Preseed kullananlar

Kibele tatilde bu günlerde yanılmıyorsam,öyle demişti bana...

Adetime daha 8 gün var...gamyoncuiremsu

Arkadaşlar bende çok akıntı var bu günlerde..Sizde böyle bir durum var mı? Bu gün 00:13 itibariyle 21. günüm...Daha en az 1 hafta kadar zaman var adetime...

bedemmmm yoksaaaaa?

cok akinti eger agrili degilse ve kokusuzsa belki bir belirtidir. hadi insallahhhhhh

bedemmmm yoksaaaaa?

cok akinti eger agrili degilse ve kokusuzsa belki bir belirtidir. hadi insallahhhhhh

Beyaz-sarı gibi.Kokuyor mu bilmem,eğilip koklamadımkaydirigubbakcemile3

Canım daha adetimin 21. günü..Adetlerim genelde 26-28 gün arası..

Çok var daha yaa...bazı şeylere acaba diyorum..ama bazılarına da bunlar psikolojik diyorum..

Sanırım anca haftaya cumaya dek belli olucak herşey..Şimdi ben hamile değilimdir diye düşüneyim diyorum..kendimi kaptırırsam baya üzülcem çünkü...

Çok istedim şu preseedle bir mucize yaşamayı...Allah nasıl yazmışsa artık onu görücem...:1rolleyes::Saruboceq:

Ağrı ,kaşıntı falan yok..Koku da gelmiyor burnuma pek...kafamçokkarıştı

Çok var daha yaa...bazı şeylere acaba diyorum..ama bazılarına da bunlar psikolojik diyorum..

Sanırım anca haftaya cumaya dek belli olucak herşey..Şimdi ben hamile değilimdir diye düşüneyim diyorum..kendimi kaptırırsam baya üzülcem çünkü...

Çok istedim şu preseedle bir mucize yaşamayı...Allah nasıl yazmışsa artık onu görücem...:1rolleyes::Saruboceq:
merhaba badem cnm bende preseed kullanıcam bu ay adetimin 3 günü yumurtalama gününde başlacak biliyorum ama kutuda a tane var kullanım şeklide yazıyo anlamadığım bişey 6 taneyi günde bir mi yoksa 2 günde birmi kullanıcam 6 adet de bitiricekmiyiz cnm bana yardımcı olurmusunuz görüşmek üzere cnm

badem seninle aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de birşeyler hissediyor gibi oluyorum sonra, psikolojik sanırım diyor ve hamile değilimdir diye kendime telkin veriyorum, akıntım var ama normal gibi, göğüslerime bakıyorum, irileşme, yada renginde koyulaşma var mı diye, hafif sızlama hissediyorum kasıklarımda vs... preseedi ilk kez bu ay kullandım, 2.ye gerek kalmaz inşallah... benim adetimin 26. günü, normalde pazartesi regli olmam lazım, göğüslerimde ağrı sızı var. 2-3 gün daha beklemem lazım... gel sen ne çektiğimi bir de bana sor.... diyooor ve bitiriyorum, güzel haberlerini bekliyorum, ve güzel haberler vermek istiyorum:Saruboceq:

e-burcuk merhabalar preseed i nasıl kullandınız banada yardımcı olurmusunuz
6 tane si de bir yumurtalama dönemindemi bitecek lütfen yazarmısın cnm bende
kullanıcam bu ay şuan adetimin 3 günü lütfen acil cvp sağlıcakla kal...

e-burcuk merhabalar preseed i nasıl kullandınız banada yardımcı olurmusunuz
6 tane si de bir yumurtalama dönemindemi bitecek lütfen yazarmısın cnm bende
kullanıcam bu ay şuan adetimin 3 günü lütfen acil cvp sağlıcakla kal...

nehir ben 6'lı kutu aldım, 3'ünü bu ay yumurtlama günlerimde kullandım. gün aşırı: adetimin 11. 13. ve 15. günlerinde ilişkiye girdk. genelde kullananlar tüpün yarısını ancak kullanabiliyorlarmış ama ben tamamına yakınını kullandım, dışarıya taştı bayağ, fazla geliye tüpün içindeki jel ama tek kullanımlık olduğundan ben mümkün olduğunca sıkmaya çalıştım. ben hafif yatar pozisyonda kullandım, kullanımı kolay oldu. inşallah şu anda hamileyimdir de geriye kalan 3 adet preseedi kullanmama gerek kalmaz. eğer yumurtlama testi yapıyorsan tabi onun sonucuna göre kullan, ama ben yumurtlama testinden pek sağlıklı sonuç alamadığımdan dediğim gibi kullandım. yumurtlama gününden emin olsan, yani testte kesin sonucu görsen 1 yada 2 tane preseed kullansan da yeter bence... sevgiler canım, görüşürüz...

nequelen sen kaç aylıksın canım.bi de kibeleden haber var mı doğumu ne zaman acaba*
ben şimdi 13 haftalık hamileyim canım..
Kibelenin ne zaman doğum yapacağını bilmiyorum ama artık şu ban olayı bitse de rahat rahat yazışabilsek onunla..

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

nehir bir tüpü ikinci defa kullanmayin yaziyor üstünde. cünkü icine sokuyorsun. cikarinca bekletip tekrar koymak sanirim enfeksiyon riski tasimasi hasebiyle tavsiye edilmemis. zaten tamamini icine akitamiyorsun birazi disarda kaliyor. ben mümkün oldugunca bosaltip cikariyorum. tekrar tekrar sakincali olabilir bencede.

nehir ben 6'lı kutu aldım, 3'ünü bu ay yumurtlama günlerimde kullandım. gün aşırı: adetimin 11. 13. ve 15. günlerinde ilişkiye girdk. genelde kullananlar tüpün yarısını ancak kullanabiliyorlarmış ama ben tamamına yakınını kullandım, dışarıya taştı bayağ, fazla geliye tüpün içindeki jel ama tek kullanımlık olduğundan ben mümkün olduğunca sıkmaya çalıştım. ben hafif yatar pozisyonda kullandım, kullanımı kolay oldu. inşallah şu anda hamileyimdir de geriye kalan 3 adet preseedi kullanmama gerek kalmaz. eğer yumurtlama testi yapıyorsan tabi onun sonucuna göre kullan, ama ben yumurtlama testinden pek sağlıklı sonuç alamadığımdan dediğim gibi kullandım. yumurtlama gününden emin olsan, yani testte kesin sonucu görsen 1 yada 2 tane preseed kullansan da yeter bence... sevgiler canım, görüşürüz...[/QUO
İnsallah hamilesindır guzel haberlerını beklıyorum Verdiğin bilgi ve ilgine tşk ederım e_burcuk benı aydınlattığın ıcın tşk ederımmm... Allaha Emanet ol Salıcakla kal görüşmek uzere vereliniortak:nazar:

SadeceMeyra Hayırlı geceler cok tşk ederım canım göruşmek dıleğıyle salıcakla kal

kızlar benim siparişim gldi. reglim bu gün bitiyor . preseedi ovülosyon testi aldım oana göre kullanacağım. yanlız ilk kullanacağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.. şimdi bir tüp var altı adette kutu. nasıl olacak. kutuyamı sıkıyoruz.. ya şöyle deteylı bir anlatabilirmisiniz.. yatış şekli filan...

irem ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaldigin gün ve sonraki günlerde kullaniyorsun preseedi. uzaniyorsun. istersen elinle biraz isit, cok soguk olmasin. sonra ucunu acip sivri olan yeri icine yerlestir. isaretli yere gelince veya daha fazla sokamadiginda SIKIYORSUN. dikkat et bitti cekiyim derken tekrar tüpün icine kaciyorlar. ben SIKTIKTAN sonra hemen birakmiyorum. SIKILI bir sekilde cikartiyorum böylece icine kacmiyor. esinde yapabilir eger cesaret edebilirse. kolay gelsin:)

Kızlar bugece adetim başladı, 3 gün vardı erken geldi. Bu ay da olmadı:KK43:( hayırlısı...

kizlar geldimmmm...

HAMIS KALAN TUM ARKADASLARI TEBRIK EDERIM. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN.

Son düzenleme:
Canim cok superdi. arkadasim buradaydi. ve inanin aylardir gulmedigim kadar guldum, yillardir yorulmadigim kadar yoruldum desem. gercekten oyle. dost baska bir sey. cok ozlemisim.

o gitti cuma gun. dun bir temizlik yaptim evde bastan asagi. simdi artik sinavim var ona konsantre olmak istiyorum. malumunuz bebekten once halletmem lazim. 8 hafta var insallah bu arada bebise.

X