• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı kızlar bakar mısınız

Kızlar adet takvimin var orada şanslı günleriniz belli hergün ilişkiye girerek yaptık tuttu bu ay
Geçen ay gün aşırı yapmıştkk olmadı iki günde bir yaptık. Bu ay 4 gün sabah akşam olmak üzere ilişkiye girdik tutmuş kızlar sizede öyle tavsiye ederim ilişkiden sonra ayağa kalkmadım 30 dk kadar işe yarıyor
Ben de 3 gün üst üste ve diğer günleri günaşırı denedim geçen ay kuzum tutmadı. Bu ay bizim de 2. ayımız inşallah olur nolur dua et 🥰

İçimden bi ses bu ay tutacak seninde diyor inş'ALLAH tutar Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🥰🤗🌺

Çok teşekkür ederim. Benim ikinci denemem yumurtlama zamanımı takip ettim gün aşırı ilişki değil her gün ilişki yaşadık şanslı günlerde sabah akşam ikisini de denedik.
Ben ovülasyon testi yaptım. Pik günü ve bir önceki günü değerlendirdik. Sonra pikgününden iki gün sonra tekrar değerlendirdik. O gün baya silikti ovülasyon testim, ama yine de çatlama vs günüdür diye değerlendirdik. Sabah akşam mümkün değil eşim erkenden işe gidiyor. İnşallah bu ay tutar diye ümit ediyorum benim 3.ayım . Geçen ay iki günde bir denedik tutmadı:( umuyorum bu ay tutacak inşallah ay bize de dua et olur mu

Ben ovülasyon testi yaptım. Pik günü ve bir önceki günü değerlendirdik. Sonra pikgününden iki gün sonra tekrar değerlendirdik. O gün baya silikti ovülasyon testim, ama yine de çatlama vs günüdür diye değerlendirdik. Sabah akşam mümkün değil eşim erkenden işe gidiyor. İnşallah bu ay tutar diye ümit ediyorum benim 3.ayım . Geçen ay iki günde bir denedik tutmadı:( umuyorum bu ay tutacak inşallah ay bize de dua et olur mu
Ayy inşallah canım inşallah
seninde bu ay tutar duam seninle olacak. Hem daha yeni denemeye başlamışsın içini ferah tut
Biliyorum ki seninde bebeğin sana tutunacak 🤍🌸🌺

Back