Prof.Dr.Tayfun Aköz Tübüler Meme Ameliyatı

Saret
Sevgili Saret;

Ben bu yaz myom ameliyatı olacagım o yuzden gogus ameliyatımı ertelemek zorunda kaldım.
Ben HAsan Fındıkta karar kılmıstım. Hafif tubuler oldugum için ondan baskasına guvenemem diye dusundum. Burdan bir arkadasımız da ikisi arasında (Tayfun Bey ile) kalmıs Hasan bey'e ameliyat olmus.
Tayfun Bey ile ilgili izlemini ve diklestirme+protez neye mal oldu paylasır mısın? SAdece Hasan Bey ile kıyaslamak için soruyorum yoksa sana verdigi fiyatı bana vermek zorunda degil tabi ki. Ozelden yazabilirsin ben sana yazmaya calıstım aam maili gonderemedim.
iyileşme alısma surecin. Izler...
cok tesekkur ederim. Sevgiler

Merhaba geçmiş olsun.Ben Tayfun hocama; tübüler meme yapısında olduğumu düşünerek yaptığım araştırmalar sonucunda ulaşmıştım.Doktor seçiminde kesinlikle hislerinizle hareket edin.Mutlaka ama mutlaka yüzyüze görüşün.Örneğin ilk gittiğim bayan doktorun videoları,yazıları,hasta yorumları çok pozitif olmasına rağmen muayene de fikrim tamamen değişti.Operasyonla ilgili kurduğu çok saçma bir cümleden ben bu doktora kesinlikle güvenemem dedim.İkinci olarak Tayfun hocaya muayene gittim.Tamam dedim kesinlikle doğru yerdeyim.Farklı birşey hissetseydim doktor aramaya devam edicektim.Ben hiçbir problem yaşamadım ve çok memnun kaldım.Hislerimde yanılmamışım. Ücret konusunda rakam vermem doğru olmaz çünkü dolardaki artış rakamları muhakkak etkilemiştir.Muayene ücreti olarak 200 tl ama bu rakam ameliyat fiyatından düşülüyor.Bu tamamen niyeti ciddi olmayan hastalara karşı alınmış bir önlem diye düşünüyorum.Benim ilk muayenem nerdeyse 1.5 saat sürmüştü.Bu yüzden ücretli olmasına hak veriyorum. İz konusunda da şuan hızlı beyazlaşarak silikleşiyor. Alışma sürecim şöyle operasyon kasaltı yapıldığı için biraz fazla ağrılıydı.İlk üç gün gerçekten çok kötüydü.Ama bunları önceden bildiğim için sonucu hayal edip gözümde büyütmedim.Üç gün sonunda müthiş bir hızla iyileşme başlıyor.Her sabah biraz daha rahatlamış olarak uyanıyorsunuz.6. Gün araç kullanmaya başladım ( düz vites) 26 Nisan’da oldum şuan izlerim olmasa nerdeyse operasyonu unutucam.Son aşama olarak sabırla hislerimin geri gelmesini bekliyorum.O da 6 ay 1 yıl arası bir süreymiş. Umarım en doğru kararı verebilirsiniz.Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım.Sevgiler...

Merhaba tavsiyem birden fazla doktora muayene olmanız.Fotoğraf yüklerseniz izleyebilirim.
Tayfun hocayla bugün görüşme yaptım. Tüberöz meme olduğumu söyledi. Fotoğraf koyarsanız izlerim demişsiniz. Nereye koyacağım fotoyu? Bu platform u kullanmayı pek bilmiyorum da

Tayfun hocayla bugün görüşme yaptım. Tüberöz meme olduğumu söyledi. Fotoğraf koyarsanız izlerim demişsiniz. Nereye koyacağım fotoyu? Bu platform u kullanmayı pek bilmiyorum da
Albümler kısmından albüm oluştur bölümüne girip yüzünü almadan çektiğin bir fotoğraf yükle canım.Albüm ayarları kısmından da kimler görebilir ayarını sadece izlediklerim olarak seç ki fotoğrafını herkes göremesin.

Tamamdır yaptım teşekkür ederim

Beni izlemekten çıkmışsınız. Fotoya yazdığınız yoruma anca cevap verebildim çünkü istanbulda deli gibi doktorlarla görüşmeye koşturuyordum. Şuana kadar 3 doktorla görüştüm hepsi de hafif tübüler olduğumu söyledi. Karar vermek çok zor çünkü hepsi birbirinden farklı ameliyat yöntemini uygulayacaklarını söylediler. Kafam iyice karıştı bu yüzden. Meme başı kesisi çok korkutuyor beni ileride emziremezsem diye.

Cevap vermeyince fake olma ihtimaline karşı izlemeyi bırakmıştım. Normal meme ameliyatından sonra sorunsuz emzirilebiliyor ama tübülerde ki durum nedir hiç bilmiyorum.Doktora sordun mu canım.Emzireme me riskin varsa sabret derim.Zaten emzirme süresince memeler öyle bir hal alıyor ki dikleştirme şart oluyor.Benim eski fotoğrafım iki çocuk sonrası geldiği durum.

Risk var emzirememek gibi, tamamen vücudunun kendini toparlayabilmesine bağlıymış. Bir de olabildiğince süt kanallarına uzak çalışılsa da zarar görebilirmiş. Kesin bir şey söylemiyorlar. Olabilir, olabilir,olabilir.. Beynim kazana döndü araştırmaktan. Ne zaman evleneceğim, ne zaman çocuk doğuracağım belli değil ki. Belki de kısmet olmayacak hiç evlenmeyeceğim kim bilir. O yüzden beklemek istemiyorum pek ameliyat için. 2 doktorla daha görüşmem var onlarla da görüşüp karar verecğeim artık

Evet en sıkıntılı süreç karar aşaması ve doktor seçimi.Hakkında hayırlısı olsun.Bir arkadaş vardı oda Tübüler yapıda idi pilenses süreçlerinizini paylaşabilirsiniz

Evet en sıkıntılı süreç karar aşaması ve doktor seçimi.Hakkında hayırlısı olsun.Bir arkadaş vardı oda Tübüler yapıda idi pilenses süreçlerinizini paylaşabilirsiniz
Aaaa çok teşekkür ederim. Tübüler yapıda ameliyat olan kişileri de bulmak çok zor. İnşallah ya doktor seçimi gerçekten en zoruymuş

Saret Tesekkur ederim. Özelden yazısıyoruz arkadasla. Sureclerimizi beraber takip ederiz. Ben açıkcası 2 hafta once polip ve myom ameliyatı oldum. O sebeple meme ameliyatını tekrar ertelemek zorundayım ama bu ameliyatım iyi gecti cok şükür.

CAnım dr gorusmelerin nasıl gecti paylasır mısın?
Ozelden de yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…