Preseed kullananlar

merhaba arkadaşlar bende bu ay kullanmayı düşünüyorum pressedi banada yardımcı olursunuz dimi..

iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah
ya arkadaşlar tuşa basarken a harfi çıkmamış şimdi gördüm yaaa.çok kötü olmuş.ama olacak o kelime

sana özelden msaj attım ama doğru yolladınmmı bilmiyorum bakarmısın???[/Q
aradım canım bana gönderdiğin adresi fakat bi türlü yetkili kişiye ulaşamadım.napıcam bilmiyorum yumurtlama günlrime kadar elimde olmasını istiyorum..... offf offf

kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki

casper merhaba,
uzun zamandır siteye girememiştim ama senin yazını okuyunca ben de kendimden örnek vermek istedim.

ben de preseed i buradan öğrendim ve kibele de bana umut olmuştu. hemen denedim. 2 defa dış gebelik geçirdim. birincisinde sağ tüpümü onarmışlardı, ikincisinde de sol tüpümü aldılar. ve yüce allahım nasip etti ve yarım ve hasarlı tüp ile hamile kalabildim. ilk üç ay riskliydim ve bu dönemi de atlattım çok şükür.

yani diyeceğim o ki kısmetinde ne varsa onu yaşıyorsun. ne olacağına da bir tek yüce rabbim karar veriyor. ama ben yine de şükür ediyorum allahıma karşıma bu siteyi ve Kibeleyi çıkarttığı için...
alah bana sağlıkla yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah ve tüm isteyenlere de hayırlı zamanda yavrularına kavuşmayı nasip eetsin inşallah.

:1rolleyes:

iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah

çok sevindim canımm,

allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :sm_cool:

Sevcancım senin de gözün aydın canım. allaha hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah sağlıkla

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

selam kızlar bende bu preseed den almak istiyorum ama kararsızım bizde eşimin sperm sorunu var 5 yıl oldu hala bebiş yok çok istiyoruz hamile kalan arkadaşlar problem neydi acaba ?bizim gibi sperm azlığımı ?bende kullansammı?kafam karıştı mesela kadus arkadaşım senin sorun neydi ne güzel hamile kalmışsın.allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

arkadaslar preseed eczanelerde satılıyormu sız nereden ve kaca aldınız,hamıle kalmaya yardımcımı gercekten

X