nesemesecim yumurtlama testleri ile birlikte kullanirsan bosa da gitmemis olur preseedlerin.pahali sonucta. gittigidiyorda ucuz ovulasyon testleri varmis. ben de hic pahalisindan kullanmadim. hep ucuzunu kullandim ve ucuz cok hassas olmadigi icin 3-4 gun koyu cikma ihtimali olmuyor. bir kere koyu cikiyor o da tam yumurtlamadan 1 gun once. yani koyu ciktigi aksam deneyeceksin. ertesi gun de deneyeceksin. hatta bir onceki gun diger gunlere gore biraz daha koyu cikiyor. yani ovulasyon testlerinde hani derler ya ikisi ayni koyulukta olacak. ilk baslarda bayagi silik cikiyor. bir gun digerlerine gore hafif koyulasiyor ben anliyiorum yarin tamamen koyulasacak.
o hafif ciktigi gun de deniyorum. yani 3 gun ustuste deniyorum. zaten yumurtlama zamanimin tahmininden (bein ki belli olmuyior bazen 17 bazen 21. gun yumurtluyorum) 14. gun falan denemeye basliyorduk. 14-16-18 diyelim 18. gun koyulasti. 19 ve 20./ gun de deniyordum. 16. gunden itibaren preseede basliyordum. yumurtlamadan 4-5 gun once. her ay 4 tane falan kullandim ben.
pumpkins insallah tutar bu ay. benimde aynen senin gibi olmustu ilk kullandiktan sonraki gun acayip kasik agrilari cektim. ya yumurtluyorum ya bebis geliyo dedim hatta. seninde oyle olur insallah. son kullanma tarihi aciklamasi pek inandirici gelmedi ama turkiye bu hersey olabilir. insallah yarari olur son kullanma tarihi gecmis olsa bile. eczanelerde satilmiyormu acaba bu?
teşekkür ederim canım,inşallah bende hamile kalırım bu ay,eczacı arkadaşlarım var,onlara sordum,ancak benim sipariş ettiğim firmadan getirtebiliriz dediler,dağıtım yapan başka bi firma yokmuş çünkü,s.k.t hikayesi bana da mantıklı gelmedi ama mecburen aldık işte.
inşallah cevap çabuk gelir kibeleciğim bende mail attım kendilerine bakalım cevap alabilecekmiyim bende eğer cevap alırsam türkçeye çevirip yazıcam buraya ama cevap geleceği konusunda şüpheliyim maaleseff
bide ben yumurta takibi yaptırıyorum bu ay birazda ondan kullanmak istedim takviye olması amacıyla