Preseed kullananlar

canım siteyi 35 . sayfaya kadar okudum bazı sorularım olacaktı sana canım

Kizlar bu arada yazayim dedim preseed kullaniminin oyle alengilli bir tarafi yok. 5 dakika bekle 15 dakikadan fazla olmasin vs vs.

ben icime dogru sikabildigim kadari SIKIP sonra hemen iliskiye giriyordum. cunku akmasin diye. ayaga kalkar kalkmaz akiyor ama asil olmasi gereken yer icerisi. hatta daha icerisi ki spermlerin hareket edecegi bolgede ihtiyacim var benim. altta rahim agzinda degil.

isitmak vs ben hicbirini yapmadim.

ayrica tupler tek kullanimlik. Cunku koruyucu maddesi yok icinde, hava ile temas edince bozulur. yani ekonomi yapayim derken bir aydan daha olmayin bostan yere.

ben iliskiden sonra ayaklarimi havaya kaldirmistim hep. baska da bir sey yapmadim. preseed kullandiktan sonra 2 gunde ancak dokuluyor icinizdekiler, o yuzden bolca akinti oluyor.

Canım 8 hafta ne az kalmış maşallah opuyorumnanaktan. Sınavın ne zaman benim de 0 gün sonra doktora yeterliliğim var dua et ne olur..Bu arada bu ay da olmadı. Akşam 1 damla adet geldi, bugün bişi yok ama anca gelir herhalde..Ne olur dua et..

şimdi geri kalanını okumak için oturmuştum. canım benim siparişim dün geldi. son kullanma tarihi 2011. bir tüp 6 şırınga gibi bir şey geldi. yani ben bu tüpü şırınganın içine aktaracağım zannedersem dimi. fiyatı 50 ytl artı kargo. umarım orjinaldir.. sitenin sadece başını okuyp öyle sipariş vermiştim birdr bu gün devamını okuyunca açıkcası biraz endişelendim.. canım senden cevap bekliyorum

canim konunun devaminda ne var ki endiselendin? yani ben endilenecek bir sey yazdigimizi sanmiyorum. neden endislendiginizi yazarsan belki seni rahatlatiriz.

orjinalligi konusundaysa merak etme orjinaldir. sadece bir firma vardi sattigi urunler SKT gecmis oldugu icin alma demistik, baska yerden alan arkadaslar memnun.

o tuple beraber olmadan once tuplerdeki preseed'i cektirip icine, en geriye mumkun oldugunca sikacaksin. hemen iliskiden once yapabilirsin. 15 dakika da bekleyebilirsin. vucut sicakligina alismasi icin belki 15 dakika sure verilmistir. arkadaslarin yaptigi gibi biraz elinde bekletip o sekilde icine sikip, hemen iliskiye de girebilirsin.

canım hayırlı olsun.bebişinin cinsiyeti ne acaba?

Son düzenleme:
canim siringalisi yeni cikti. ben alirken yoktu o urun. yeni cikti. yani sahte falan degil. aynisi. kullanimi daha kolay sadece.

bizimki tupru. tupu icine sikiyordun. sen de siringa var. daha pratik.

Kizim olacak insallah. Ismina karar verem,edik henuz. Eda m i Berfin mi diye. ikisini de begeniyoruz. Berfin daha cok hosumuza gidiyor hatta. ama ideolojik dusunulur mu diye sadece kafamizda soru isareti var. yoksa berfin koymustum bile.

Bu arada Kaduscum cok tebrik ederim. Gercekten preseed'in hicbir zararini giormedim aksine faydasi oldu. ikinci hamilleigimde de kullanmayi dusunuyorum. O kadar memnun kaldim yani. Herkese tavsiye ederim.

Ama canim zaten onun da 6 tane tupu var. tuplerin agzi acilinca tekrar kullanilamaz ki. siringaya cekmis olsa bile. yani benim dusuncem. arastirmak lazim.

oyle olsaydi tek tup olur, bir de siringa olurdu, icinden istedigin kadar ceker ceker kullanirdin. anladigim kadari ile arkadasta 6 tup var.

Kizim olacak insallah. Ismina karar verem,edik henuz. Eda m i Berfin mi diye. ikisini de begeniyoruz. Berfin daha cok hosumuza gidiyor hatta. ama ideolojik dusunulur mu diye sadece kafamizda soru isareti var. yoksa berfin koymustum bile.
kızma ama bence iki isim de demode olmuş isimler..tabi senin bebeğin .sen karar vereceksin.bence daha değişik ismler var onları düşün.

neyse kizlar ben kahvalti hazirlayacagim. malum burada sabah. siz varsa sorulariniz vs yazin ben aksam girer okur cevaplarim. hepinizi opuyorum.

Bu arada Kaduscum cok tebrik ederim. Gercekten preseed'in hicbir zararini giormedim aksine faydasi oldu. ikinci hamilleigimde de kullanmayi dusunuyorum. O kadar memnun kaldim yani. Herkese tavsiye ederim.
sağol kbelecim .

Son düzenleme:
kızma ama bence iki isim de demode olmuş isimler..tabi senin bebeğin .sen karar vereceksin.bence daha değişik ismler var onları düşün.

Yok canim neden kizayim. Ama tam tersi ben de modern isimlerden hic mi hic hoslanmiyorum. Hele degisik isim koyacagim diye verilen uydurma veya hakikaten degisik isimler beni deli ediyor.

Bir de o isimler o kadar moda ki su an, herkes Naz, Duru, vs vs koyuyor.

Ben biraz klasikciyim. Ayse Fatma benim cok hosuma gider. Ailede cok.

Eda da hamim hanim olsun,. Edali hoc bir bayan olsun diye koymak istedim.

Berfin de kar tanesi, kardan gelen, kardelen demek. anlami cok hoz. Kizimla ozdeslestiriyorum.

Bilmiyorum henuz:) varsa fikirleriniz paylasin, sevinirim.

canım endişelenme sebebim orjinalliği noktasında oldu.. malum burası türkiye. acaba yurt dışındanmı getirtseydim diye düşündüm.. söylediğim gibi 35 . sayfaya kadar okudum orda kaldım.. devamını okuyacağım.. birde ben hazır bekliyordum böyle tüp içinde gelince kafamda soru işareti oluştu.. ama sanırım kadusta tüp olanından kullanmış

Canim urun ABD'de de fda onayli bir urun. Saglik bakanligi degil de, iste ilaclari vs onaylayan kurum. food and Drug administration.

Ben de senin gibi kimyasal diye dusundum ilk kullandigim ay. ama hamile kalinca dedim ki faydasi yoksa bile zarari da olmamis ki hamile kalmisim. sonra tavsiye ettigim diger arkadaslar da patir patir hamile kalinca dedim bunda bir keramet var. tabi once Allah'in takdiri.

yok merak etme. sorun olmaz.

ovulasyon testi ile belirle ama sana tavsiyem sadece o gunleri bekleme. her 3 gunde bir dene reglin bitince. yumurtlamaya 4 gun kala 3 gunde bire dusur. yumurtlama zamani ise her gun.

biz gun asiri degil yumurtlama zamani preseed ile her gun denedik. her iki hamilleigimde de oyle yaptim. yumurtlamadan bir gun once- bunu test hafif koyu olunca anliyorsun- test koyu cikinca ve ertesi gun. ucu de preseed ile.

siz de oyle yapin. sadece o gunlere endekslenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…