- 26 Ocak 2011
- 170
- 1
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
merhabalar,esmer tenliler geelde kendilerini soluk bulurlar,ışıltılı pudra önermem açıkcası siz biraz canlı renkte allık (pembe,şeftali gibi) ve çok açık olmayan pembe ruj yada nar çiçeği ruj kullanabilirsiniz..gözlerinizede siyah göz kalemi ve rimelle canlı bi görüntünüz olur,birde saç renginiz nasıldır bilemiyorum ama saç renginizi değiştirin,çok fark ettiğini göreceksiniz..ayrıca kuru cildinize bol bol nemlendirici ve güneş kremi kullanın..bol su içmeyide ihmal etmeyin.
hımm allık,siyah kalem ve rujlar da tamam doğru yoldayım o zaman:)saçım kendi rengi kahve,ama işte incetelli olduğu için kuaföre gitmeye bile korkuyorum boyamadım onun için hiç.cevap verdiğiniz için teşekkürler
öncelikle çok kuru ciltlere ben nemlendiriciyi en az 5 kez üst üste sürmelerini öenririrm çünkü 1 kez sürülen nemlendirici çok yeterli gelmiyor ve ayrıca yağ bazlı nemlendirici kullanın..brde size önerim fondöten öncesi pastel'in makyaj altı baz'ı var onu sürerseniz yine böyle bi problemle karşılaşmazsınız..size Alix avien'in kapatıcısını ya da fondötenini öneririrm..
bu cevap benim de işime yaradı:)))