Merhabalar tekraaar Yaklaşık 1 ay boyunca sayısız doktorla görüştüm. En içime sinen Tayfun hocaydı. Anlatış tarzı, sıcak kanlılığı, sıkılmadan sorularıma cevap vermesi mükemmeldi. Tek sıkıntı meme başında yapıcaktı ameliyatı ve hissizlik ihtimali ve emzirememe problemi olabilir dedi. Çok düşük ihtimal ama olabilir dedi. Riske atamadım. En son izmir'de hakan kerem ile görüştüm. Kendisi de en az tayfun hocam kadar sıcak kanlı ve anlayışlıydı sorularıma karşı. Tayfun hocamın söylediklerinin aynısını söyledi sadece meme başı kesisi değil de göğüs alt katlantısından yapacağını söyledi. Aslında ilk başta meme başı dedi o da tayfun hocam gibi. Ben çocuğum olmadığını ve evlenmediğimi söyleyince çok detaylı bir muayene yapıp aşt taraftan da olur sana, meme başı zorunluluğu yok dedi. Kendisi meme başından yapmayacağını (daha evlilik geçirmedim) ileride emzirememe ya da hissizlik yüzünden pişman olma riskine karşı alt taraftan kesi ile açıp tübüler yapıyı düzelteceğini söyledi. Benim memem zaten başlangıç seviye tübüler. O yüzden hakan kerem hoca da karar kıldım.27 ağustos ameliyat tarihim. Bakalım sigarayı bırakmaya söz verdim onunla cebelleşiyorum şuan