajı bozuluyor
ysl matte touch primer aldım, onu da beğenmedi
acaba kryolan marka tv stick,
supra color serisi ürünleri sabitlemek için öncesinde kullanılması gereken bazlar hangileridir?
sabitlemek için üzerine neler sürülmelidir
bir de kryolan cake eyeliner lar almış, yine kryolan eyeliner fırcaları var , eyeliner sealer almış bu eyelinerları sıvı hale getirmek için
eli çok düzgündür güzelce hattı çekebiliyor ama buğulu görüntü elde edememekten şikayetçi
acaba öneriniz nedir?
fırça mı değişmeli, bir fırca numarası onerınız var mı
ve siz kryolan cake eyelinerları hangi sealer ile kullanıyorsunuz?
Çok teşekkürler sevgiler
avonun ürünleri nasıldır sizce kullanmamızı tavsiye eder misiniz?
sivilce izleri için ne yapmak gerekiyorr
selamlar:))
kışında bronz olmak istiyorum,bronzlaştırıcı kremler hakkında ne düşünüyorsunuz?ne kullanayım?
bir de göğsümün üzerinde tüyler var hafif hafif,onlara napabilirim
mrb arkadaşlar kadınsı olmam nedeniyle yüüzümdeki olumsuzlukları gidermek için fondoteni çok kullanıyorum bu yüzden korkutucu bir görünüm alıyorum. Önerdiğinizniz bir ürün var mı yada nasıl bir makyaj şekli uygulamalıyım
en iyi göz altı kapatıcısı ama çok uçuk fiyatlı olmayan tavsiyeniz varmı..doğal duracak ten rengine uygun bi kapatıcı bulamıyorum...tşkler
benimde iki tanecik sorum olacak mümkünse benim çillerim var bunları kapatacak ama sanki sürmemişim gibi doğal duracak bi ürün varmı bunu öğrenmek istiyorum bir de zayıfım yüzüm biraz toplu dursun istiyorum hangi makyaj hileleriyle biraz daha dolgun gösterebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
antiaging içeren krem ismi söyleyebilirmisiniz rica etsem.30 yaş için ve cildim kuru.
Kirpiklerimin mümkün olduğunca takma kirpik gibi olmasını istiyorum herkes gibi.
Uzatıp yoğunlaştırmam mümkün mü acaba?
Hangi markanın rimelini önerebilirsiniz takma kirpik görüntüsüne mümkün olduğunca ulaşmam için?
Tek tek ayıran ve uzatan bir şey istiyorum kirpiklerimi birbirine yapıştıran ya da kalın kalın yapan bir görüntü istemiyorum.
Rimmel markasının Lash Accelerator diye bir rimelinin gördüm kozmetik mağazası broşüründe tanıtımında doğal kirpik büyümesini destekler
30 günde %117'ye kadar uzatır
Anında %80 e kadar uzatır denilmiş ama bu mümkün mü gerçekten de? Bunun yarısı bile mümkün mü hatta?
Rimeli övüp yere göğe sığdıramıyorlar ama tanıtım resimlerinde mankenlerde hep takma kirpik var... Bunda da resmin altında kirpikler post prodüksiyon sırasında orjinal halinden uzun hale getirilmiştir ibaresi eklenmiş, gerçi bunu yazma gereği duymazlar genelde sanki rimelin marifetiymiş gibi...
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hayırlı bayramlar şimdiden.
öncelikle eğer kirpikleriniz çok kısaysa bu kadar uzatmak mümkün değil ,size önerim lorealim teleskopik markalı rimeli,bahsettiğiniz rimeli denemedim ve deneyenide duymadım ama madem 17 tl alıp denemenizide tavsiye ederim ama benim bahsettiğim rimel sizin istediğiniz sonucu verir..fiyatı sanırım 40 tl idi en son...
benımde tenım sarenkte ve gozlerım cukur ve elmacıklarım cok belırgın goz kapaklarım nerdeyse yok gıbı gorunuyor bana nasıl ve nerenklerde bı goz makyajı onerebılırsınız
Selam,
gözlerim çok ufacık.Ela olduğu halde belli olmuyor koyu kahverengi gbi duruyor.
Kirpiklerimde kısa ama çok kıvrık ve sık sık.
14 yaşındayım.Buna uygun makyaj nasıl olabilir,hafifolarak?:26:
slm cildim karma ama uzman baktı cildin susuz dedi.
başka bir makyöz baktı hayır cildin kuru ve mac ürünlerini tavsiye etti
mac de mac ama fiatları:18::18:. bana cildime su ve nem verebileceğim ne önerirsiniz + cildim güneşi pek sevmiyor hemen alnımda minik sivilceler başlıyor. marka yazabiliyomusunuz bilmiyorum ama orkide yapıyorum oradaki ürünlerden tavsiye edebileceğiniz varmı. çok uzun yazdım galiba
merhabaa bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirm. benm genetik olarak göz kapaklarım çok düşük tatarlık var ve gözlerim de küçük haliyle ve çekik =) eyeliner sürmeyi çok seviyorum ama kalın süremiyorum hemen üst kısımlara bulaşıyo ve gözlerim daha da küçük gözüküo sanki. ince ve uzatarak sürmeyi deniyorum bi süredir daha iyi oluyo sanki bir de gözlerimin küçüklüğünden çok kapak düşüklüğü canımı sıkıyo. üst kapağa sürdüğüm far bile belli olmaz hiç ne önerebilirsin merakla bekliyorum teşekkürler şimdiden
estetisyen kaçmış en sonunda dayanamdı