- 30 Ağustos 2008
- 2.067
- 1
ah be selmacım...şimdi kadın haksız sen haklı mısın..neden gıcık oluyorsun ki...sigara en büyük düşman...eşin de içiyorsa o da bıraksın...spermleri öldürüyor..senin de yumurtalarının iyi gelişemesine sebep oluyor...hamiş kalmanın ilk şartı sigarayı bırakmak...hem yegane amacımız hamile kalmak değil ki...sigara %100 kanseri tetikliyor...bana birşey olmadı demeyin...eşime kanser tanısı konulduğunda neler gözümün önünden geçti anlatamam...hele radyoterapi tedavisine eşimle birlikte gittim..iki yavrucak da tedavi görüyordu..ikisi de kucak çocuğu, daha büyümemişler...kızlar ne olur hayırlısını dileyin...daldan dala atlıyorum ama o annelerin ruh halini düşünün...bugün siz olmayana ağlıyorsunuz ama o anneler hergün bebekleri için göz yaşı döküyor...uzun lafın kısası şükür ve sabır...hayat sınavlarla dolu...aman nefsinize yenik düşmeyin
anjeliccim ben de iyiyim...birazdan evi toparlayacağım..yaa ben çalışmak istiyorum artık...dua edin ne olur... yoğun çalışmaya alışmışım, buraya tıkıldım kaldım...
duygucum benimle hemfikir olmana sevindim...bu duyguları birbirimize sürekli hatırlatmamız gerekiyor..
anjeliccim ben de iyiyim...birazdan evi toparlayacağım..yaa ben çalışmak istiyorum artık...dua edin ne olur... yoğun çalışmaya alışmışım, buraya tıkıldım kaldım...
duygucum benimle hemfikir olmana sevindim...bu duyguları birbirimize sürekli hatırlatmamız gerekiyor..