Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle çiçekcik, ben de h.sonu pek nete girmiyorum, p.tesi günü bana dua edin kızlar kolay atlatayım, artık ne zaman girersem görüşürüz, hepinize iyi h.sonları şimdiden.
p.tesi günü bana dua edin kızlar kolay atlatayım, artık ne zaman girersem görüşürüz, hepinize iyi h.sonları şimdiden.
canim cok üzüldüm ama sana masallah. dirayetine hayran kaldim inan. sabirli güclü iradeli bir kisiligin var. bir iki deneyip pes ediyoruz halbuki. insallah Rabbim gönlüne göre versin.
ayderya arkadasima da tesekkür ederim, ben fazla takip edemiyorum ama o listeyi devraldi ve sabirla yapiyor. listeyi ben cikarmistim ama artik ona devrettim gibi oldu. saol canim
Kızlar bugün aşılamam var dua edin ne olur...
anjelik ben preseed kullanacağım bu ay sadece.. ondan sonrasına bakacağım. ıso 9001 denetimim var önümüzde ki ay. çok stresliyim. kalite güvence yöneticisiyim bir firmada. denetçi olduğun için anlarsın beni :)) stres beni alt üst ediyor. o nedenle bu aydan çokta umutlu değilim ((
bende senin gibi bakıyorum içinde bulunduğum duruma. sadece benim eşim çok duygusal. ilk kaybımda onu teselli etmekten kendi durumumu bile düşünemedim inan (
eşimin durumundan dolayı korkularım var. bazende çok komiğime gitmiyor değil :)) ben onun omzunda ağlayacağıma bebk olayından dolayı o benim omzumda ağladı. preseed kullandığımı bilmiyor :)) belkide hamile kalırsam bir dönem hiç yoktan 8 inci haftaya kadar ona söylemeyeceğim.. anlar mı acaba?
çicekçik vallahi dediğin gibi kıbeleden allah razı olsun. internette o kadar araştırma yaptım. tek sağlıklı olarak bulduğum ürün buydu. neyse bizler hamiş olur isek ilk olarak müjdeli haber buradan kibele ve diğer arkadaşlarla paylaşırız..
kıbele ye sevgiler. hamileymiş. Allah nurtopu gibi bir evlat kucağına almayı nasip eder inşallah..
günaydın arkadaşlar,dün idrar testi yaptım,pozitif çıktı az öncede yaptım yine aynı pozitif birazdan eşimle doktora gideceğiz,kan testi de yaptıracağım,preseed kulndım ilk kez ve sanırım hamileyim zemuszemus
inşallah canım inşallah bebeğin döner.Allah gönlüne göre versin.Canim sagolasin, bu benim preseed ile ikinci hamileligim, birincisi kismet olmadi, dis gebelikmis. sol tupum alindi. ikincisi de Allah a sukur hemen arkasinan oldu bekletmedi, insallah doguracam bile 5,5 haftaya kadar.
Inanin ben sizden cok mutluyum bu urunu TR'ye tanittigim icin. kismet hersey, ben de tesadufen bulmustum. daha cok kisi hamile kalsin, daha cok kisi bilsin istiyorum.
Insallah ikinci hamileligimde de kullanacagim, cunku anladigim kadari ile benim de normal yoldan olmuyor. 7 ay denedim olmadi. pre ile ilk ayda tutmustu. ikinci hamileligim de tek tupe ragmen, 3. denememde tuttu ki ilk 2 denemede tup olmayan taraftan yumurtladim.
Hanimlar dua edin de hayilrisi ile bebegim donsun. Kolay bir dogum olsun, uslu bir bebek olsun, kolayca emsin:) daha donmedi kerata. normal dogum istiyorum da birazcik:)
canım benim çok sevindim tebrik ederim.AAllah hayırlısını nasip eder inşallah sana da herkese degünaydın arkadaşlar,dün idrar testi yaptım,pozitif çıktı az öncede yaptım yine aynı pozitif birazdan eşimle doktora gideceğiz,kan testi de yaptıracağım,preseed kulndım ilk kez ve sanırım hamileyim zemuszemus
Cnm ne taraftan yumurtladığını nasıl anlıyorsun, ultrasona falan mı girmiştin o aylar; sorum saçma geldiyse kusura bakma ama gerçekten merak ettim , ultrasona girmeden ne taraftan yumurtladığını anlayabilmenin bir yolu var mıdır diye.Canim sagolasin, bu benim preseed ile ikinci hamileligim, birincisi kismet olmadi, dis gebelikmis. sol tupum alindi. ikincisi de Allah a sukur hemen arkasinan oldu bekletmedi, insallah doguracam bile 5,5 haftaya kadar.
Inanin ben sizden cok mutluyum bu urunu TR'ye tanittigim icin. kismet hersey, ben de tesadufen bulmustum. daha cok kisi hamile kalsin, daha cok kisi bilsin istiyorum.
Insallah ikinci hamileligimde de kullanacagim, cunku anladigim kadari ile benim de normal yoldan olmuyor. 7 ay denedim olmadi. pre ile ilk ayda tutmustu. ikinci hamileligim de tek tupe ragmen, 3. denememde tuttu ki ilk 2 denemede tup olmayan taraftan yumurtladim.
Hanimlar dua edin de hayilrisi ile bebegim donsun. Kolay bir dogum olsun, uslu bir bebek olsun, kolayca emsin:) daha donmedi kerata. normal dogum istiyorum da birazcik:)
günaydın arkadaşlar,dün idrar testi yaptım,pozitif çıktı az öncede yaptım yine aynı pozitif birazdan eşimle doktora gideceğiz,kan testi de yaptıracağım,preseed kulndım ilk kez ve sanırım hamileyim zemuszemus