Productor kuruma çizgisi yapıyor mu 15 dk ? Gorsel

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
344
40
13
29
Adete 6 gün var testlerden çok basım yandı yalancı pozitif falan gördüm ama productor iyi diye duydum ve daha önce hiç silik çizgi bile görmemiştim bu testte
Görünüyor mu bilmiyorum ama.cok silik çizgi gördüm. Bir de 15 dk sonra çıktı . Bu gebelik anlamına gelebilir mi? Yoksa 15.dk kuruma çizgisi mıdır?

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 112
Yapabilir canım, beni bu ay yaptığım 5 farklı marka test de yanılttı. Şu an âdet bekliyorum. Yarın bence ilk idrarla testi yenile. 7 senedir kullanmadığım test kalmadı. Awox u keşfettim. Kuruma çizgisi falan hak getire… tavsiye ederim

Adete 6 gün var testlerden çok basım yandı yalancı pozitif falan gördüm ama productor iyi diye duydum ve daha önce hiç silik çizgi bile görmemiştim bu testte
Görünüyor mu bilmiyorum ama.cok silik çizgi gördüm. Bir de 15 dk sonra çıktı . Bu gebelik anlamına gelebilir mi? Yoksa 15.dk kuruma çizgisi mıdır?
Negatif.. bu marka bende yalancı çok çıkardı.. bu tonda gözüken başka markalar vardı o da negatifti ve 5 dk içindeki sonuçlar geçerlidir diye biliyorum

Bende öyle oldu diye sizdede olacak diye bişey yok daha reglinize 6 gün varmış Allah'tan umut kesilmez rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize🤲🏻✨
Geçen ay 5 tane yalancı test yaşadım biliyor musun resmen hamile sanıyordum kendimi söz verdim test yapmicam diye ama elde değil ki bir tane de days doktor yaptım şimdi o da coook silik pozitif

kızlar ilk fotoğraf 8 nisanda yapıp çöpe attığım bir test sabah bi baktım böyle 2. Çizgi var ilk yaptıgmda negatifti 2.side tekrarladım testi yine ilk başta negatifti sonra sabah bi baktım yine böyle testse laboquick hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çokta önerdiler bu testi sabah idrarıyla yapmadım ikiside akşam birde reglime daha 4 gün var tahmini oda bu. Aralar düzensiz oluyorum evleneli 8 ay oldu gelen ay doktora gittim pcos var dedi

Eklentiler

• DB4F326F-DD0E-4099-95F9-DAEDC5A51C18.webp
    DB4F326F-DD0E-4099-95F9-DAEDC5A51C18.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 1A34E4F2-EA53-4680-B974-29FB46B5C177.webp
    1A34E4F2-EA53-4680-B974-29FB46B5C177.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 78
kızlar ilk fotoğraf 8 nisanda yapıp çöpe attığım bir test sabah bi baktım böyle 2. Çizgi var ilk yaptıgmda negatifti 2.side tekrarladım testi yine ilk başta negatifti sonra sabah bi baktım yine böyle testse laboquick hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çokta önerdiler bu testi sabah idrarıyla yapmadım ikiside akşam birde reglime daha 4 gün var tahmini oda bu. Aralar düzensiz oluyorum evleneli 8 ay oldu gelen ay doktora gittim pcos var dedi
Bunlar anlamsız ilk 5 dk da çıkıyor varsa bende yanıldım malesef

Galiba öyle sonradan çıktı ama ben bu testten bu zamana kadar 15-20 tane yapmışımdır ilk defa arka arkaya böyle gördüm
Bende cnm aynısını yaşadım hiç kuruma çizgisi çıkarmayan test çıkardı şüphelendim ama malesef hemen çıkmali ve pembe olmalı

Benim de reglime 5 gün var

Back
X