Kizlar bu konuda yanlis anlasildigima uzuldum. hatta sadece ceza almak degil, uyeligim bile silindi. Iyice uzun uzun acikladim ve durum duzeldi.
Ama inanin esekten dusenin halinden esekten dusen anlar hesabi sizi cok iyi anliyorum. bize sunulan her careye kosuyoruz degil mi? incirkuru uygulamasi, yok adacayi, yok ovulasyon testi. o olmadi, elma yagi vs vs.
bu konuda ben elimden geleni yaparim, tekrar yaziyorum bir kurus kazancim yok. siz urunu alacaksiniz. sadece uluslararasi gonderi yapmadiklarindan benim adresimi yazacaksiniz. urun bana gelecek. ben size postalayacagim.
Moderator arkadaslar tekrar banlamayin beni. ticaret degil bu konu. Yardim, insaniyet.
ama kargo kargonun kaybolma riski var. ve 3 haftada falan geliyor. cunku ucuz olsun diye normal postane kargosu ile gonderi yapilirsa olur da kaybolur. ben bu konuda satis reklam yapiyorum diye tekrar ceza almak istemiyorum. eger insallah bu arada hamile kalirsaniz, site yonetimindeki arkadaslardan izin alip ariyorum satiyorum bolumunde satabilirsiniz sanirim. ama konusmak lazim. cok isteyen var cunku.
bana ozelden yazin arkadaslar. nasil yapabiliriz, neler yapilabilir goruselim. ben de yeni bir sey duyarsam size haber veririm. Insallah bazi seyler sebep olur da hepiniz bir an once yavrucuklariniza kavusursunuz.