- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
Merhaba;
benimde sorunum makyaj yaptığımda dudak üstü ve dudak altı daha koyu yanaklarım daha açık kalıyo sanki sarımsı bir ton gibi koyulma var nasıl dengeleyebilirim renk tonunu tenim açık renk şimdiden teşekkürler.
merhabaaa:119:
ben yuzume tonigimi surdukten sonra
bi yanma hissi oluyo bu normal mi?
yani mesela yuz icin sirke iyi deniliyo ya onuda surunce yanma oluyo
bu yanma iyi olduguna mi isaret anlamadim ki:26:
sirke sürünce yanma bende de oluyo,bi de lekeler için maske tarifi almıştım burdan,yoğurt+karbonat.
onu sürünce de yanıyo,kabarıyo hemen onun için galiba
merhaba,ya toniğin tarihi geçmiştir ya da cildinize uygun bi tonik seçmemişsinizdir. yanma eğer 5 dk az sürerse önemli değil ama fazla sürüyosa sakın sürmeyin bu sizin cildinize ciddi anlamda zarar verir zamanla.
gozaltlarımda bı cokukluk ve morarma var herkes bıse mı kullanıosun sen dıo o kdr cok yanı neyle kapatcamı da bılmıorum fondotn flan suruorum ama bellı oluo gıbı sankı ???
5 dk dan fazla surmuyo ilk surdugum zaman yanma oluyo..
bide bu tonigin icinde alkol var , cildim yagli alkol uygun mu degil mi?
yagli ciltlere gul suyu onerirmisiniz?
yağlı ciltler alkollü ürün kullanıyolar zaten fakat bazı yağlı ciltler aynı zamanda hassas oluyorlar,hassaslık varsa kullanmayın..gülsuyu da kullanabilirsiniz hatta maden suyuda doğal bi tonktir..tavsiye ederim
merhaba benim sizden öğrenmek istediğim birşey var benim yağlı bir cilt yapım var ve tabiki göz kapaklarımda yağlı ben far veya eyeliner gibi kalem ile yaptığım şeyler bir süre sonra yukarı doğru dağılıyor özellikle far sürdüğüm zaman mesela açık mavi far sürüyorum yukarı doğru göz açılıp kapandığı sürede ortada bir çizgi oluşuyor bunun için ne yapmalıyım umarım anlatabilmişimdir şimdiden çok teşekkürler.
.alt dudağımın tek tarfındaki çizgi azyamuk gibi dudak kalemini düzgün süremiyorum dudak çizgim pek belli değil ne yapmalıyım bir video felan varmı ?:44:
merhaba benim sizden öğrenmek istediğim birşey var benim yağlı bir cilt yapım var ve tabiki göz kapaklarımda yağlı ben far veya eyeliner gibi kalem ile yaptığım şeyler bir süre sonra yukarı doğru dağılıyor özellikle far sürdüğüm zaman mesela açık mavi far sürüyorum yukarı doğru göz açılıp kapandığı sürede ortada bir çizgi oluşuyor bunun için ne yapmalıyım umarım anlatabilmişimdir şimdiden çok teşekkürler.
mrb. ankaralı değilim yaklaşık 4 yıl oldu ankarada yaşıyorum. saç kesimi ve boya için bir kuaför tavsiyesi istiyorum. türbanlıyım şartları türbanlılara uygun olan erkek çalışanları olsa dahi türbanlılara ayrı yeri olan bir yer olsun istiyorum. saçıma herhangi bir işlem uygulanırken erkekler dolaşmamalı ortalıkta buna önem veren ve profesyonel boya ve kesim konusunda işin ehli bir yer??? epilasyonda olursa memnun olurum.ücretlerinin pek önemi yok. teşekkürler şimdiden
teşekkürler cvbınız için. yalnız şöyle bir sorun var ankarayı bilmediğim için daha çok merkezi yerlere gidebiliyorum arabayla kaybolmamak açısındanmerhabalar,benim kendi arkadaşımın kuaför dükkanı var,kendisi de tesettürlü ve erkeklerin girmelerinin yasak olduğu bi işyeri..yenimahallede,hem kuaför dükkanı hemde güzellik salonu..benim adımı söylerseniz özel bi şekilde ilgilenir sizinle..Adresi: HÜSÜN KUAFÖR Akın caddesi kerkük apt.no:3/4 Tlf:327 11 18 nurcan hanım.Kendisi işinde gerçekten profesyonel bi insandır,arkadaşım olmasaydı bile herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bi insan gerçektende..hem rahat edebileceğiniz hemde memnun kalacağınızdan ve sürekli oraya gideceğinizden eminim bu konuda..gitmeden önce randevu alırsanız daha rahat bi şekilde sıra beklemeden işinizi yaptırabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?