Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım abd dekine yazdım ben türkiyeden gelen cevap tarihle ilgiliydi sıkmış resmen gelen cevabı yazmıştımm bu abdden gelen cevapta türkiyede distribütörlüğümüz yok diyo bende ona cevap yazdım bakalım ne cevap gelecek bekliyorum şimdi umarım hemen cevap gelir bende burdan yazarım
nimlar ayrica 3lusune 20 milyon veren arkadasla, 6lisi 20 milyon idi. Burada cok arkadas da oyle aldi.
Lutfen arayin sizi hem tarihi yuzunden hem de fiyati yuzunden kandirmis adam.
Neden fazla fiyat cektigini sorun... Yanina kalmasin lutfen...
ciddimisin ya! yarın ilk iş arıycam. hem günü geçmiş ürün yolluyorlar hemde 6'lık parası alıyorlar. yanlarına kalmamalı.
yurt dışından 6'lık paketim gelicek. bu paketli olanıda ilk defa kullanıcam. daha önce kullandığımın aplikatörü vardı şırınga gibi. kullanımı kolaydı, bakalım bu nasıl.
canim normalde tek tek paketlenmisleri alin. yani 6 tanesi de bir paket icinde ayri paketlenmis. boylece icine koruyucu vs koymuyorlar. daha dogal.
yurt disindan kaca aldin?kargo ne kadar tuttu? almak isteyen arkadaslar var. ozelden yazisiyoruz da ben bir yere sordum cok kargo parasi istedi direkt kendisi gonderirse.
benim erkek kardeşim avukat. ben bu adamları dava ederdim etmesine ama nasıl söylenir ki
kayganlaştırıcı kullanıyorum diye
off yaaa
canım kullanmadım henüz ama mecburen kullanıcam bu ay artık çünkü bende ciddi anlamda kuruluk problemi var ve ilişki dayanlımaz oluyo şuan yurt dışından sipariş verme olanağımda yok bir iki gün içinde kullanmam gerekiyo çünkü
wannababy canım inşallah vesile olur bizede şuan başka şansım olmadığı için mecburen kullanacam bu ay allahtan sadece 1 ay geçmiş bide şu açıdan içim rahat ürünlerin üzerine genelde son kullanma tarihini birkaç ay erken yazıyolar ki unutulup problem olmasın diye ben zararı olacağını düşünmüyorumm ama yinede sinir bozucu bişiy