Prof.Dr.Tayfun Aköz Tübüler Meme Ameliyatı

Saret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
544
935
Arkadaşlar Merhaba.33 yaşında ve iki çocuk annesiyim.Doğumlar ve emzirme sonrasında klasik sonuç göğüslerim korkunç durumda.Ben göğüslerimin içi boşalmış,küçük ve sarkık olması nedeniyle silikona karar verdim ve doktora gittim.Fakat benim memelerim Tübüler yapıdaymış.İlk kez duydum ve çok üzüldüm çünkü normal bir silikon operasyonundan çok daha komplike bir operasyon.İşinin ehli bir doktor değilse sonuçlar korkutucu.Daha önce konu da açılmış ama benim sormak istediğim birkaç soru var. Tayfun Aköz’e bu operasyonu yaptıran var mı? Bir de bu operasyon da meme başı işlem gördüğü için meme başı asimetrisi ve his kaybı yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
bende sizinle ayni kaderi paylaşıyorum göğüslerim küçük diye Dr gittim tubuler olduğunu öğrendim birçok Dr gittim işinde iyi olan bi de bulmam gerekiyor du İzmir de yaşıyorum Dr fatih Uygur bey aklıma yattı ve 1 hafta önce ameliyatimi oldum diğer göğüslere göre şekil alma suresi biraz uzun 1 yılı buluyor muş yaklaşık ama olsun şimdiden bile çok güzel görünüyor siz ameliyat oldunuz mu

Merhaba ben de tübüler memeye sahibim doktor araştırıyorum fakat bu platformda tübüler meme konularına pek yorum gelmiyor malesef

A Aran M Medea20 Merhaba arkadaşlar.Evet cevap hiç gelmiyor öyle ki konuyu bile unutmuşum.Şimdi şöyle ben muayene için iki doktora gittim.İlki bayandı ve kesin bir dille Tübüler olduğumu söyledi.Kadının tavrından ve aldığım elektrikten hiç hoşlanmadım.Dolayısı ile farklı bir doktor arayışına girdim.Tübüler meme estetiği,normal meme estetiğine göre daha farklı ve zor bir işlem gerektirdiği için işinin ehli birini bulmam gerekiyordu.İnternet araştırmalarım sonucunda Prof.Dr.Tayfun Aköz ‘e denk geldim.İzlediğim videolarından inanılmaz bir güven duygusu hissettim.Randevu aldım ve muayene oldum.Muayene sonucum da tübüler olmadığımı söyledi.Kapsamlı bir görüşmeden sonra ameliyat tarihimi aldım ve 26 Nisan perşembe günü ameliyatımı oldum.Şuan çok yeni ve ağrılarım henüz geçmedi.Meme dikleştirme +protez ameliyatı oldum.Şimdilik herşey yolunda.

Geçmiş olsun.Ben de 26 Nisan da ameliyat oldum.

Ben 4 Dr gittim hepsi tubulersin dedi çok geçmiş olsun

merhaba, ameliyat kesiniz nereden oldu acaba? ilk doktor neden tübüler olduğunuzu düşündü acaba?

merhaba, ameliyat kesiniz nereden oldu acaba? ilk doktor neden tübüler olduğunuzu düşündü acaba?
Merhaba ameliyat kesim lolipop şeklinde.Meme başı ve göğüs altına doğru dikey çizgi.Her iki çocuğumuda 18 ay emzirdim.Haliyle ciddi bir deformasyon oldu.Ortaya çıkan deformasyondan dolayı zannetmiş olabilir bilemiyorum.Okadar itici bir muayene ve görüşme olduki üzerine para verse ona güvenemezdim.(ki çok medyatik ve pahalı bir doktor)

Tayfun hocaya 9 yil once arkadasim ameliyat oldu onda his kaybi olmadi ama 13 yil once bende kucultme ameliyati oldum 13 yildir sol gogus ucumda his yok.bugun dra karar verdim 2. Kez kucultme icin cunku eskisi gibi buyuk goguslerim oldu zamanlar.dr olctu direk tetkikler istedi zaten ameliyat gunu icin.his kaybi malesef garantisi yok

Merhaba geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm.Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.Sizin ameliyat olduğunuz doktor Tayfun Aköz değil sanırım.

Selam ameliyat oldunuz mu aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…