Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bu arada preseed kutusu ile birlikte 2 tane hamilelik testi geliyor ve hamile oldugumu ben reglimden 1 gun once bu test cubugu ile ogrendim. yani elinizdkileri ise yaramaz diye atmayin. en az pahalilar kadar guzel calisiyor.
:)))
inşallah canım dur bakalım tanıdığım bikaç kişi daha aldı benle birlikte bu ürünü günümüz gelince yazıcam buraya 3 kişi biz bide sen 4 kişi bakalım hangimiz kalıcaz bu ay
yaa kızlar ben de bir kere kullandım ama korkuyorum iki tanesi duruyo halaa. kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim. benim iş yerinde yurt dışına çok giriş çıkış yapan var ama nasıl söylenir ki
beth yumurta akı diyodu gülmüştüm...onu mu denesek yaa
ıyyy yapamam bennn
bana da inş erkenden cvp gelir...demagoji yaptım resmen 'bu urunu aldğımda bu ay hamile kalmayı ümid ediyordum, ama şimdi hasta olmayayı diye dua ediyorum' diye
Kızlar yazdıklarını okudum şu anda.
bende artı sağlıktan alıyorum
6 lı paket+havale masrafı+kargo toplam 36 milyonu buluyo bana.
bu insanlar bizimle dalga mı geçiyolar ya.
ben 3 aydır kullanıyorum. ve hala hamile kalamadım.
ama yurtdışında kullananlar hemen hamile kalıyolar.
bu işte kesin bi bit yeniği var.
bunlar bizim aldıklarımızın içine başka bişey mi koyuyolar acaba?
eşimde diyo buna boşuna para veriyoruz bişey olcağı yok diyo.
kızlar bide benim eşimde sorun.
sperm sayısı az yani.
acaba pre seed i kullananların hepinizin eşlerinde mi sorun var?
Benimkinin içinden test çıkmıyo yaaaa.....
Kızlar ben de kullandım ve Türkiye'den aldım. Ancak hepimiz görüyoruz ki bu üründen hamiş kalanlar hep ABD'li. Size bir önerim var yurtdışından sipariş edebileceğimiz bir yer arayalım. Bu konuda başarılı olanımız hepimize habe rversin. Bu insanlar da onlardan almadığımızı görüp düzgün iş yapmaya başlasınlar. Ben bu ürünü denemeye devam edicem ama sağlam bir yerden günü geçmemiş bir ürün almak istiyorum inşallah. Bakalım neler yapabilicez bu konuda kızlar..
Günaydın kıslar ben de aranıza katılayım, sizleri okudum epey bir ben de preseed kullanmaya karar verdim, bir de onu deneyeyim ne kaybederim ki, en fazla birkaç ayımı, biraz da paramı ama etkisi varsa ve gönlümdeki gerçekleşirse süpppeeer olur:dance: