- 22 Haziran 2008
- 22
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
sivilce izleri için ne yapmak gerekiyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar kadınsı olmam nedeniyle yüüzümdeki olumsuzlukları gidermek için fondoteni çok kullanıyorum bu yüzden korkutucu bir görünüm alıyorum. Önerdiğinizniz bir ürün var mı yada nasıl bir makyaj şekli uygulamalıyım
eyeliner nasıl sürülür?
mrhb.
benim gözlerim dışarı çıkık,geniş ve şiş kapaklı kipriklerim ise seyrek kısa ve açık renkli. makyajsız halimle tam anlamıyla baygın baygın bakıyorum etrafa. ve hiç hoşnut değilim. daha kötüsü makyaj konusunda çok beceriksizim. göz makyajından anladığım sadece rimel ve kalem.far sürmeyi hele ki alta açık üste koyu kipriklerinin ucuna kadar şu renk kaşına kadar şu renk gibi karışık işlerihiç beceremem. benim gibi beceriksizin uygulayacağı ve şu gözlerimi daha normal gösterebilecek önerilerinizi bekliyorum...
Benim de ufacik bir sorum var umarim yardimci olursunuz.Yuzum oval,gozlerim normal buyuklukte,dudaklar da oyle,ancak burnum birazcik buyuk.Burnumu daha kucuk gosterecek birkac makyaj taktigi verebilirmisiniz ?
benim yüz hatlarım yuvarlak daha keskin gözükmesı için neler yapabilirim
benim genetik olarak gözaltlarımda morluk var bu morlukları kapatmak için nasıl bi makyaj yapmam gerekir..nasıl bir kapatıcı kullanmam lazım ve ne şekilde..
Eyeliner nasıl sürülür???
esmerim ....gözaltı halkalarını tam kapatamıyorum..
Kirpiklerimin mümkün olduğunca takma kirpik gibi olmasını istiyorum herkes gibi.
Uzatıp yoğunlaştırmam mümkün mü acaba?
Hangi markanın rimelini önerebilirsiniz takma kirpik görüntüsüne mümkün olduğunca ulaşmam için?
Tek tek ayıran ve uzatan bir şey istiyorum kirpiklerimi birbirine yapıştıran ya da kalın kalın yapan bir görüntü istemiyorum.
Rimmel markasının Lash Accelerator diye bir rimelinin gördüm kozmetik mağazası broşüründe tanıtımında doğal kirpik büyümesini destekler
30 günde %117'ye kadar uzatır
Anında %80 e kadar uzatır denilmiş ama bu mümkün mü gerçekten de? Bunun yarısı bile mümkün mü hatta?
Rimeli övüp yere göğe sığdıramıyorlar ama tanıtım resimlerinde mankenlerde hep takma kirpik var... Bunda da resmin altında kirpikler post prodüksiyon sırasında orjinal halinden uzun hale getirilmiştir ibaresi eklenmiş, gerçi bunu yazma gereği duymazlar genelde sanki rimelin marifetiymiş gibi...
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hayırlı bayramlar şimdiden.
bu bahsettiğin rimel ne kadardı canım?yabancı sitelerde 3_5 bişey türk lirasıyla en fazla 10_15 arası eder.bence bu kadar ucuz bir rimelde bu kadar özellik olmaz sanki:44:yinede testerlarıyla deneme yapsaydın keşke
merhabalar size bi kac sorum olucak. :)
-Oncelikle yağlı bi cildim var ve cok fazla gozenegim ancak yuzume pudra yada fondoten surdugumde pul pul kalıyor naparsam yapayım tam olarak yediremiyorum. nemlendiricide kullandım ama degisen bisey olmadı ne yapmam gerekiyor?
-Saclarım cok cabuk yaglanıyor kullanmadıgm sampuan kalmadı ama degisen bisey olmadı 1 gun bile dayanmıyor onerebilecegz bi sampuan var mı?
Son olarak dekolte bolgemde ve goguslerimde ici dolu kucuk noktalar var asırı beyaz tenliyim o yuzden cok dikkat cekiyor puruzsuz olması icin ne yapmalıyım?