Kızlar dün ovulasyon testimde 2 çizgi gördüm ve sanırım yumurtlamam bu günlerde. Preseed kullanıyorum inşallah bu ay hayırlı güzel haberler verirriz hepimiz birbirimize. Preseed ile hamiş kalanlar bu kadar çok mu maşallah kızlar ya..Kaç gündür nete giremiyordum, kaçırdığım yeni haberler var galiba..Hepinizi öpüyorum..Bu arada öyle akıntı falan yapmıyor, iltihap nedeniyle olabilir o bahsettiğiniz akıntı.
preseed geri gelmiştir canım o kadar akıntı olmaz herhalde ne bileyim şeffaf renkteyse muhtemelen preseeddir o gelen
ve yanma olmuş diyosun arkadaşında mantar olmuş olabilir o dediği akıntıda mantar kaynaklı olabilir canım bence bi doktora görünsün tedavi edilmezse sıkıntı olur onun için çünkü
ben de kullanıyorum preseed ve sabah kalktığımda sadece preseedin geri geldiğini görüyorum yani bende bi akıntı problemine neden olmadı
preesed le hamile kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-anjelic
6-nequelen
7-nerili
8-kursatim
9-kadus
10-durualya
arkadaslar motivasyon olsun, tekrar edelim:)
badem arkadaslar okudugum kadariyla 3. ayda en gec hamile kalmislar. bende kullandim 2. ayim ve bitti eger olmazsa yeni bir kutu almam gerekecek. insallah gerek kalmaz diyorum. almanyada yasiyorum ve eczanden alabiliyorum direk. fiyatida 50 liraya felan geliyor. Allah verecek insallah hepimize
insallah gerek kalmaz. bence 3 ay dene preseed i. ne kaybedersinki, daha dogal yoldan olmus olur.
Arkadaşlar,yumurtlama testleriniz nasıl çıkıyor ? benim hep çift çizgi çıkıyor ,2 çizgi de belirgin ama, ikisi de aynı koyulukta değil..Kontrol çizgisi daha koyu hep..Ya ben yumurtlamadım ya da başka bir şey :çok üzgünüm: Lütfen bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ....
bu ay senden güzel haberler alırız inşallah neşecim.
canım bende 15. günden itibaren 7 gündür test yapıyorum hep ikinci çizgi var ama silik bende bişi anlamadım ya
arkadaşlar psikolojik mi bilmiyorum ama göbek geliğimin çevresinde ve sol kasığımda azıcık batmalar ve küçük sancılar hissediyorum. ???? :Saruboceq: yaaa ???? adetime 1 hafta var, çok heveslendim bu defa inşallah sonuç pozitiftir
merhaba arkadaslar sanirim bu topikte abonesi olduklarimdan olucak. yukarda bir soru sordum ama kimse benzer bir durumla karsilasmamis. insallah arkadasimin yanmalarida pozitif sonuclanir.
listeyi ben cikardim, kimse ugrasmamis anlasilan ama hem sorumun cevabini aradim hemde listeyi yapim dedim.
bu topigin hamisleri
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-anjelic
6-nequelen
7-nerili
8-kursatim
9-kadus
10-durualya