- 11 Ağustos 2010
- 504
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
merhabalar ben açık tenliyim ve sivilce problemim var. çok iyi kapatıcı, yüzde maske gibi durmayan, yağsız bir kapatıcı önermenizi istiyorum. cildim yağlı olduğu için pudra mı yoksa fondoten mi kullanmalıyım? flormar gibi markaların kalitesiz ve zararlı olduğunu duymuştum. bu nedenle kullanmıyorum düşük fiyatlı ürünleri çünkü cildim zaten bozuk iyice bozulmasını istemiyorum. bu doğru mudur?
merhabalar, sivilce probleminiz varsa açıkcası cildinizi sürekli makyaj malzemeleri ile kapatmanızı önermem.çok özel günler dışında kullanmayın..yoksa sivilce probleminiz daha da artabilir..iyi bir bakımla ve streste uzak durarak bu dertten kurtulabilirsiniz.yağsız kapatıcı olarak size stik şeklinde ALİX AVİEN marka öneririm.2 numara sizin cildinize uygun olur.pudra daha hafif yapıı olduğu için pudra eğer tek başına kapatırsa ki her ciltt ki problemleri kapatmıyor..o halde sadece pudra alın..flormar kalitesiz bir marka değil,herkesin cildinde aynı reaksiyonu göstermez bazı insanlara zarar vermiş olabilir fakat çoğu insandanda çok memnun olduklarına dair bilgiler alıyorum.Herkesin söylediklerine itibar etmemekte fayda var...