Prof.Dr.Tayfun Aköz Tübüler Meme Ameliyatı

CAnım dr gorusmelerin nasıl gecti paylasır mısın?
Ozelden de yazabilirsin.
Merhabalar tekraaar Yaklaşık 1 ay boyunca sayısız doktorla görüştüm. En içime sinen Tayfun hocaydı. Anlatış tarzı, sıcak kanlılığı, sıkılmadan sorularıma cevap vermesi mükemmeldi. Tek sıkıntı meme başında yapıcaktı ameliyatı ve hissizlik ihtimali ve emzirememe problemi olabilir dedi. Çok düşük ihtimal ama olabilir dedi. Riske atamadım. En son izmir'de hakan kerem ile görüştüm. Kendisi de en az tayfun hocam kadar sıcak kanlı ve anlayışlıydı sorularıma karşı. Tayfun hocamın söylediklerinin aynısını söyledi sadece meme başı kesisi değil de göğüs alt katlantısından yapacağını söyledi. Aslında ilk başta meme başı dedi o da tayfun hocam gibi. Ben çocuğum olmadığını ve evlenmediğimi söyleyince çok detaylı bir muayene yapıp aşt taraftan da olur sana, meme başı zorunluluğu yok dedi. Kendisi meme başından yapmayacağını (daha evlilik geçirmedim) ileride emzirememe ya da hissizlik yüzünden pişman olma riskine karşı alt taraftan kesi ile açıp tübüler yapıyı düzelteceğini söyledi. Benim memem zaten başlangıç seviye tübüler. O yüzden hakan kerem hoca da karar kıldım.27 ağustos ameliyat tarihim. Bakalım sigarayı bırakmaya söz verdim onunla cebelleşiyorum şuan

Ben tayfun hocamda ameliyat olmak çok istedim. Alt taraftan yapamaz mısınız ameliyatı dedim, ben meme başı tercih ediyorum dedi. O yüzden en son hakan hocamla görüşünce söyledikleri de aynı olunca hakan hocamda karar kıldım. Normal bir memeniz varsa eğer Tayfun hocamı kesinlikle tavsiye ederim. O kadar anlayışlı ve güven veriyor ki anlatamam size. Eğer istanbulda ameliyat olma şansınız yoksa izmir taraflarına yakınsanız da hakan hocamı da tavsiye ederim. O da çok anlayışlı ve güven veriyor. Zaten post-op süreci başlaşıcam her detayıyla.

Canım çok sevindim karar vermiş olmana.Hakkında hayırlısı olsun.Sürecini takip edicem.Tayfun hocam sağolsun mükemmel bir doktor.İyki ona olmuşum ameliyatımı.Yalnız kafama takılan birşey var.Tübüler meme ameliyatı bildiğim kadarıyla normal meme ameliyatından epey farklı.Tayfun hocanın meme başında ısrar etmesinin nedeni neydi acaba.Eğer meme altı kesisinden de aynı sonucu alacak olsaydı tercih ederdi diye düşünüyorum.Nedenini sordun mu?

Evet meme başında kabarıklık olmaması için meme başından yapılması lazım dedi. Ama ben kabarıklığı sıkıntı etmiyorum. Emzirememe ve hissizlik olması çok daha büyük problem benim için ileride. Tayfun hocam o yüzden meme başı tercih ediyorum dedi. Hakan hocamla konuştuğumda evet kabarıklık olabilir ama çok düşük ihtimal çünkü başlangıç seviyesi senin memelerin dedi. İki seçeneğim vardı ya emzirememe ve hissizliği kabul edip tayfun hocaya ya da meme başında hafif kabarıklık olma riskini kabul edip hakan hocama olacaktım. Hakan hocayı seçtim çünkü meme başı kabarıklığı olursa eğer ileride çocuktan sonra yarım saatlik bir işlemle düzeltilebiliyormuş. Ama emzirme ve hissin geri gelmesi için bir çözüm yok. 26 yaşındayım. Çocuğum olsa ve evlenmiş olsaydım gözüm kapalı tayfun hocama giderdim. Hayırlısı bakalım canım

Ben de karar vermene sevindim canım. Gonlunce olsun.

merhabalar bende de tubuker meme var. ben yillardir mememdeki farki anlayamamistim ta ki dogurup emzirip bi gün mastit olup genel cerraha gozukene kadar. adam beni rezil etti ya ilk defa goruyorum boyle bi meme dedi ama onlar senin kabullenmen gerekiyor der gibi cunleler kurdu. sonrasinda ikinci cocukta da daha da cirkinlesti memelerim ve araştırdım kendimce tubuler olduguna karar verdim hemde en son seviye de. ankarada dr. ferruh bingul var ona msj attim ankafa disinda yasiyorum su an fotografla bakip en azindan bi fiyat verebilir mi diye. o da emzirme surexim bittikten 3 ya da ay sonra gelmem gerektifgni soyledi.
isin acikcasi merak ediylrum tubuler meme digwr meme operasyonlarından daha komplike bi operasyon iceriyor sanirim ve daha pahali olacak gibi diye dusunuyorum.
ankarada yasayan ve arastiran var mi dr ismi ve amelyattan sonra acikcasi korkuylrum iki cocugum var kisa surede iyilesebilir miyim diye.

Anladım canım yerinde olsam bende aynı seçeneği tercih ederdim.Emzirememe ihtimali yöntemden vazgeçmek için zaten yeterli bir neden.Hissizlik de gerçekten ciddi sıkıntı sabırla geri gelmesini bekliyorum.Sürecinle ilgili bizi mutlaka bilgilendir canım.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ankara’da doktor hiç bilmiyorum. Ben daha ameliyat olmadım 27 ağustos’ta olucam. Ameliyat sonrası süreç ile ilgili bir şey diyemiyorum o yüzden. Yaşayıp görücem bakalım biraz da bünye ile alakalı sanırım. Öldüm bittim diyen de var çok rahattı diyen de..

Yeni post açıp gün gün yazıcam süreci. Bu aralar sigarayı bırakmakla uğraşıyorum. Şuan tek derdim o inşallah hepimiz istediği gibi sonuçlar alır kendi doktorlarından

sonucu paylasirsan sevinirim sureci cok merak ediuorum. ben de ik cocukla nasil hallederim onu düşünüyorum

Canım bende ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyorum ismini çok duydum ve çok fazla meme büyütme ameliyatı yapıyor hiçte olumsuz yorum okumadım onun hakkında

Selamlar,

Ben de iki dr ile görüştüm, Bambaşka yöntemler önerdiler. Ikisi de çok güvenilir görünüyor ama nasıl karar verilir ki? Biri memenin üstünden deri alacağını ve kas zarı altı söylüyor, diğeri kasaltı ve alt tarafı genişleterek... Ne zor şey ya

merhabalar ameliyat oldunuz mu nasilsiniz

opetasyon fiuatlari ne kadar acaba bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…