iyi geceler arkadaşlar,
ancak şu an yazabiliyorum,gündüz kan testi yaptırdım değerim 634.80 çıktı,yani hamileyim,Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hihoyyyt
Süper bi haber,tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bengusu sizde bir problem var mıydı, bizde geçen ay preseed kullandık ama başaramdık ama benim eşimin sperm sayı, hareket ve morfoloji problemi var.eşinde bir problem var mıydı?
sağol canım teşekkür ederim ,benim eşimde sorun vardı eylülde varikosel ameliyatı olmuştu,aralıkta askere gitti,17 mayısta döndü ve ben ilk kez preseed kullandım ve bu ay hamile kaldım,inşallah darısı başına opuyorumnanaktan
bengüsu tebrikler canım darısı başımıza
sağol canım,amin inşallah,dualarım sizinle her zaman :Saruboceq:
canım benim çok sevindim tebrik ederim.AAllah hayırlısını nasip eder inşallah sana da herkese de
teşekkürler kaduscüm,sağolasın,amin inşallah :1hug:
ne güzelmiş bu listede olmak ,çok sağol meyracım ,darısı senin başına inşallah :lepi:
Hayırlı olsun canım çok sevindim :teytey::teytey::teytey:
sağol canım a.s.
Canim ya bu super bir haber. Allah tamamina erdirsin insallah.
Ne guzel presee hamilelerimiz artiyor? canim preseedsiz kac aydir deniyordun? bir skinti problem vs var miydi? yani biraz acik yazarsan arkadaslar icin de umut olur.
Kibelecim öncelikle Allah senden razı olsun ve bebeğin sağlıkla doğsun inşallah :Saruboceq:
canım ben bu ay ilk kez kullandım hatta birincisinde pek kullanmayı beceremedim acemi olunca kaydirigubbakcemile3 ama ikincisinde kullandım ve elimde 4 tane kaldı yani hepsini kullanmadım,ertesi gün iç çamaşırıma bir iki damla belli belirsiz kan geldi acaba dedim bu bir işaret olabilir mi çünkü kesinlikle çok da derinlere sıkmadım canım tatlı olduğundan,vajinanın içine sıktıktan sonra bacaklarımı yukarı kaldırıp 5 dk bekledim,ondan sonra eşimle birlikte olduk,yumurtladığımı ise akıntımdan anlamıştım ve tam o gün birlikte olduk,çok şükür ki şu an hamileyim,inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarım,darısı tüm preseed kullanan arkadaşlarımın başına :lepi: