- 9 Haziran 2010
- 40
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
ne kadar güzel bir konu.estetisyen ankara,paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz sevgiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba estetisyen -ankara...
ilgili olduğum ve hobim olan bir konu olduğu için ,zevkle takibinizde olacağım ...
iyi paylaşımlar dilerim...:13:
ne kadar güzel bir konu.estetisyen ankara,paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz sevgiler
merhaba, aklınıza takılan her konuda sorularınızı beklerim..en kısa zaman da cevabını alırsınız..
uygun bir zamanınızda inceler ve beni eleştirir iseniz sevinirim ...
ben 8 aydır makyaj ile uğraşıyorum ..ve bunun öncesi makyajla alakam bilgim becerim yoktu ..hep hevesim vardı ama cesaretim ve güvenim yoktu çok bu anlamda kendime. birden sardım ne oldu ise ve sonra bazı arkadaşlarımın teşfiki ile bu topiği açtım naçizane..
amatör birine göre ve eğitim almamış birine göre sizce nasıl? ve eleştiri -öneri rica ediyorum sizden ..şimdiden tşk ler, sevgiler...
tebrik ederim gayet başarılı bir sanat sergilemişsiniz..ellerinize sağlık..resimlerinzi inceledim ve hiç amatör gibide değiller,insan istediği zaman eğitim almasa da eğer yeteneği varsa herşeyi yapabilir..tekrardan tebrik ederim..başarılar..
sizden ,bu işin eğitimini almış bir uzmandan hatta bu amaç ile kitap çıkarmak üzere olan bir üstad tan bunları duyabilmek benim için büyük bir onur..
çok tşk ederim ..ayrıca yaptıklarımı sanat olarak değerlendirmenizde apayrı bir sevinç kaynağı oldu içimde...
inanın ben eleştiri bekliyordum ,çok samimi söylüyorum ..
kitabınız çıkınca edinmek isteyen ilk kişilerden biriyim eğer burada bizimle paylaşır iseniz çıktığında kitabınız ,almak ve faydalanmak isterim ..
sevgilerimle
merhaba;uygun bir zamanınızda inceler ve beni eleştirir iseniz sevinirim ...
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey.html
[/B]
teşekkür ederim..aslında buradaki yöneticilere bana özel başlık açarak bu sitede ki herkesin faydalanması için öneride bulunmuştum fakat onlar burada açtığınız başlık yeterli diye söylediler.umarım herkese faydam oluyodur çünkü bilgiyi paylaşmak bir sadakadır..yakın zamanda hem makyaj,hem güzellik,hem de bakımla alakalı ne varsa(giyim,vücut bakımı,cilt bakımı vs..)evde yapılacak doğal,pratik tüm bakımlarla ilgili kitap yazıyorum ve inş. yakında pisaya çıkıcak..makyaj resimlerinide koyabilirim iyi fikir..hangi fırça nereye kullanılır,göz makyajı,ten makyajı vs.. detaylı bir makyaj yaparak resimleri koyabilirim.Hatta Ankara da yaşayan üyelere bir jest yapıp organize edildiği müddetçe ücretsiz onlara seminer tarzında makyaj ve türban tasarımı eğitimi bile verebilirim..
bu arada göz şeklimi unutmuş olabilirsiniz sayfa 24 te .birde bu kadının saç rengi koyu olduğu için hoş görünüyor olabilirmi diye düşünüyorum.sizce sarı saç kahverengi göze giden en iyi renkler hangisi olur?siyah yerine koyu kahverengi eyeliner kalem ve maskara kullansam aynı etkiyi yakalayabilirmiyim?(yani siyaha benzeyen ama çok bağırmayan bir kahve)
aklıma takılan birşey daha var aslında.bizim yüzümüzde burun kenarlarından başlayıp dudak hizamıza doğru giden çizgi sanırım ifade çizgisi adı.o çizgiler katalog yada bilgisayardaki kadın fotoğraflarında görünmüyor.bunun makyajla yok edilmesi mümkünmü yoksa fotoğraflarda rötüş yapılmasındanmı kaynaklı bu güzel görüntü?birde yüze yapılan masaj yada maskelerle o çizgi yok edilebilirmi?