Test resimini atar mısınız ilk 10 dk içinde çıkan çizgi pozitif sayılıyormuş ama inşallah wardır sizinkiKızlar adetime var daha yoğun göğüs ağrısı ve 4 gün önce yaşadığım kanamadan dolayı test yaptım prodoctor early erken gebelik testi ilk 3 5 dakika çok gözle görülür bir şey yoktu uyudum sahura kalktım gözle görülür ince çizgi oluşmuş. Bu marka genelde iyi diye biliyorum kuruma çizgisi olabilir mi yine de?
Resim yok ki
Resim koyunca nedense acayip buğulanıyor ondan koymadım bir şey anlaşılmaz diye pembelik var ama daha önce başka testlerde yanıldım bu durumdan dolayı bunda da olur mu acabaResim yüklenmemiş pempelik varsa kuruma değildir
Ben bu markada kuruma çizgisine şahit olmadım bende çok yalancı pozitif yaşadım fakat bu markada yalancı çizgi veya kuruma çizgisi hem yaşamadım hem duymadımResim koyunca nedense acayip buğulanıyor ondan koymadım bir şey anlaşılmaz diye pembelik var ama daha önce başka testlerde yanıldım bu durumdan dolayı bunda da olur mu acaba
10 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkardı bende. Fotoğraf atarsan bakabilirim.Kızlar adetime var daha yoğun göğüs ağrısı ve 4 gün önce yaşadığım kanamadan dolayı test yaptım prodoctor early erken gebelik testi ilk 3 5 dakika çok gözle görülür bir şey yoktu uyudum sahura kalktım gözle görülür ince çizgi oluşmuş. Bu marka genelde iyi diye biliyorum kuruma çizgisi olabilir mi yine de?
Nedense fotoda acayip buğulu çıkıyor buraya koyunca ben de anlamadım sizinki duruyorsa atar mısınız karşılaştırayım10 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkardı bende. Fotoğraf atarsan bakabilirim.
Geçmedi maalesef daha varGünün geçtiyse direk kan ver istersen
Ben de duymamıştım ama varmış galibaBen bu markada kuruma çizgisine şahit olmadım bende çok yalancı pozitif yaşadım fakat bu markada yalancı çizgi veya kuruma çizgisi hem yaşamadım hem duymadım
Tabi ki paylaşıyorum bu gynum geçmeden yaptığım test beş gün vardı regl gününeNedense fotoda acayip buğulu çıkıyor buraya koyunca ben de anlamadım sizinki duruyorsa atar mısınız karşılaştırayım
Kaç gün varGeçmedi maalesef daha var
Bu pozitif değil miydi? Bi de benim ki erken gebelikti böyle Kaset test değilTabi ki paylaşıyorum bu gynum geçmeden yaptığım test beş gün vardı regl gününe
Bende iki gündür Prodoctor yapıyorum umarım yalancı pozitif değildirBu pozitif değil miydi? Bi de benim ki erken gebelikti böyle Kaset test değil
İlk dakikalarda çıktıysa yalancı değildir benimki sonradan çıktıBende iki gündür Prodoctor yapıyorum umarım yalancı pozitif değildir
Hemen çıktı bugün biraz daha nettiİlk dakikalarda çıktıysa yalancı değildir benimki sonradan çıktı
Atarsanız bakıyımHemen çıktı bugün biraz daha netti
Atarsanız bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?