- 11 Mart 2013
- 33.514
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.625
- 798
- 32
Selam kızlar çok fena bunaldım dertlerimi anlatıp rahatlamak istiyorum şuan
Oğlum 2.5 yaşına gelmek üzere 2 yaş derdi hala bitmedi hızı azalmadı bile
. 2 yaş kontrolünden sonra birkaç sorunumuz için çocuk psikiyatristine gittik. Doktor normalin üzerinde hareketli buldu ki biz hep kendimiz abartıyoruz zannediyorduk . Krizleri için geçecek zaman lazım dedi okey dedik ay hala geçmiyor ya kabus gibi
. Birde olaylar boyut değiştirmeye başladı . Aklınıza gelecek herşeye hayır diyor . Anneni seviyor musun hayır babanı hayır
karnım acıktı mı hayır kaka yaptın mı Hayır birde üzerine bize parmağını sallıyor
ki biz asla böyle birşey yapmıyoruz kimden öğrendi bilinmiyor . Makinaya çamaşır atmam sorun ağlıyor yediğimiz yemeğin tepsisini kaldırmam sorun
arabayı açık otoparka park etmem sorun ağlıyor arabada sevdiği müziği bulmam sorun çünkü hergün başka müzik seviyor oluyor
yapmaması gereken şeyi 100 kere sebebleri ile anlatıyoruz illa yapacak
Eşim deseniz çok stresli işi var şuan oda perişan. Günde 3 saat kesinlikle parktayız . Parka inerken scooter filan indirilmiyor başka çocuklar dokunuyor diye 
kedileri köpekleri yakalayıp sarılıyor öpüyor
kuş almaya karar verdik 3 gündür gündem kuş rengi siyah olacakmış
Bu imkansız doğal olarak kriz çıkacak diye korkuyorum
. Kuşu alsak ( daha önce aldık bize alışmadığı için vazgeçmek zorunda kalmıştık ) nasıl olacak bilmiyorum ama bir hayvanla büyüsün istiyoruz . En son dişlerini çıkarıyor oda gerginlik sebebi bence tabi . Aşırı sabırlıyız eşimde bende ve çevremizdeki herkes şaşırıyor ama tabi bir süre sonra eşimle birbirimize düşüyoruz tartışma çıkıyor . Dün durduk yere babasını odasından itip çıkarttı kapıyı suratına kapattı .Annemlerle telefonda filan konuşamıyoruz asla izin vermiyor kendi ilacımı bile ağzıma götüremiyorum o verecekmiş
sifona kendim basamıyorum o basacak gibi gibi bin tane şey. Şimdi böyle gülüyorum bazen gülüyorum ama sinirlerimiz yıprandı artık . Kazara onun yapmak istediği birşeyi ben veya eşim yaparsak bittik tüm günü rezil ediyor bize . Bayramda ailemizin yanındaydık bir banka noter işim için 1 saat halasına bıraktım geldiğimde görümcem bu çocuğa sen yanlız nasıl bakıyorsun beni perişan etti dedi .oyuncak oynamıyordu hemde hiç şimdi günde toplam 1 saat oynuyoruz en azından . Sürekli parkta oyun alanlarında koltuk tepelerinde benim tepemde vs vs hep böyleyiz. Kızlar ya çok yorgunum ne zaman geçecek bu zor günlerimiz ne zaman gün yüzü göreceğim
3 yaş krizleri de varmış birde ona ne kaldı ki hiç dinlenmeyecek miyim sakince oyuncak oynayalım filan istiyorum ama hiç olmuyor. Anlattım rahatladım şuan teşekkür ediyorum 

Oğlum 2.5 yaşına gelmek üzere 2 yaş derdi hala bitmedi hızı azalmadı bile

Son düzenleme: