Preseed kullananlar

Bademcim çalışmalara devam...:eek: Ben şuan korunuyorum ama korunmayı bırkatıktan sonra belki bu preesedi kullanabilirim ovulasyon testleriyle beraber.. Birde bal çörek otu tarçında düşünüyorum bakalım .. Valla bizdeki bu azme karşı bebişler inat ederse yandığımın resmidirkaydirigubbakcemile3

Canım inşallah gelirler...ben hiç bir şeye konsantre olamamaya başladım nerdeyse...Yaşama umudum tekrar meleklerime kardeş gelebilceği ümidim yüzünden....

kızlar bende kullandım preseed ama hiç lekelenme yaşamadım bende o bölge hassas ve hafif bi zedelenme olmuş olabilir ve siz farketmemiş olabilirsiniz başka bişiy olacağını sanmıyorum içinizi ferah tutunn

Benim lekelenmeler bitti..Arada akıntım oluyor...

Belim ağrıyor ama..Sizin de ağrıyor mu ?

bazı kadınlarda yumurta çatlarken de kanama olabiliyormuş :sm_confused:

Evet canım haklısın galiba..

Benim komşum hamile daha yeni..günü geçtikten sonra test yaptık hamile olduğunu öğrendik ..Ancak 10 gün filan geçtikten sonra bana geldi ve bebeğimi düşürüyorum galiba dedi..pembe bir sıvı gelmiş...

Sonra dr.a gitti ve tam yumurtlama gününde olur bazı kadınlarda demiş düşük tehlikesi yokmuş yani...a.s

Allahım bizede o günleri göstersin inşallah..:Saruboceq:
Arkadaşlar preseed kullanıp hamile kalanların sayısı arttı mı..?:uhm:

Bunun içinde bir liste yapılsa diyorum hani...konuyu açan arkadaşa duyurulur...kaydirigubbakcemile3
Bende kullanmayı düşünüyorum ..tam olarak ne zaman başlanıyor..:uhm:
kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

Benim komşum hamile daha yeni..günü geçtikten sonra test yaptık hamile olduğunu öğrendik ..Ancak 10 gün filan geçtikten sonra bana geldi ve bebeğimi düşürüyorum galiba dedi..pembe bir sıvı gelmiş...

Sonra dr.a gitti ve tam yumurtlama gününde olur bazı kadınlarda demiş düşük tehlikesi yokmuş yani...a.s

Bunun içinde bir liste yapılsa diyorum hani...konuyu açan arkadaşa duyurulur...kaydirigubbakcemile3

Yumurtlama günlerinde yumurtlama testi ile birlikte canım...:asigim:

valla arkadaşım ben 2 senedir bebek deniyordum olmamıştı 2 sene önce de 1 düşüğüm vardı.bu forumdan öğrendim ben de preseedi ve getirttim kullandığım ay hamile kaldım.bence de preseedle hamile kalanların listesi yapılsn .ben beceremem yapmayı.becerebilen arkadaşlar yaparsa çok sevinirim

slm preseed kullanan arkadaşlar,nasılsınız,bugün regli oldum,bitince ovulasyon testlerine göre bende başlıyorum,haziran başında hihoyyyt

arkadaşlar çok istiyorum hamile olmayı, inşallah bu ay tutmuştur, preseedi ilk kez kullandım, Allah dualarımızı kabul etsin de, preseed de bahanesi olsun inşallah... benim bu hafif kananmam sanırım ovülasyon kanamasıydı, çünkü tam o günlerde oldu ve geçti. herkes için dua ediyorum şuanda, preseed kullanıp hamile kalanlar listesi yapılsın, biz de adımızı yazalım :CüvCüv::1hug:

arkadaşlar çok istiyorum hamile olmayı, inşallah bu ay tutmuştur, preseedi ilk kez kullandım, Allah dualarımızı kabul etsin de, preseed de bahanesi olsun inşallah... benim bu hafif kananmam sanırım ovülasyon kanamasıydı, çünkü tam o günlerde oldu ve geçti. herkes için dua ediyorum şuanda, preseed kullanıp hamile kalanlar listesi yapılsın, biz de adımızı yazalım :CüvCüv::1hug:

Amin canım inşallah:Saruboceq::1hug:a.s.

arkadaslar bir sorum var. bir arkadas preesed kullanmis gecen ay. hamile kalamamis. bu ay yine kullanmis, iki defa kullanmis cünkü ikinci kullanimdan ertesi gün uzuayan bicimde lastik gibi uzayan ve yumruk yarisi kadar büyüklügünde seffaf akintisi olmus, hatta adet oldum sanmis, bi gitmis ki wc ye böyle kocaman bisey cikmis icinden. bu ne olabilir sizce? yoksa preesed birikti icinde de o mu cikti ki??????
ay cok korktum yaaa. birde dediki preesed öyle yapti diye biraktim dedi. ertesi gün normal yapmislar ve bu seferde tuvaletini yaparkan acayip yanmasi baslamis. yazik yerinden kalkamiodu. sürekli wc ye gitme ihtiyaci hissediomus. sogan kürü yapmaya baslamasini söyledim. iltihap olduysa temizlesin diye.

bende kullaniyorum ve bu olaydan sonra korktum. acaba kullanmasammi daha. benimde ikinci kullanisim, arkadasla beraber almistik:KK43:

arkadaslar bir sorum var. bir arkadas preesed kullanmis gecen ay. hamile kalamamis. bu ay yine kullanmis, iki defa kullanmis cünkü ikinci kullanimdan ertesi gün uzuayan bicimde lastik gibi uzayan ve yumruk yarisi kadar büyüklügünde seffaf akintisi olmus, hatta adet oldum sanmis, bi gitmis ki wc ye böyle kocaman bisey cikmis icinden. bu ne olabilir sizce? yoksa preesed birikti icinde de o mu cikti ki??????
ay cok korktum yaaa. birde dediki preesed öyle yapti diye biraktim dedi. ertesi gün normal yapmislar ve bu seferde tuvaletini yaparkan acayip yanmasi baslamis. yazik yerinden kalkamiodu. sürekli wc ye gitme ihtiyaci hissediomus. sogan kürü yapmaya baslamasini söyledim. iltihap olduysa temizlesin diye.

bende kullaniyorum ve bu olaydan sonra korktum. acaba kullanmasammi daha. benimde ikinci kullanisim, arkadasla beraber almistik:KK43:
valla o dediklerinin benzerini ben de yaşadım yani tuvaletimi yaparken ağrılı oldu ama hamile kaldım o ay.ama öyle yumruk kadar akıntı falan olmadı

merhaba arkadaslar sanirim bu topikte abonesi olduklarimdan olucak. yukarda bir soru sordum ama kimse benzer bir durumla karsilasmamis. insallah arkadasimin yanmalarida pozitif sonuclanir.

listeyi ben cikardim, kimse ugrasmamis anlasilan ama hem sorumun cevabini aradim hemde listeyi yapim dedim.

bu topigin hamisleri
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-anjelic
6-nequelen
7-nerili
8-kursatim
9-kadus
10-durualya

ay inşallah bende bir an önce o listeye adımı yazdırırım
kızlar bu ay ovulasyon testi aldım
onu deniyorum inşallah bu ay hamiş olurum inşallah

bu arada hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ederim
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı bizlerin başına

amin insallah. bende adimi o listeye yazmak isterdim ama nasip...

ISTEDIGINI ALLAH'TAN ISTEYEN HICBIR SEYDEN MAHRUM KALMAZ

bende O'ndan istiyorum, Allah'im tüm bekleyenlere ver, eslerimizin yüzünü, bizlerin yüzünü, yakinlarimizin yüzünü güldür. fitratimizda olan bu sefkati gösterebilecegimiz yavrularimizi bize gönder aminnnn

Kızlar dün ovulasyon testimde 2 çizgi gördüm ve sanırım yumurtlamam bu günlerde. Preseed kullanıyorum inşallah bu ay hayırlı güzel haberler verirriz hepimiz birbirimize. Preseed ile hamiş kalanlar bu kadar çok mu maşallah kızlar ya..Kaç gündür nete giremiyordum, kaçırdığım yeni haberler var galiba..Hepinizi öpüyorum..Bu arada öyle akıntı falan yapmıyor, iltihap nedeniyle olabilir o bahsettiğiniz akıntı.

Arkadaşlar,yumurtlama testleriniz nasıl çıkıyor ? benim hep çift çizgi çıkıyor ,2 çizgi de belirgin ama, ikisi de aynı koyulukta değil..Kontrol çizgisi daha koyu hep..Ya ben yumurtlamadım ya da başka bir şey :çok üzgünüm: Lütfen bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ....

Arkadaşlar,yumurtlama testleriniz nasıl çıkıyor ? benim hep çift çizgi çıkıyor ,2 çizgi de belirgin ama, ikisi de aynı koyulukta değil..Kontrol çizgisi daha koyu hep..Ya ben yumurtlamadım ya da başka bir şey :çok üzgünüm: Lütfen bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ....

Canım hiçbir zaman kontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor. Yaptığın testleri beyaz bir kağıda yanyana koy, iri mutlaka diğerlerine göre daha koyudur. Bu şekilde bulabilirsin.. Yumurtluyorsun hiç merak etme canım..

X