Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bedemmmm yoksaaaaa?
cok akinti eger agrili degilse ve kokusuzsa belki bir belirtidir. hadi insallahhhhhh
merhaba badem cnm bende preseed kullanıcam bu ay adetimin 3 günü yumurtalama gününde başlacak biliyorum ama kutuda a tane var kullanım şeklide yazıyo anlamadığım bişey 6 taneyi günde bir mi yoksa 2 günde birmi kullanıcam 6 adet de bitiricekmiyiz cnm bana yardımcı olurmusunuz görüşmek üzere cnmBeyaz-sarı gibi.Kokuyor mu bilmem,eğilip koklamadımkaydirigubbakcemile3
Canım daha adetimin 21. günü..Adetlerim genelde 26-28 gün arası..
Çok var daha yaa...bazı şeylere acaba diyorum..ama bazılarına da bunlar psikolojik diyorum..
Sanırım anca haftaya cumaya dek belli olucak herşey..Şimdi ben hamile değilimdir diye düşüneyim diyorum..kendimi kaptırırsam baya üzülcem çünkü...
Çok istedim şu preseedle bir mucize yaşamayı...Allah nasıl yazmışsa artık onu görücem...:1rolleyes::Saruboceq:
Beyaz-sarı gibi.Kokuyor mu bilmem,eğilip koklamadımkaydirigubbakcemile3
Canım daha adetimin 21. günü..Adetlerim genelde 26-28 gün arası..
Çok var daha yaa...bazı şeylere acaba diyorum..ama bazılarına da bunlar psikolojik diyorum..
Sanırım anca haftaya cumaya dek belli olucak herşey..Şimdi ben hamile değilimdir diye düşüneyim diyorum..kendimi kaptırırsam baya üzülcem çünkü...
Çok istedim şu preseedle bir mucize yaşamayı...Allah nasıl yazmışsa artık onu görücem...:1rolleyes::Saruboceq:
e-burcuk merhabalar preseed i nasıl kullandınız banada yardımcı olurmusunuz
6 tane si de bir yumurtalama dönemindemi bitecek lütfen yazarmısın cnm bende
kullanıcam bu ay şuan adetimin 3 günü lütfen acil cvp sağlıcakla kal...
ben şimdi 13 haftalık hamileyim canım..nequelen sen kaç aylıksın canım.bi de kibeleden haber var mı doğumu ne zaman acaba*
nehir ben 6'lı kutu aldım, 3'ünü bu ay yumurtlama günlerimde kullandım. gün aşırı: adetimin 11. 13. ve 15. günlerinde ilişkiye girdk. genelde kullananlar tüpün yarısını ancak kullanabiliyorlarmış ama ben tamamına yakınını kullandım, dışarıya taştı bayağ, fazla geliye tüpün içindeki jel ama tek kullanımlık olduğundan ben mümkün olduğunca sıkmaya çalıştım. ben hafif yatar pozisyonda kullandım, kullanımı kolay oldu. inşallah şu anda hamileyimdir de geriye kalan 3 adet preseedi kullanmama gerek kalmaz. eğer yumurtlama testi yapıyorsan tabi onun sonucuna göre kullan, ama ben yumurtlama testinden pek sağlıklı sonuç alamadığımdan dediğim gibi kullandım. yumurtlama gününden emin olsan, yani testte kesin sonucu görsen 1 yada 2 tane preseed kullansan da yeter bence... sevgiler canım, görüşürüz...[/QUO
İnsallah hamilesindır guzel haberlerını beklıyorum Verdiğin bilgi ve ilgine tşk ederım e_burcuk benı aydınlattığın ıcın tşk ederımmm... Allaha Emanet ol Salıcakla kal görüşmek uzere vereliniortak
kizlar geldimmmm...