merhabalar. 20 yaşındayım. beyaz tenliyim, karma cildim var (t bölgesi yağlı sadece). gözlerim büyük, ela ve göz kapaklarım düşük. saç rengim kor ateş kızılı (koleston 77/44)
günlük makyajım şu şekilde; seba med 50 faktör güneş kremi üzerine olay günlük nemlendirici krem (güneş koruyucu özelliği de var), üzerine max factor pudra. üzerine de top allıklar var ya fırçayı dağıtarak sürüyoruz onlardan kullanıyorum. dudaklara nivea nemlendirici, gözlerim için ise sadece üst kirpiklerime bol rimel sürüyorum. bir de çok hafif göz içine siyah kalem çekiyorum.
sormak istediklerim:
1) makyajım uygun mu?
2) geçen yıl stres sebebiyle iki gözümde birden (alt kirpiklerde) arpacık çıktı. göz doktorunun verdiği merhemleri kullandım geçti ama izler kaldı ve geçmiyorlar. iki küçük sivilce gibiler. uzaktan belli değil ama yakından bakan herkes gözünde bir şey var diyor
ne önerirsiniz geçmesi için?
3) bana en çok yakışıcak allık rengi sizce nedir?
4) cilt temizliğim için olay ürünlerini kullanıyorum. temizleyici ve tonik. iyi bir marka mı sizce? ve tonik uyguladıktan sonra yüzümü yıkamalı mıyım yoksa direkt nemlendirici mi sürmeliyim?
5) güneş kremini göz çevreme sürmüyorum zararı oluyormuş. ama göz kenarı da hassas onu nasıl koruyacağız? güneş kremi sürmüyoruz peki ne sürmeliyiz :)
6) son olarak, günlük ve akşam için ayrı ayrı bana en çok yakışacak ruj renkleri nelerdir? (dudaklarım ne küçük ne çok büyük, normal ama dişlerimin rengi biraz sarıya kaçıyor doğal rengi öyle)
biraz uzun oldu ama, cevaplayacağınızı umuyorum. şimdiden çok teşekkür ederim :)