- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
merhaba, topiğiniz hayırlı olsun.
saçlarım koyu kahve ve esmerim, tenim çok koyu değil ama yüzüm biraz solgun duruyor.
yakında evlenicem, saç rengimde değişiklik istiyorum.
gölge attırayım diyorum, ne renk önerirsiniz?
bir de Ankarada size nasıl ulaşabilirim. nikahım orada olacak da:78:
teşekkür ederimfakat sorum şu clean&clear vb. çok çeşitli marka var hepsine güvenemiyorum içindeki kimyasallar alkol falan varya uzun vadede cildime zarar verirmi acaba diye okadar çeşit varki neye güvneceğimizi şaşırdık içlerinde ne olduğuna fln güven olmuyo...güveneblmrym clean&cleara? birde arada sivilcede çıkıyor 3-5 tane nadir, bu jel ve gülsuyu yeterli olrumu onlar için?alnım özellikle az yağlı bi görünümü var hep böle isirik gibi... tek istediğim cildim ilerde kırışmasın :) birde güneş kremi kullan hergün demişsiniz ne önerirsiniz hangi marka mesela? evden çıkarken hergün sürücem en iyi kırışık önleyici oymuş sanırım. ha birde ankarada oturuyorum cilt tipini fln nerden öğreneblrm kesin emin olmak için?
tam olarak istediğim makyj yaptığım vakit hem göz makyajım dahil yüzümü makyajdan arındıran, hemde rutin temizlik olarak sivilce siyah noktaları yok edecek bi ürün..bi makyaj bi temizleyici diye ayrı ayrı bisürü şey kullanmak istemiyorum uğraşamam okdrgülsuyu kullanıcam yani buna ek olrak bişi..birde şu ürünü önerirmisiniz dediğim şekilde kullanmak için? Sebamed Türkiye Temizliği&resim=kategori_sol_10.png&ak=urunler.asp?grup=1
sizin başka önerilerinizde varsa beklerim çok sağolun...
teşekkür ederimmerhaba clean&cleara güvenebilirsiniz,sizin yaşınızda ki insanlariçin uygun bi ürün.sebamed 30 faktör güneş koruyucusu kullanabilirsiniz.hem güzel bi ürün hemde fiyatıda uygun..kırışıklıklardan korkmayın bu yaşta oluşmaz çok dert etmenize gerek yok bu yaşta..isilik gibi sivilcenin olması sizin yaşınızdaki insanlar için normal.yediklerinizede çok dikkat edin ve yağlı yemeyin.sebamed ürünlerinin hepsini öneririrm..dermakozmetik bi ürün..cilt doktorlarıda bu ürünleri hastalarına tavsiye ediyorlar..eğer yanaklar dahil tüm ciltte bi yağ hissi beliriyorsa cildiniz yağlı,sadece alın,burun ve çene de yağ hissediliyorsa cildiniz karma,hiç yağ yoksa kuru,yağı,nemi falan normalde de normal bi cildiniz var demektir...
bir müddet bekleyin,kırmızı ruj için şeftali tonlarında allık kullanabilirsiniz..çok teşekkür ederim
yaşım 25, çok kararsızım bu konuda. 2 ay önce patlıcan moruna boyamıştım. şimdi koyu kahve oldu. üzerine gölge nasıl durur bilemiyorum.
karamel ya da kahve köpüğü önermişsiniz. bunu dikkate alıcam
saçımı yeni boyadım, bir müddet beklemem gerekli mi? yoksa hemen yaptırsam olur mu?
bir de allık ruj rengiyle uyumlu olmalı yazmıştınız. kıpkırmızı bir rujum var, ne renk allıkla kullanmalıyım?
Merhaba,benim de bir sorunum var, size danışmak isterim.Benim burnum ve burnun yan tarafındaki bölge ve çenem çok gözenekli. Dermokil maske biraz düzeltiyor ama bir iki gün sonra gene başlııyor,burayı düzgünleştirmek için ne önerirsiniz. Bir de makyaj açısındanda çok problem yaşıyorum. O bölgeyi fondoten ile veya pudra ile düzgünleştirmeye çalıştığımda makyajın ardından gün ışığında aynayla bakıyorum ve bu seferde resmen çilek gibi gene noktacııklı ve kabarık bir görüntü oluşuyor.Kapatamadığım gibi birde suratımda askıda kalmış ağır bir makyaj birikimi oluşuyor,makyajsız halim bile daha düzgün..Mac, max factor marka fondotenler ve max factor pudra denedim şu ana kadar..Yardımcı olursanız çok seviinirim :)
bende size birkaç soru sormak istiyorum
öncelikle mac concealer almayı düşünüyorum. beyaz tenliyim ama soluktur cildim. gözaltlarımdaki morluklarda kahve değil mor renk. sizce bunu sarı tonmu yoksa pembe tonmu daha iyi kapatır.
birde bana nc-nw renkleri arasından bir ton önerebilirmisiniz? en azından bilgim olması için.deneme şansım yok çünkü.
2.si ise;gözlerim küçük ela ve farı yakıştıramıyorum.sizce nasıl göz makyajı yapmalıyım? buna görede yüzüm uzun,elmacık kemiklerim yüksek ama çenem yandan biraz daha geniş. sizce allığı nasıl uygulamalı ve kontür olayını nasıl yapmalıyım?
3.;bu yüz tipine geniş kahkül ve çeneden başlayan katlı saç kesimi uygun mu?
acil cevabınızı bekliyorum ve şimdiden çokkk teşekkür ediyorum .
hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
bir iki sorum daha olacak kısaca
24 yaş için gözaltı morluklarına karşı hangi kremi önerirsiniz yada doğal bi bakım yan olarak?
saçlarım dalgalı ve gür. ama çok kurular. elektriklenip tülerik tülerik oluyorlar,kabarıyorlar.elidorun kuru saçlar için şampuanını kullanıyorum ama yine aynı. bana önerebileceğiniz şampuan ve bakım yağı yazabilirmisiniz?
son olarakta sirke ile tonik yapma konusu:sizce kaç günde bir,nasıl yapılmalı ve karma ciltlere neutrogena karma cilt krem kullanmak uygunmudur yorumlarınızı merak ediyorum... çok teşekkürler değerli bilgilerinizi paylaştığınız için...
merhabalar. 20 yaşındayım. beyaz tenliyim, karma cildim var (t bölgesi yağlı sadece). gözlerim büyük, ela ve göz kapaklarım düşük. saç rengim kor ateş kızılı (koleston 77/44)
günlük makyajım şu şekilde; seba med 50 faktör güneş kremi üzerine olay günlük nemlendirici krem (güneş koruyucu özelliği de var), üzerine max factor pudra. üzerine de top allıklar var ya fırçayı dağıtarak sürüyoruz onlardan kullanıyorum. dudaklara nivea nemlendirici, gözlerim için ise sadece üst kirpiklerime bol rimel sürüyorum. bir de çok hafif göz içine siyah kalem çekiyorum.
sormak istediklerim:
1) makyajım uygun mu?
2) geçen yıl stres sebebiyle iki gözümde birden (alt kirpiklerde) arpacık çıktı. göz doktorunun verdiği merhemleri kullandım geçti ama izler kaldı ve geçmiyorlar. iki küçük sivilce gibiler. uzaktan belli değil ama yakından bakan herkes gözünde bir şey var diyorne önerirsiniz geçmesi için?
3) bana en çok yakışıcak allık rengi sizce nedir?
4) cilt temizliğim için olay ürünlerini kullanıyorum. temizleyici ve tonik. iyi bir marka mı sizce? ve tonik uyguladıktan sonra yüzümü yıkamalı mıyım yoksa direkt nemlendirici mi sürmeliyim?
5) güneş kremini göz çevreme sürmüyorum zararı oluyormuş. ama göz kenarı da hassas onu nasıl koruyacağız? güneş kremi sürmüyoruz peki ne sürmeliyiz :)
6) son olarak, günlük ve akşam için ayrı ayrı bana en çok yakışacak ruj renkleri nelerdir? (dudaklarım ne küçük ne çok büyük, normal ama dişlerimin rengi biraz sarıya kaçıyor doğal rengi öyle)
biraz uzun oldu ama, cevaplayacağınızı umuyorum. şimdiden çok teşekkür ederim :)
Merhaba, ben 30 yasindayim ve karma cilte sahibim. Yüzümde ciller var.Fondöten yada kapaticiyla kapatmak istiyorum yine belli oluyor. Makyöz oldugunuz icin böyle durumlarda nasil makyaj uyguluyorsunuz. Hangi fondöteni, pudra ve kapaticiyi önerirsiniz? Ben yurt disindayim Türkiyedeki markalar burda bulunmuyor. Ayrica nemlendirici ve tonikde önerirseniz sevinirim :79:
selam benim gözüm durmadan mikrop kapıyor çok makyaj yapan biri değilim ama maskara sürmeyi seviyorum ama gözüm mikrop kapıyor hangi markayı almamı önerirsiniz pek bilgim yok iyi markalar hakkında bilgilendirirseniz çoook mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?