ben 3 ay önce resmi olarak boşandım ama 6 ay öncesine dayanan bir kriz durumumuz var. geri dönmeyi düşünmem kendimi sorgulamam için yeterli bi sebep değil bence çünkü bu durumdayken kiminle evlensem ya da birlikte olsam da sonuç değişmez oyuncular değişir sadece. bu yüzden bence kafa yormaya ve kendi hayatımda değişiklik yapmaya değer.
görüştüğüm danışmanım bana şu soruyu sordu kızlar: sen karşındakinden ne istiyorsun?
verdiğim cevabı size yazmayacağım çünkü beni de tatmin etmedi, o yüzden kafanızı hiç buna yordunuz mu yaa merak ettim ben hiç düşünmemişim sanırım bunu. adamdan ne istediğimi bilmiyorum ki onun verdiklerinin benim için bi anlamı olsun... dibine kadar ilgi sevgi vermeye meyilli olmuşum hep anladığım kadarıyla ama ondan bana gelenleri ya görmezden geldim ya da ne istediğimi bilmediğim için almayı beceremedim.
YA SİZ NE İSTİYORSUNUZ KARŞINIZDAKİ ADAMDAN??
Bunları ona nasıl anlatıyorsunuz?
Ben isteklerimi açık açık söylerim hatta o kadar açık söylerim ki rahatsız edici
olur.
:44: kendini diva zannetmemek lazım belki de :)
çevren buna müsait değilse yani
Valla ben ne istediğimi biliyorum.
Tek gönül işleri için değil her konuda ne istediğimi bilirim.
Seçimlerimden genellikle pişmanlık duymam bu yüzden.
Evlilik seçimimden pişmanlık duydum ama
Bir şeyi ya çok severim ya hiç sevmem.
Ya çok samimi olurum ya hiç işim olmaz. Vaktimi ayırmam bile.
Ortası yoktur. Netliklerden hoşlanırım.
Ne istediğimi de açık net söylerim.
Ama insanlar net değil be güzelim ben net olmuşum ne olur?
Ben isteklerimi açık açık söylerim hatta o kadar açık söylerim ki rahatsız edici
olur. Sorun bu..
Yani istemek var istemek var aslında. Hatamı da biliyorum.
Düşünün çatır çatır ben bunu bunu istiyorum diyen bir kadın mı istediğini alır
Yoksa dudak büzüp, göz süzerek nazla,işveyle,öpücükle ama ben bunu istiyoruuuuum
diyen kadın mı?
İşte ben burdan kaybediyorum.
Çat çat masaya vurarak istiyorum ellerim boş kalıyor..
Arkadaşlar Merhaba, bende bir evlilik terapisti arayışı içindeyim ama bir türlü doğru terapiste ulaşamadım . Herkez Aylin Aydemir Türkoğlu diye birini tavsiye ediyor çevremde 2 yada 3 arkadaşım bu doktara gittiler ve çok memnun kaldılar evlilikleri düzeldi hayatları yoluna girdi ama ben kendisine bir türlü ılaşamıyorum. Haftalardı ulaşmaya çalışıyorum . Dha önce giden var mı ? varsa fiyatları ne kadar bir bilgi verirsieniz sevinirim. Birde uzun süüre devam etmek istediğm için fiyatlar önemli terapistlerin fiyatları ortalama ne kadar ? Aylin Hanım için genelde zengin terapisti diyorlar... bilgisi olan var mı ?
olur. Sorun bu..
Yani istemek var istemek var aslında. Hatamı da biliyorum.
Düşünün çatır çatır ben bunu bunu istiyorum diyen bir kadın mı istediğini alır
Yoksa dudak büzüp, göz süzerek nazla,işveyle,öpücükle ama ben bunu istiyoruuuuum
diyen kadın mı?
İşte ben burdan kaybediyorum.
Çat çat masaya vurarak istiyorum ellerim boş kalıyor..
Bende burdan kaybettiğimi düşünüyorumki eşimin söyledikleri de doğruluyor bunu. Kadın gibi istemiyormuşum cilve yapmıyormuşum banaysa bu şekilde istediğini elde etmek biraz adice geliyor. Adamı kandırmak gibi geliyor. Ama keşke bu düşüncelerden arınabilsem ve öyle isteyipde istediğimi yaptırabilsem.
Terapist bunu yaptırmayı başarabilirmi? Dalga geçmiyorum belkide netliğimizi yansıtmada hata var. Belkide benim söylemimde hata var. Eşimle ciddi iletişim problemlerimiz olduğunu düşünüyorum. Bazı şeyleri aşmam gerektiğini düşünüyorum. Sıkıntının sadece eşimde olmadığının farkındayım ama terapiste gidip derdimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Araştırıyorum, eşimi zorlasam gitmem demez biliyorum ama ben öncelikle kendi içimde bişileri halletmek istiyorum.
Eşimin her türlü psikoloğa gitmeye ihtiyacı var bunu görebiliyorum. Hani iletişimsizlik konusunda onun olduğu kadar benimde hatalarım var ama ben bunu diyebiliyorken eşim bunu demeyen bi insan.
Bende burdan kaybettiğimi düşünüyorumki eşimin söyledikleri de doğruluyor bunu. Kadın gibi istemiyormuşum cilve yapmıyormuşum banaysa bu şekilde istediğini elde etmek biraz adice geliyor. Adamı kandırmak gibi geliyor. Ama keşke bu düşüncelerden arınabilsem ve öyle isteyipde istediğimi yaptırabilsem.
Terapist bunu yaptırmayı başarabilirmi? Dalga geçmiyorum belkide netliğimizi yansıtmada hata var. Belkide benim söylemimde hata var. Eşimle ciddi iletişim problemlerimiz olduğunu düşünüyorum. Bazı şeyleri aşmam gerektiğini düşünüyorum. Sıkıntının sadece eşimde olmadığının farkındayım ama terapiste gidip derdimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Araştırıyorum, eşimi zorlasam gitmem demez biliyorum ama ben öncelikle kendi içimde bişileri halletmek istiyorum.
Eşimin her türlü psikoloğa gitmeye ihtiyacı var bunu görebiliyorum. Hani iletişimsizlik konusunda onun olduğu kadar benimde hatalarım var ama ben bunu diyebiliyorken eşim bunu demeyen bi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?