problemli evliliği olanlar boşanmayı düşünenler okuyun lütfen

Rica etsem, gittiğiniz evlilik danışmanı ismini yazabilirmsiniz ?
Arıyorum ben ama uygun birini bulamadım. Nereyi arasam 475- 500 TL istediler seans başına.
Rica ediyorum en acilinden cevap verin

Rica etsem, gittiğiniz evlilik danışmanı ismini yazabilirmsiniz ?
Arıyorum ben ama uygun birini bulamadım. Nereyi arasam 475- 500 TL istediler seans başına.
Rica ediyorum en acilinden cevap verin

475-500 mü yok artık sanırsın evreni kurtaracaklar.insafınız kurusun.

mrb ben bu siteye yeni üye oldum Siteyi öğrenmeye çalışırken sizin yazdıklarınızı okudum sanki kendimi gördüm Boşanma nedeniniz ne bilmiyorum ama yazdığınız problemleri şimdi ben yaşıyorum 3 senelik evliyim çocuğum yok eşimle çoğu zaman anlaşamıyorum Eşim ailesine çok düşkün özellikle annesine ( annesinin bu durumu kullandığına inanıyorm ) eşim benim ailemi de sevmiyor aileme düşman hep kendi ailesi bu durum benim canımı çok sıkıyor eşim yengeç burcu beni sevdiğini biliyorum ama annesine olan sevgisi hep benim önüme geçti annesi ve akrabalarına olan sevgisi çok üst seviyelerde ne yapıcam bilmiyorum kendime daha çok nasıl bağlarım diyorum ama olmuyor. Annesi 2 ay bizde kalmıştı bana yapmadığını bırakmdı annesine surat astığım için beni evden kaç defa kovdu bana bağrıp çağrır ama annesine gelince süt liman durum bu

Merhaba, Aylin hanıma ulaşan varsa veya iletişim bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. İsmini açık yazmam doğru mu bilmiyorum ama Aylin Aydemir Türkoğlu en son sandiegodaydı şimdi izmirde sanırım. şimdi size anlatacağım şey tamamen gerçek bu yüzden kendisine yeniden ulaşmam benim için çok önemli internette verilen telefon ve adreslerden kesinlikle ulaşılamıyor. Acaba mesleği mi bıraktı bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Benim tecrübem başkalarına da umut olur diyorum. Melek gibi bir kadın daha başka ne söylenir bilemiyorum. Ben kendisi ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Türkiyede bir dönem oyunculuk yaptım yoğun stresli ortamdan uzun çalışma saatlerinden çok bunalmıştım ki oyunculuk eğitimi için Amerikaya gittim oradaeşimle tanıştım büyük bir aşkla evlendik muhteşem geçen 2 yılın ardından eşimde bende deli gibi çocuk istemeye başladık ben bu dönemde Amerikada iş bulamadığımdan evden çalışıyordum sanırım Türk olduğum için bir şekilde beni buldu ve benden hizmet almak için sandiego da ki evime geldi kendisi ile yaklaşık 1 saat civarı konustuk. İkimizde izmirli olduğumuz için hemen kaynaştık aynı dilden konuşuyorduk uzun zamandır bu kadar hoş sohbeti olan bir insanla konusmamıstım ve o dönemde tahmin edersiniz hamile kalamayışımın ağır stresini yaşıyordum. O gün nedenini bilemediğim şekilde yaşça benden küçük olduğunu tahminn ettiğim ve izmirli bir psikolog olduğu takkında hiçbirşey bilmediğim bu insana içimdeki tüm sorunu anlatma ihtiyacı duymuştum. Oda sabırla beni dinledi bir süre bana bazı sorular sordu ufak tefen yorumlar yaptı ama gitmeden hemen önce hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadğını o gün oraya gelişinin de bir anlamının olduğunu ve hamilelik için önce burada anlatamayacağım bazı duygusal problemlerden arınmam gerektiğini söyledi. konuşmamızdan çok etkilenmiştim verdiği birkaç tavsiyeye uydum üzerine üzerine uzun uzun düşündüm ve sonuç 3 hafta içinde hamileydim arkadaşlar. Bana o magic 1 saatte kazandırdığı kattığı şeyi size anlatmam mümkün değil kalbimde beynimde o kadar iyi biliyorum ki o gün oraya bana melek elleri ile dokunmaya gelmişti . daha sonra birkaç mail gönderdik birbirmize ancak birdaha kendisine ulaşamadım. Şu anda ona çok ihtiyacım var . Tanıyan nerede çalıştığını bilen arkadaşlar lütfen benimle özelden contact number mail iletişimini paylaşırsa dünyanın en mutluk adını olacağım.thanks.

Benim eşimde bana söyler sürekli ' ben çok basit bir insanım' diye.. Ona tatlı dille yaklaşırsam istediğim herşeyi elde edebileceğimi söylüyor hakkıda var gerçekten bazı hareketleri beni sinirlendiriyor saldırıyorum o dönemlerde beni erkek arkadaşlarından biri gibi gördüğünü söylüyor yani oda bana saldırıyor.. Sanki erkek kavgasında gibi..

Anlatmak istediğim sanırım herkes ilişkiden beklediğini karşı tarafla paylaşırsa sorunlar daha az olabilir.

tabiki o bana 'sen bana tatlı dille yaklaş' dedi diye sürekli yapacak değilim bazen benimde damarıma basılıyor ama kendimi 3 sinir durumundan 2 sini engelleyebilirsem ilişki çok daha az yıpranır ve saygı uzun süre kalır diye düşünüyorum..

Valla Türkiyede ciddi anlamda evlilik terapisti psikolog falan azdır diye düşünüyorum. Cogunun yazilari vs hep ataerkil düzene uygun. Kadinin (calissa da) asli görevlerini yerine getirmesi, eşini alttan almasi, eşi için değişmesi tarzinda düşünceleri olan tipleri haklı bulamam doğrusu. Sizinkini bilemem ama.. hatta geçenlerde psikoloğa giden bir üye yazmisti psikolog değişmesini falan önermiş, artık hic kavga etmedikleri için adam mutluymus ama kendisi mutsuz. Ne işe yarar ki zaten tek yönlü olduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…