Preseed kullananlar

preseed geri gelmiştir canım o kadar akıntı olmaz herhalde ne bileyim şeffaf renkteyse muhtemelen preseeddir o gelen

ve yanma olmuş diyosun arkadaşında mantar olmuş olabilir o dediği akıntıda mantar kaynaklı olabilir canım bence bi doktora görünsün tedavi edilmezse sıkıntı olur onun için çünkü

ben de kullanıyorum preseed ve sabah kalktığımda sadece preseedin geri geldiğini görüyorum yani bende bi akıntı problemine neden olmadı

bu ay senden güzel haberler alırız inşallah neşecim.

öncelikle cumaniz mübarek olsun kizlar.

ceylan bende kullaniyorum ama bende geri cikmio aksama ancak cikio. psikolojik olarak etkilendim, sanki bende de yanma oluyor gibi hissediyorum. mantar olmadim hic bilmiyorum. Allah vermesin kimseye öyle seyler, saglikli rahimler mutlu bebekler istiyoruz :lepi:

preesed le hamile kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-anjelic
6-nequelen
7-nerili
8-kursatim
9-kadus
10-durualya

arkadaslar motivasyon olsun, tekrar edelim:)

preesed le hamile kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-anjelic
6-nequelen
7-nerili
8-kursatim
9-kadus
10-durualya

arkadaslar motivasyon olsun, tekrar edelim:)

saol canım listeyi hazırladığın için, biz de yazarız adımızı inşallah en kısa zamanda...

Preseedle hamile kalan arkadaşlar kendi hikayelerini yazsalar nasıl olur ? Yani kendilerinin ve eşlerinin durumlanı,ne kadar zaman içinde preseedle sonuç elde ettiklerini falan? Böylece hem biz hem de bizden sonraki arkadaşlar yararlanmış oluruz...a.s

badem arkadaslar okudugum kadariyla 3. ayda en gec hamile kalmislar. bende kullandim 2. ayim ve bitti eger olmazsa yeni bir kutu almam gerekecek. insallah gerek kalmaz diyorum. almanyada yasiyorum ve eczanden alabiliyorum direk. fiyatida 50 liraya felan geliyor. Allah verecek insallah hepimize

İnşallah canım.Ben sadece bu ay deneyeceğim.değilse mikroenjeksiyona geçeceğim..

insallah gerek kalmaz. bence 3 ay dene preseed i. ne kaybedersinki, daha dogal yoldan olmus olur.

insallah gerek kalmaz. bence 3 ay dene preseed i. ne kaybedersinki, daha dogal yoldan olmus olur.

Eşimin sperm sayısı buna imkan kılmıyor..Zaten normalde bu ay mikroya başlayacaktık..Dr un kongresi olduğu için ertelendi..Bende de endometriosiz var..Fazla erteleme ve işi şansa bırakma imkanım yok malesef...Yani ertelersem endometriozisim artar..Sadece 1 ay deniyeceğim preseedi bu sebeple...Gebelik benim ilacım....:1rolleyes::Saruboceq:

canım bende 15. günden itibaren 7 gündür test yapıyorum hep ikinci çizgi var ama silik bende bişi anlamadım ya

arkadaşlar psikolojik mi bilmiyorum ama göbek geliğimin çevresinde ve sol kasığımda azıcık batmalar ve küçük sancılar hissediyorum. ???? :Saruboceq: yaaa ???? adetime 1 hafta var, çok heveslendim bu defa inşallah sonuç pozitiftir

bu ay senden güzel haberler alırız inşallah neşecim.

Canım hepimizden güzel haberler gelecek inşallah..Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

canım bende 15. günden itibaren 7 gündür test yapıyorum hep ikinci çizgi var ama silik bende bişi anlamadım ya

Canım testlrini yanyana koy, 1 gün mutlaka daha koyu olacak ama 2. çizgi kadar da değil...Belki bugn yarın gelir o çizgi..

Canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız ama 22-23 aydır öğrendiğim tek şey adet gelene kadar hiç belirti aramamalıyım. Sonunda hep hayal kırıklığı yaşıyorum..Sen de kendini çok kaptırma canım akanı başka şeylere ver..

Ceylancım nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Hangi aşamadasın?

Kızlar merhaba, nasıl gidiyor? İnşallah preseed ile hamiş kalanlarımız çoğalır, yalnız sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş düzeltmem gerek canlarım ben preseed ile hamile kalmadım, nisan ayında tüp bebek tedavisi gördüm, rabbim duamı kabul etti, henüz keseyi görmedim inşallah bu hafta görürüm, dualarım sizlerle canlarım.:lepi:

nesecim canım nasılsın? buraya fazla uğrayamadım ama hep aklımdasın, tedaviye başladın mı yeniden?

Ceylancım sen neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…