ben bugün satıcıyı aradım. yetkili kişi çok sakin bir şekilde burda yazılanları anlattı. amerikanın böyle ürünlerde çok hassas olduğunu, sadece iki sene geçerlilik yazdıklarını ama bu ürün bir ilaç olmadığı için 5 sene boyunca kullanılabileceğini, hatta eşinin de aynı ürünü kullandığını söyledi.
bende resmi distribütör olmadıklarını söyledim. bunlar resmi işler, benim satma iznim var ama anlaştığım firma bu aralar başka satıcılarla görüşüyor, arada olan bizim şirkete oluyor falan dedi.
birde başka arkadaşlar 6'lı pakete 20TL vermişler ben sadece 3'lü pakete o kadar verdim birde 10TL kargo ücreti ödedim, yurt dışından gelse daha ucuz olurdu dedim. çok özür diledi. pazartesi ne kadar istiyorsanız iade edelim dedi. bende, ben dilenci değilim, ne kadar fazladan aldıysanız onu iade edin dedim.
2009 tarihli ürünlerdebu ayın sonunda gelicekmiş. bu ürünü birçok insanın kullandığını ve böyle olayların da hem kafaları karıştırdığını hemde mideleri bulandırdığını söyledim.
merak ediyorum 2009 tarihli ürünler bu senenin hangi ayına kadar geçerli acaba? bana yurt dışından gelen ürün kaç ay önce gelmişti o bile 2010 tarihliydi.